Şimdi Ara

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
1
Favori
92.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: qfirat

g 600 de yavaş hoparlör seside az git nokia al nokianı n 70 mi ne çift hoparlörlü ses var en azından samsunglar görüntüden ibaret

Yok artik 2+1 var, abarti olurda bukadar olmaz.

Ayni zamanda N70 kullaniyor olmasam yazdiklarina gercekten inanacagim.G600 ile N70 birak teknik acidan teoride bile kiyaslanamayacak,apayri cihazlardir.Bir kere git al diye yazdigin N70 6630 dan bile yavas bir telefondur.Cift hoparlörlü ses var Diye yazdigin N70 nin speakeri sirf tizden olusan kulak tirmalayan bir ses performans veriyor.Ikincisi N70 in ilk ciktigi zaman satildigi fiyati bilmezmis gibi, parasini hak etmiyor diye ekledigin G600 kamera ve muzik konusunda fiyat performans acisindan en iyi telefonlardan biridir.

Kendince bir iki cumle yazmissin yazmasina ama bu G600 hakinda yazdiklarin bana gore on yargidan ibaret.Daha once d600 kullaniyormussun, madem samsunglar goruntuden ibarett,parasini hak etmiyorsa niye aldim memnun kalmadigim diye yazdigin G600 u satin aldin.Eski hesapla milyarlarca lira fiyati olan modellerin icinde bu paraya bu modelden daha ne bekliyordunki.

• Tutturulmus "Samsunglar goruntuden ibaret" diye bir teranedir gidiyor.

Asagi yukari her markanin modellerini kullanan biri olarak,butun marka basliklarini zamanim el verdigince takip ederim.Cogu ya ne istedigini bilmiyor yada hasetinden onun bunun begendigi modeli yermek kotulemek icin ne yazacagini sasiriyor.Nokia bolumune bakiyorum Nokia modellerine takoz diyen adam gelip samsung goruntuden ibaret diyor.Yada bunun tam tersi durumdaki bu kisiler kendiyle celisiyor haberleri yok.Asil telefon fonsiyonelliginin yaninda ona gore takoz olmayan olculerde sunulan hatiri sayilir ozelliklere ragmen ,takoz diye nitelendirdigi cihazlardaki arti ozellikleri, kendine gore ici bos goruntuden ibaret olan markanin modellerinde ayni ozellikleri beklemesi kadar tuhaf sacma bir durum olamaz.

Bu yuzden forumdaki cogu kullanicilari bir turlu anlamadim gitti.
  • doğru söylüyosun kardeşim,
    bazı insanları anlamak zordur.
    kullanabilirlik açısından n95 in çok fazla işime yaramayan özelliği war,parası da bunla bayaa paralel artıyor.en geç yılbaşında g600 alıcam sanırım.
    ama daha fazla kişiden görüş bekliorum. en doğrusu da bu galiba...
  • g600 sanırım senin beklentilerini karşılar kısaca teli özetlemek gerekirse bana göre, mükemmel bir ekran iyi bir malzeme kalitesi,kullanışlı bir arayüz, 5 mp tatminkar ve bir çok açıdan diğer 5 mp li tellerden altta kalmayan foto kalitesi ve iyi bir video kalitesi, tatmin edici hoparlör ses seviyesi özelliklede yine hoparlörde iyi ses kalitesi, kulaklıkta başarılı (kaliteli ve oldukça yükses ses çıkışı ve ekolayzer modları) müzik, radyoda yüksek ve kaliteli ses, mp3 formatında ses kayıt, uzun sayılabilecek batarta ömrü iyi bir kızak mekanızması...
    hangisi hoşuna gidiyorsa, beklentilerin neyse ve imkanın neye elveriyorsa onu al bence,
    ha bu arada birde samsung d880 çıktı çift hatlı eğer çift hat kullanıyorsan fiyat olarak oda bunun gibi sayılır onuda alternatif olarak düşünebirsin onun özellikleride iyi gözüküyor, tabi karar senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 26 Aralık 2007; 0:18:17 >
  • fiyatı feci makul ben ona bittim
  • Herkese merhaba;

Bende aynı Chandler B. gibi E890'ımdan vazgeçip g600 aldım birtane. Çok çokta memnunum bütün çzelliklerinden. Yavaş olduğuna asla katılmıyorum. Bataryası da gayet başarılı.

