Şimdi Ara

5 dakikada rush (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

oyunlar maks 10 dakika

1 vs 1 de platinum ligdeyim
  • Evet plantium ligde de rushlar oluyor. Bu gün başıma gelen bir olay.
    TvP oynuyoruz. Protos benim baseye kurulmasın diye gezdim içeriyi. Sonra kapıya marine marauder vs. koydum.
    Sonra bir baktım içerde zealotlar fink atıyor
    Basenin içinde küçük bir yer var dikkat etmemişim. Oraya gidip pylon atmış. GG
    Buradan bana ve yeni arkadaşlara ders olsun. Base'inizi karış karış gezin
  • rush illa oyunu bitirmek icin degil adamın gelismesini yavaslatıp ilerisi icin avantaj kazanmak icin de
  • iyide bu oyun cafe de arkadaşlarınızla oynadığınız age of empires değil ki =) Öyle adam basıp savaşalım diye bişey yok. Starcraft'ın en önemli özeliiği rakibi'nin ne yaptığını bilerek oynamaktır. Bunun içinde bir işcinizle rakibi recon yapmak gerekir.
  • rush olayını gerilla savaşına benzetebilirsiniz. aslında önemli bir taktiktir. makro kadar zordur, çabuk gelşişim ister. çabuk zafer yada yenilgiye gidildiği için pek hoşunuza gitmiyor sanırım.

ayrıca rush olayının üst liglerde olmadığını söyleyen hiç üst lig maçlarını izlemedi sanırım. rush üst liglerde var hemde kralı var, ilk dakikadan itibaren soluk aldırmadan var hemde, yapılan her birim direk rakibe saldırıya geçer. tabi iki tarafta üst sınıf rakipler olduğundan yedirmek zor oluyor ve oyun uzayabiliyor ayrı.

üzgünüm ama rush yemekten dert yanıyorsanız henüz tam olgunlaşmamış oyuncu olduğunuzu kabul etmiş sayılırsınız.
  • Rush yemememin bir çok kolay yolu var. Konu bunları bilip bilmemek veya olgunlaşamamış oyuncu olmak değil. Sadece bu taktik hoşuma gitmiyor oyundan aldığım zevki öldürüyor diyorum. Daha nasıl açıklayayım yazdığım cümleleri.

Ha artık bende yapıyorum mecburen. Çünkü baktım işler böyle yürüyor. Gerçi 1v1 oyamayı bıraktım uzun zamandır. 2v2 ve 3v3 oynuyorum. En azından daha taktiksel oluyor oyunlar. Gelişmeye fırsatın oluyor.

Ayrıca rushın bir taktik olmadığını halen ısrarla söylüyorum. Bu bir taktiktir diyen arkadaşlardan da açıklama bekliyorum rushın tatktiksel yönleri ile ilgili. Bana göre rush sadece oyunun başında hızlı adam basmak. Bunu da sağlamak çok da zor değil. Gelişmeye harcıyacağın minerali adam basmaya harca. tek taktiksel yanı bu işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Rush yemememin bir çok kolay yolu var. Konu bunları bilip bilmemek veya olgunlaşamamış oyuncu olmak değil. Sadece bu taktik hoşuma gitmiyor oyundan aldığım zevki öldürüyor diyorum. Daha nasıl açıklayayım yazdığım cümleleri.

Ha artık bende yapıyorum mecburen. Çünkü baktım işler böyle yürüyor. Gerçi 1v1 oyamayı bıraktım uzun zamandır. 2v2 ve 3v3 oynuyorum. En azından daha taktiksel oluyor oyunlar. Gelişmeye fırsatın oluyor.

Ayrıca rushın bir taktik olmadığını halen ısrarla söylüyorum. Bu bir taktiktir diyen arkadaşlardan da açıklama bekliyorum rushın tatktiksel yönleri ile ilgili. Bana göre rush sadece oyunun başında hızlı adam basmak. Bunu da sağlamak çok da zor değil. Gelişmeye harcıyacağın minerali adam basmaya harca. tek taktiksel yanı bu işte.

İşte o gelişmeye harcamadığın parayla bastığın adamları bir şekilde karşılayabilirse karşı taraf sonra ümüğünü sıkıyor.Ben çok yaşadım onu,rush ve gelişim balansını iyi yapmak lazım bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

starcraft'ta kazanmak istiyorsan en çabuk mineral ve gaz toplamak zorundasın zaten. makrolarda bile ancak rakipten daha fazla gelişebilirsen kazanabilirsin. daha oyunun ilk 10 dakikasında rakibin kadar gelişemiyorsan kaybetmeye mahkumsun demektir. rakibin bunu anlarsa işin bitti demektir. kabul etsenizde etmesenizde bu bir taktiktir.
  • Oyun içinde yaptığın herşey bir taktiktir ya da taktiğin parçasıdır. Sonuçta işçiye abanmakta senin elinde, unit işçi dengesini kurmakta, expe çıkıp çıkmamakta, 1-2 marin yapıp teche gitmekte, 3 raxtan marin abanmakta.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.