Şimdi Ara

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
1
Favori
92.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be..Cok güzel telefon yapmışlar..Hayırlı olsun bu arada.
  • http://smape.com/samsung_g600_eng-review.html

bu sitede geniş bir inceleme yapmışlar, anladığım kadarıyle göze çarpanlar, incelemeye göre;

1-Dizayn ve ergonomi anlamında çok başarılı bulunduğu,
    2-Ekranının iyi olduğu, foto kalitesinin başarılı olduğu,
    3-Görüşme ses seviyesi ve kalitesinin yüksek ve çok iyi olduğu,
    4-Dış ses seviyesinin yüksek olduğu,
    5-Müzik çaların başarılı olduğu müzik ağırlıklı bazı tellerden iyi olduğu,
    6-Fm radyosunun alıcısının güçlü ve kaliteli olduğu,
    ayrıca e740 taki gibi radyodan mp3 formatında ses kaydının olduğu ve bunun biraz daha geliştirilmiş olduğu,
    7-Bu telde ayrıca kişiselleştirilebilir tema, yani herkes istediği şekilde kendi temasını oluşturması için geniş bir tema hazırlama bölümü olduğu,
    8- Telde ses profili bölümü olduğu ve başarılı bulunduğu,
    9- Arayüzün yenilenmiş iyi ve gelişmiş olduğu,
    ve genel itibariylede teli başarılı buldukarı

belirtilmekte,

MaSSive arkadaşım, bu yazdıklarımda madde madde, senin kullanıcı olarak yorumun nedir merak ediyorum cevaplayabilirsen sevinirim,
    Ayrıca, telin sinyal çekim gücü-kalitesi nasıl u600 de biraz sorunluydu bazen normal yerlerde bile sinyal gidip geliyordu, bunda böyle durumlar oluyormu?,
    Video kalitesi sana göre nasıl 30 fps li 352*288 çözünürlüğünde ve 640*480 çözünürlük ayarında, özellikle bilgisayar ekranında,
    birde kızak mekanızmasının u600 den iyi olduğu belirtilmiş sence nasıl kızakta herhangi bir sallanma yada oynama sözkonusumu açık yada kapalıyken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 1 Ekim 2007; 14:11:31 >

• güle güle kullanın, kamerası gerçekten başarılı görünüyor...
  • Telefon gayet şık ve kaliteli,hayırlı olsun my friends
    kamerası hakkında yorum yapayım iyi çekiyor fakat N95 kadar değil=)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

http://smape.com/samsung_g600_eng-review.html

bu sitede geniş bir inceleme yapmışlar, anladığım kadarıyle göze çarpanlar, incelemeye göre;

1-Dizayn ve ergonomi anlamında çok başarılı bulunduğu,
    2-Ekranının iyi olduğu, foto kalitesinin başarılı olduğu,
    3-Görüşme ses seviyesi ve kalitesinin yüksek ve çok iyi olduğu,
    4-Dış ses seviyesinin yüksek olduğu,
    5-Müzik çaların başarılı olduğu müzik ağırlıklı bazı tellerden iyi olduğu,
    6-Fm radyosunun alıcısının güçlü ve kaliteli olduğu,
    ayrıca e740 taki gibi radyodan mp3 formatında ses kaydının olduğu ve bunun biraz daha geliştirilmiş olduğu,
    7-Bu telde ayrıca kişiselleştirilebilir tema, yani herkes istediği şekilde kendi temasını oluşturması için geniş bir tema hazırlama bölümü olduğu,
    8- Telde ses profili bölümü olduğu ve başarılı bulunduğu,
    9- Arayüzün yenilenmiş iyi ve gelişmiş olduğu,
    ve genel itibariylede teli başarılı buldukarı

belirtilmekte,

MaSSive arkadaşım, bu yazdıklarımda madde madde, senin kullanıcı olarak yorumun nedir merak ediyorum cevaplayabilirsen sevinirim,
    Ayrıca, telin sinyal çekim gücü-kalitesi nasıl u600 de biraz sorunluydu bazen normal yerlerde bile sinyal gidip geliyordu, bunda böyle durumlar oluyormu?,
    Video kalitesi sana göre nasıl 30 fps li 352*288 çözünürlüğünde ve 640*480 çözünürlük ayarında, özellikle bilgisayar ekranında,
    birde kızak mekanızmasının u600 den iyi olduğu belirtilmiş sence nasıl kızakta herhangi bir sallanma yada oynama sözkonusumu açık yada kapalıyken...

