Şimdi Ara

5 -MAX 6 Bine Şahin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz renk temiz bulursam almayı düşünüyorum hemen ayağımı yerden kessin diye ? 5 bin civarına düşünüyorum daha fazla vermek istemiyorum ancak

araç elımde kalmasın satabılırmıyım acaba bu şahini ?

• Şahini satarsın da satıldığında hala sen yaşıyor olur musun bilmem.Hocam ya biraz daha birikip yapıp 10 civarlarında temiz bir renault ya da japon arablarına bakrsınız.

Bir diğer tavsiyem motor almanız olacaktır.
    Çünkü temiz şahin az var olanlarıda o fiyatlara vermiyorlar.
  • 3 ay felan beklesem 15 20 bin civarı araç alma imkanım olabılır ama sıkıldım araçsız olmuyor artık motorda şuan için bana uygun değil 1-2 değişeni olan ama şaside sıkıntısı olmayan fazla oynanmamış bulursam

düşünüyorum yani satılır diyosunuz iyi o zaman
  • 6 ya temiz rahat bulursun .Ben 7 'ye satıyorum kendi aracımı
  • Lego95 kullanıcısına yanıt
    1 camurlk degiseni yada full boyali olmasi onemli degil beyaz ve şasisiyle motoru oynanmamis olsun yeter 2 camurlk degisenli full boyali kirmizi 93 yada 94 p.c motor diyolarmis o motordan var 6.200 diyo

Tanidik sahibi babam bile drift cekiyo bunla diyo adam ben icindeyken kendide yapti kaza yapti boyle bisiy istemiyorum sahindende hic anlamam ayagimi yerden kessin satarken elimde kalmasin diye bakiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spring al hocam. Tofaş lpgyle bile 40 kuruş yakıyor artık. Bir de üstüne üstlük sanayiden çıkmaması cabası. İki kuzenimde de spring var. Birisi alalı çok oldu şu yıllarda eskidiği için problemler çıkarıyor arada. Diğeri ise maşallah benim 2005 model aracım kadar sorunsuz. İkisi de yakıttan çok memnun.

• Eger bulabilirsem Lada yada spring te bakiyorum dedigin gibi az yakıyo hafif araba ama bulmak zor biraz

Birşey merak ediyorum şahinden anliyosun sanırım neden sanayiden cikmazki sahin ne arizasi verir ve ? 40 kurus mu yakar lpg de yoksa dahami fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Eger bulabilirsem Lada yada spring te bakiyorum dedigin gibi az yakıyo hafif araba ama bulmak zor biraz

Birşey merak ediyorum şahinden anliyosun sanırım neden sanayiden cikmazki sahin ne arizasi verir ve ? 40 kurus mu yakar lpg de yoksa dahami fazla

Yok hocam şahinden anlamam. Hatta hiç şahin araç kullanmadım. Ancak çevremde sayısız var. Bir arkadaşım 50 kuruş falan yaktığını söylüyordu. Hiçbir tofaş bundan aşağı yakmaz tüpte dahi diyordu ama onun arabası bozuktu bence. Bir başka arkadaşım zamdan önce yine lpgde 35 kuruş diyordu. Şimdi 40 olmuştur. Arıza meselesini de onlardan görüyorum az çok ikide bir sanayideler. Parçaları ucuz ama iki de bir sanayiye gitmek can sıkıcı.

• Anladim :)

• Askerden önce 93 model Doğan SLX sahibiydim heves için aldım . Askere giderken sattım kâr yaparak hemde . Şu anda askerden geldim araç arıyorum ve tofaş bakmıyorum .
    Nedenleri ; Çok yakar , ikide birde arıza verir parçaları ucuz ama vakit kaybı , hidrolik yok bir yol kenarına park etmek yorucu olur .
    Babamda spring vardı . Yakıtı az , direksiyonu tofaşa göre daaha yumuşak ve kullanımı daha rahat . Ayağını yerden keser yani .
  • eski kasa doğanda düşünebilirsiniz tarz araçtır..
  • |Mustafa| kullanıcısına yanıt
    Bende hiç sahin dogan kullanmadim hem ayagimi yerden kessin hemde kullanmis olayim diye alicagim spring bulursam onceligim spring tabiki sahin yada dogan alirken neye dikkat etmeliyim ? Beyaz renk istiyorum satarken kolay olur diye baska nelere dikkat etmem lazim motor kaporta

