< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavlumBazlama -- 1 Nisan 2020; 13:50:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavlumBazlama -- 1 Nisan 2020; 13:50:36 > |
Wc den cikip elini yıkamayan bir milletin dezenfektan icin birbirini çiğneyecegini rüyamda görsem inanmazdim.
|
Kafayı mı yediniz? Bu fiyata bunu alacağınıza elinizi adam gibi sabunlayın
|
Tamam fiyatı iyide birkaç hafta öncesini görünce insanın eli gitmiyor almaya
![]() ![]() |
Neden kafayı yesin olağan üstü bir durum var piyasa belli. Ben almayacağım herhalde ama fiyat uygun. Bina girişlerine lavabo mu koysunlar ellerini yıkamak için
|
![]() 5tl sandım. |
Allah razı olsun, aldım bir tane.
Şunu da hatırlatayım: Evde elleri su ve sabunla yıkamak yeterlidir. Dolayısıyla evde dezenfektan kullanmaya gerek yok. O yüzden fazla alıp da bitirmeyin. Evde yüzeyler, kapı kolu vs için çamaşır suyu yeterlidir. Bunu sadece dışarıda kullansanız 10 yıl yeter. |
Birçok konuda milletimizi eleştirebiliriz ( en başta yere çöp atma karaktersizliği) ancak wc sonrası el yıkama oranı en yüksek ülkeler arasındayız bu açıdan vurmaya çalışmayın
![]() |
sabah simit aldım her zaman aldığım yerden, ordaki dayı da eldiven takmaya çalışmış, tam dönerken bi baktım latexli eliyle burnunu karıştırıyor
![]() |
Biran once su salgın bitsede fırsatçıların elinde patlasa mallar.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|