Verdigin linkteki inceleme gercekten guzel bir inceleme.Bu gibi konular vakit ve nakit meseleleri oldugundan,bende elimden geldigince kisitli zamanda yaptigim incelemede,seninde bahsettigin merak ettigin eksik ve yeterince deginmedigim,senin sayende sonradan farkina vardigim konularda var tabi.

1-Dizayn ve ergonomi acisindan begenmis olmam bu cihazi almamdaki en buyuk nedenlerden birtanesi zaten.

5 MEGApiksel__SGH G600__ i N C E L E M E S i __ [SSS]

2-Ekran kalitesi oldukca iyi,5mp camerasi,ozellikle carlzeiss markali mercekli vb. emsallerine gore,fiyat performans olarak ele alindigi zaman cok basarili.Guclu flashi var.

3-Gorusme ses kalitesi, buna handsfree de dahil cok net kaliteli.
    4-Dis ses seviyesi,bir N73 kadar yuksek degil ancak 3D olarak baslar tizler daha bir stereo hissediliyor.Bunun yaninda Kullandigim SE P990i ve K550i den daha yuksek daha kaliteli.
    5-Muzik calari, evet bana gorede muzik telefonu olarak lanse edilen bircok telefondan asagi kalir yani yok.Sirf muzik tutkunlari bile bu telefonu gonul rahatligiyla alabilir.
    6-Fm Radyosunu sen sordugun icin ozellikle detayli inceledim.Inanilmaz cok guclu,ses kalitesi ozellikle kulaklikla dinledigin zaman bu farki daha iyi anliyorsun.Simdiye kadar kullandigim telefonlarda dinledigim mp3 lerle radyodan dinledigim sarkilar arasinda ses farki olur.Yani Radyoyu actigin zaman,mp3 dinlerken aldigin yuksek ses performansini alamiyordun dusuyordu.G600 de ise hic bir fark yok,yukledigin mp3 kalitesinde radyodaki yayini sana ayni kalitede sunuyor.Ve ve Inanilmaz evet gercektende radyodan sinirsiz kayit yapiyorsun,hemde mp3 kalitesinde hicbir ses kaybi yasamadan.Istege gore kayit kalitesini,dusuk,normal ve yuksek olarak ayarliyabiliyorsun.Buna hic dikkat etmemistim,gercektende olaganustu ise yarayacak bir ozellik.Dinlediginiz bir sarkiyi kayit dediginiz anda,Direkt telefon hafizasindaki Radyo kliplerim dosyasina kaydetmeye basliyor.Istege bagli hafiza ayarlarindan varsayilan bellek sekmesinden hafiza kartini secebiliyorsunuz.

7-Yine seninde bahsettigin gibi,tema konusunda secenekler oldukca genis tutulmus.Tipki pc deki windowsta oldugu gibi.En basiti menulerdeki ikonlardan tutta,yazi metni,baslik metni vb olan her seyin rengini,en ince kontrast ayari ile kendin ayarliyabiliyorsun.

8-Telefondaki ses profili yukaridada bahsettigim gibi oldukca iyi sonuclar veriyor. surround dan tutta rock, jazz,klasik,stadyum vb eko mode larina sahip.Manuel eko bulunmuyor.

9-Arayuz genel olarak,yukarida bahsettigim tipik samsung sorunlari disinda,daha iyi hale getirilimis durumda.Bekleme modundayken navigasyon tusuna atayabileceginiz,bes adet uygulamanin kisa yollarini ekleyebileceginiz,bir mini menu arayuzundeki degisiklerin basinda geliyor.Genel olarak bana gorede kullanisli bir arayuze sahip samsung.