Benim merak ettiğim birşey var. Samsungun pekçok modelinde tuşlar kilitli iken yandaki ses ayar düğmesine basılı tuttuğumda bembeyaz ekranda saati gösterirdi. umarım anlatabilmişimdir neyi kastettiğimi. g600 de bunu yapamıyorum. bunun yolunu bilen varmı?

teşekkürler...
  • d880 bakmıştım, oda fena değil.sim kart birleştirme yapmıştım zaten ben.çok fazla önemli değil.
    görüşleriniz için teşekkürler.birkaç gün içinde alıcam telefonu..
    aldıktan sonra artılarını eksiklerini belirticem
  • onur kardeşim , U600 dede dediğin gibi yapınca tarih çıkmıyor.
    yeni jenerasyonlarda bu özellik yok.
  • Güncel fiyat listesi (26.12.2007):

Ereyon.com.tr: 661 YTL / 648 YTL (Havale indirimi)
    Ereyon.com.tr (Paralel ithalat): 645 YTL / 632 YTL (Havale indirimi)
    Genpatech.com: 725 YTL / 696 YTL (Havale indirimi)
    Hepsiburada.com: 729 YTL / 707 YTL (Havale indirimi)
  • Fiyatlara bak fiyatlara....
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

Fiyatlara bak fiyatlara....

cidden yaw bedava
  • Arkadaşlar ben daha öncede sormuştum ama cevap göremedim. Ben çektiğim resmi bilgisayara attığımda döndürme işlemi yapamıyorum. " Bu resmi döndüremezsiniz. Dosya kullanımda ya da başka bir uygulama tarafından açılmış ya da dosya ya da klasör salt okunur olabilir." diye uyarı veriyor başka bir bilgisayarda da denedim yine aynı uyarıyı verdi. Sizlerde de durum aynı mı?
  • allah allah ilginç bir durum.....
    sende o fotoyu copy et..masa üstüne al..oradan photoshop ile döndürmeyi dene...
    kesinlikle olması lazım...
  • slm arkadaşlar ben forumda yeniyim 4 günlük g600 kullanıcısı olarak önfikirlerimi paylaşmak istedim telefonun kamerası çok iyi performans sergiliyor spekar sesi çok iyi olmasada iyi bu incelikte ve ebatlardaki tele göre spekar sesi iyi,pil performansini çok beğendim ilk şarjda 3 güne yakın geceli gündüz açık durumda kullandım, menüsü çok güzel özellikle menüdeki slayt olayı, u600 deki müzik geçişlerinde ki bekleme söz konusuydu fakat g600 de bu sorun ortadan kalkmış kızak mekanizması çok iyi malzemesi iyi yani kısacası tel çok güzel almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim
  • bende internetten satın aldım.
    645 ytl 'ye, ereyon.com.tr den.telpa garantili,1gb hafıza kartıyla birlikte.6 taksit yapıolar vade farksız.
    bir kaç gün içinde kargodan teslim alırım.
    artısını eksisini tartışırız
  • Arka planda Istanbul'dan bir manzara var gokyuzunden kuslar geciyor ara ara ve gunduz gece olabiliyor bu olayi cok begendim cok hos (diger samsung modellerinde var mi bilmiyorum) acaba baska ulkelerden de goruntu secebiliyor muyuz?
  • şimdiden hayırlı olsun...
  • @komazec

O görüntü gittiğin her ülkeye göre otomatik olarak değişiyor.
    Yani o ülkenin önemli bir manzarası veya anıtı geliyor.

Hayırlı olsun...
  • Arkadaşkar telefon iyi güzelde benim takıldığım bir şey var. Reberde sime kayıtlı numaralar ve telefona kayıtlı numaralar bir arada görünüyor. Ben bu numaraların ayrı ayrı görünmesini istiyorum ama bu özelliği bulamadım. Acaba bu telefonda böyle bir özellik varmı? Yardım!!!
  • kurcala biraz yakalarsın.. hiç olmadı simdeki numaraları aktarıp silersin..

quote:

Orjinalden alıntı: kanka61

Arkadaşkar telefon iyi güzelde benim takıldığım bir şey var. Reberde sime kayıtlı numaralar ve telefona kayıtlı numaralar bir arada görünüyor. Ben bu numaraların ayrı ayrı görünmesini istiyorum ama bu özelliği bulamadım. Acaba bu telefonda böyle bir özellik varmı? Yardım!!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.