• Dostum kullanma da zaten gerçekten çocukluğumdan beri heves olduğu için aldım ve aldıktan hemen sonra pişman etti .
    Dikkat edeceğin husus . Dürüst birinden / tanıdıktan almaya çalış , Türkiye'de alışverişi en fazla olan araçtır tofaş yani en çok hor kullanılan , en çok el değiştiren . Kazasız , boyasız der inanma . Sanayide de sağlam bir usta bul tanıdıktan , akrabadan , arkadaştan falan ona göster onay verirse alırsın .
  • |Mustafa| kullanıcısına yanıt
    Eyvallah cok tesekkur ettim tanidik usta var önceligim spring bulamazsamda temiz bi sahin denk gelirse alirim yoksa 2 3 aya 15 20 arasi bsy bakicam sagol

• quote:

1 camurlk degiseni yada full boyali olmasi onemli degil beyaz ve şasisiyle motoru oynanmamis olsun yeter 2 camurlk degisenli full boyali kirmizi 93 yada 94 p.c motor diyolarmis o motordan var 6.200 diyo

Tanidik sahibi babam bile drift cekiyo bunla diyo adam ben icindeyken kendide yapti kaza yapti boyle bisiy istemiyorum sahindende hic anlamam ayagimi yerden kessin satarken elimde kalmasin diye bakiyorum

Hocam sen bilirsin ben kendi aracımı 6500 e aldım . Muayene vs. derken 7000' e geldi . 6500-6000 Ya temiz şahin ya da doğal l bulursun. Spring ve Doğan'ı karşılaştırırsak Spring , Doğan'ın yanına yaklaşamaz. Tavsiyem Broadway GTE ya da Doğan L bulmanız. + , - bahsetmiycem sürüş zevki Doğan , ekonomik olsun götürsün dersen de spring.
    500 de evrak işleri var tabi Benim aradığımda 90 ve üstü model eli yüzü düzgün şahin yada doğan veya spring

Merak ettiğim bir şey var bu şahin doğanda p.c motor dedikleri motor nasıl oluyor ? ne demek arkadaşın şahini kullandım sürüşü zevkliydi hoşuma gitti
  • quote:

500 de evrak işleri var tabi Benim aradığımda 90 ve üstü model eli yüzü düzgün şahin yada doğan veya spring

Merak ettiğim bir şey var bu şahin doğanda p.c motor dedikleri motor nasıl oluyor ? ne demek arkadaşın şahini kullandım sürüşü zevkliydi hoşuma gitti

Bulursun hocam ama galeriden sakın alma. Sahibinden bulursun rahatlıkla. Piç motor dedikleri 1.6 olmasına rağmen gidiyormuş gibi görünüp gidemeyen motordur. Yani yaktığı kadar gitmiyor. Hantal diyebilirim. Tabi tatmin eder kesinlikle. Yokuşlarda kesinlikle 4 e düşüttürür vitesi. Şahin Doğan daki sürüş zevkini Spring hayatta vermez. Ben şahin kullanıyorum. Broadway'de 1 sene kadar kullandım ama Tofaş bana daha iyi geldi. Mesela Reno'nun enjeksiyonsuz motorlu araçlarının hepsinde kışın geç çalışma problemi var. Ben kendi aracımı en soğuk zamanda bile lpg de tek marşta rahatça çalıştırıyorum. İşte P.c motor dedikleri bu

Çok sagol normal motor alıyım alırken en ıyısı boşa yakmasına gerek yok , bilgi için teşekkür ederım :) zaten benım ıcınde onemlı olan şahine bindiğimde tek marşta çalışması

araç arkadaşındı fazla demese alırdım ama fıyat fazla geldı bana tek marsta calısıyodu
  • Kesinlikle bu tür araçlar ararken en önemli kriterinizden birisi direksiyonun hidrolik olması olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.