10-G600 un cekim gucu oldukca iyi.Tabiki daha cok bulundugun yere baz istasyonuna bagli bir durum bu olay.Benim suana kadar kullandigim sure icerisinde sinyal cekim gucu gordugum kadari ile hep full durumda.Zaman zaman sinirli servis dedigi oluyor ancak oda suyun altindan gecen metroda mesela.
    11-Ne yalan soyliyeyim video konusunda bu tur cihazlardan pek bir sey beklemedigimden,video konusunda bahsettigin sekilde test etme imkanim olmadi.Youtube benzeri sitelerden izledigim kadari ile video performansi fena degil.Ilerleyen gunlerde test etmeye calisirim.
    12-Kizak mekanizmasi kapali ve acik durumda en ufak bir oynama yok.U600 u incelemedim ancak,daha onceki kullandigim kizakli telefonlara bakip sunu soyliyebilirimki,samsung slider model uretme isini iyi biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 2 Ekim 2007; 5:48:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BeBeto18

Telefon gayet şık ve kaliteli,hayırlı olsun my friends
    kamerası hakkında yorum yapayım iyi çekiyor fakat N95 kadar değil=)

Tsk.ler Amigo

Bende yaptigin yorum hakkinda yorum yapayim O halde.

Kullanamayacagim onca ozellik icin verecegim fiyatin yarisina aldigim G600 un Foto performansi daha iyi bence.
    Yani sunu demek istiyorum, N95 bana gore bir telefon olsaydi ve kullanamayacagim onca ozellige ve bu ozellikleri hakkiyla kullanmaya olanak vermeyen standby suresine ragmen,verecegim onca paraya degecek fotograf cekseydi,emin ol suan N95 kullaniyor olurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 1 Ekim 2007; 23:42:26 >

• Teşekkür ederim MaSSive, inceleme ve devamında verdiğin aydınlatıcı bilgiler iyi oldu, bunda sonra almak isteyenlere faydası olacağını düşünüyorum, bu sayede yanılmıyorsam hemen hemen ilk defa daha Türkiyeye gelmeden merak edilen önemli bir Samsung modelini ciddi olarak tanıma fırsatımız oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 2 Ekim 2007; 11:04:34 >
  • Massive , benim gözümden kaçmış olabilir bu telefonun şarzi kaç gün gidiyor ?
  • Güzel inceleme, telefonda gayet şık. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Massive , benim gözümden kaçmış olabilir bu telefonun şarzi kaç gün gidiyor ?

Ayancikli bu bekleme suresi kullanima bagli bir durum.Yaklasik 3 haftadir kullaniyorum,3-4 sarjdan sonra,pil daha yeni yeni kendine geliyor.

Sana sukadarini soyliyebilirim,ortalama bir kullanimda geceli gunduzlu 3 gunu devirdigi oldu.Sahip oldugu isik sensorunun bekleme suresine buyuk katkisi oldugu kesin.Net bir sey soylemek mumkun degil.
  • Tskler herkese...

Samsung kodlarini nereye giriyoruz,Bilgisi olan?
  • önce inceleme için teşekkürler
    tasarım çok güzel kamera da tasarımla bütünleşmiş ve ortaya müthüş birşey çıkmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Tskler herkese...

Samsung kodlarini nereye giriyoruz,Bilgisi olan?

DİREK YAZIYORSUN ARAMA EKRANINA
  • hep aynı numara samsungtan, bilerek eksik bıraktığı birkaç özelliği ekleyip yeni bir model diye dayıyor bizlere tasarım desen aşağı yukarı hep aynı.nokialarda özellik ii tip yok bunlarda tip ii özellikler vasat kalıyor(bence bunlar anlaşmalı yoksa ikiside bu sorunları halledecek teknolojiye sahipler).hani nerde wifi onuda 3 model sonra koyarlar.dur bakalım ne zaman gelecek telefon budur dedirtecek model???
  • Marka takintim yoktur,her markaya esit mesafedeyim,hepsinin kendine gore eksi ve arti yonleri vardir.Tuketici olarak bu arti eksileri degerlendirip ona gore davranirim.

