Şimdi Ara

5 lahmacun + Ayran + Salata = 6 tl (Adana) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
7.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adana'da vakıflar sarayının yanında bir dayı varmış o da 5 tane lahmacunu 5 TL ye veriyor. Ceyhan'a gitmektense oraya gitmek daha mantıklı çarşıda en azından. Ayrıca Adana'da et dönerde 55-60gr 6 TL ye satılıyor zaten tavuk döner 7-13 TL, adana dürüm 12-18 TL civarı. Türkiye'nin et ve meyve sebze yönünden en ucuz şehri zaten. Ha at eti satan da var illaki ama hepsi de değil tabiki etin olması gereken fiyatı bu zaten millet bu fiyatlara alıp kar kattığı için piyasası yüksek. Ceyhan'a ucuz olması normal uzak orası merkeze ve ilçe sonuçta. Ceyhan'dakini değil de bu dediğim yerdekine gideceğim. Ekşi de videosu da vardı hatta da bulamadım şimdi. Geçen Adana'daki kalbur üstü yerlerde tırnaklı eti çıktı hep yani at eti olmasına şükredin bence başka şeylerde koyabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 21 Kasım 2019; 20:45:7 >

• 6 tlyi yutsanız hap gibi daha sağlıklı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Adana'da vakıflar sarayının yanında bir dayı varmış o da 5 tane lahmacunu 5 TL ye veriyor. Ceyhan'a gitmektense oraya gitmek daha mantıklı çarşıda en azından. Ayrıca Adana'da et dönerde 55-60gr 6 TL ye satılıyor zaten tavuk döner 7-13 TL, adana dürüm 12-18 TL civarı. Türkiye'nin et ve meyve sebze yönünden en ucuz şehri zaten. Ha at eti satan da var illaki ama hepsi de değil tabiki etin olması gereken fiyatı bu zaten millet bu fiyatlara alıp kar kattığı için piyasası yüksek. Ceyhan'a ucuz olması normal uzak orası merkeze ve ilçe sonuçta. Ceyhan'dakini değil de bu dediğim yerdekine gideceğim. Ekşi de videosu da vardı hatta da bulamadım şimdi. Geçen Adana'daki kalbur üstü yerlerde tırnaklı eti çıktı hep yani at eti olmasına şükredin bence başka şeylerde koyabilirler
    Ete katılıyorum ama meyve sebzeye değil

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Meyve sebze ucuz hocam Adana'da hatta pazarın sonuna doğru giderseniz bedava bile veriyorlar. Markette pahalı tabi.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Hasta insan eti hocam, mezarlıktan...

Orijinalden alıntı: Lithium

Meyve sebze ucuz hocam Adana'da hatta pazarın sonuna doğru giderseniz bedava bile veriyorlar. Markette pahalı tabi.
    Meyve kısmı Hatay'da daha ucuz bekleriz :)
    Kime göre, neye göre...
  • Insanlar fahis fiyatlardan yiyecekleri ala ala garipsiyor . Ben de Ankara'da en ucuz lahmacun icin 5-6 TL arasi para vermeye alisinca Kars'a gittigimde 3-4 TL ye Ankara'da yapilandan daha kaliteli lahmacunu gorunce sasirmistim . 5 lahmacun ayran salata icin 6 olmasa bile 15-18 arasi bir fiyat almak mumkundur. Zaten Kars'da lahmacun dediginde 5 li setler halinde satilir. 1 lahmacun diince 5 gelir. findik filan da degil, bildiginiz normal boy lahmacun .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Urfa'dayım. Burada lahmacunlar 1.5 tl den satılıyor.Çok da şaşırılacak bir fiyat değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 22 Kasım 2019; 1:56:32 >

Orijinalden alıntı: simerazzı

Siz geçin dalganızı. Anadolu'nun çok yerinde lahmacun 2-3tl zaten. Yeni dükkandır, müşteri çekmek istiyordur. Büyük şehirde bir lahmacuna 10tl vermeye devam siz.
    napak, adanaya mı taşınak

adı üstünde, büyükşehir, kira şu bu derken, güzel öpüyorlar

• Kargoya verseler 2 günde gelir, hergün 1 tane yesem açlığımı 5 gün bastırır günü kurtarırım ama 7 günde lahmacun bozulur mu işte o kuşku sebebiyle maalesef bu mükemmel sıcak fırsatı değerlendiremiyorum 😞

• Bu fiyata içinde et oldugunu kim soylediki

Orijinalden alıntı: Mylove

Kargoya verseler 2 günde gelir, hergün 1 tane yesem açlığımı 5 gün bastırır günü kurtarırım ama 7 günde lahmacun bozulur mu işte o kuşku sebebiyle maalesef bu mükemmel sıcak fırsatı değerlendiremiyorum 😞
    bozulmaz hocam kargoya vermeden once ıyıce sogutup paketlerlerse
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.