Teoride olmasini istedigimiz ozelliklerin,teknik olarak bir arada oldugu bir cihaza sahip olsakta,bir sure sonra o ozelliklerin aslinda,maymun istahlilik oldugunu,ego tatmininden, oteye gecemedigini goruyor insan.Yani bir sure sonra olmasini istediginiz ozellikler elinizin altinda olsada bir sure sonra ya kullanilmamaya baslaniyor yada kullanilamiyor.En azindan ben boyle oldugunun farkindayim.Aslinda her modelin temelde bir birinden ayrilmasina,var olmasina neden olan kucukte olsa degsiklikler vardir.Var olmasi istenilen ozelliklerin tek bir cihazda olmasi uretici acisindan,olsa bile nekadar performans alindigi tuketici acisindan tartisilir.
  • cok güzel bir telefon

güle güle kullan

tamamen cıksada bizde alsak bir tane
  • bu telefonda da diğer samsunglar gibi rehberde tel hafızası ve sim kart beraber mi görünüyor?en azından bu sorunu halletmiş olsalar bari..
  • eline sağlık güzel inceleme

telde güsel olmuş bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

bu telefonda da diğer samsunglar gibi rehberde tel hafızası ve sim kart beraber mi görünüyor?en azından bu sorunu halletmiş olsalar bari..

Bahsettigin olay sadece samsung modellerine ozgu bir durum degil.Ayriica baska bir acidan baktigin zaman sorun bile denemez.G600 modelindede ,sim ve telefon rehberindeki kayitlar bir arada gorunuyor.Aksi olsaydi ozaman sorun denebilirdi bence.Rehber deki bu durumun,sorun diye nitelendirilimesindeki en buyuk neden,sim deki kayitli kisiye ozel zil tonu, fotograf,email,ev telefonu vb. sekilde kisisellestirmek eklemek istedigimizde,o kisiyi illaha telefon hafizasina kopyalamak zorunda olmak sanirim.Bunun disinda,tum sim kayitlarinin hepsini telefon hafizasina kopyalamaninda bir manasi oldugunu sanmiyorum.Sim kart taki kayitlari telefon hafizasina kopyalamadiktan sonra,hicbir sorun yok.Kisiye ozel zil tonu fotograf vs eklenmek istenen kisilerin kayitlari ya rehberde 2 girisili gozukecek,yada sim de kayitli olupta telefon hafizasina kopyalandiktan sonra ,sim girisleri sililinecek.Simdeki kayitli kisileri silmek istemiyecegimize gore,geriye diger secenek kaliyor.Ki G600 de simdeki kayitlar telefon hafizasina kopyalamadan,otomatik goruntuleniyor.Yani sim karti taktiginiz zaman telefon hafizasina kopyalamaniza gerek yok.Yukarida bahsettigim,sim deki herhangi bir girisi ozellestirmek icin ,telefon hafizasina kopyalamak zorunda oldugumuz girislerin hem sim hemde telefon hafizasinda olmasinin disinda,sim kart taki ve telefon hafizasindaki girisilerin bir arada rehberde goruntulenmesi daha mantikli bence.Kisacasi,sim kart girisleri ayri,telefon girisleri ayri olarak,istege bagli olarak rehberin goruntulenmesini pratik bulmadigimdan,bu durum sorun degil benim icin..
    Bana sorarsan,Samsunglarda mantiksiz olan,sacma olan asil sorun,hafiza kartindaki,herhangi bir fotografi duvarkagidi veya herhangibir formattaki muzik dosyasini zil tonu yapmak istedigimiz zaman,vb birkac sey icin,illaha telefon hafizasina kopyalamak zorunda kalmak.Mesaj tonlarinin 4 secenekle sinirli oldugunu soylemeye bile gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.