Şimdi Ara

< 5 Adımda, %100 üstelik Bedava TAM Güvenlik > (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
10.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOSTUM MUKEMMEL ACIKLAMALAR YAPMISIIN HEMDE COK IYI KAYNAKLAR VERMISIN

HEMIDE LEGAL

ELİNE KOLUNA SAGLIK

MUKEMMELSINN

YARBAY OLMAN COK NORMAL AZ BİLE KOR GENERALLL FALAN OLMALISINNN...

• bu 5 adımı yaptıktan sonra 6. adımları yapmaya bilgisayarınız izin wermeyebilir... bu anitvirüs, real time koruması olan antispyware vde firewall u yükledikten sonra bilgisayarınızda kasılmayı düşünemiyorum... vede internet özgürlüğünüzün olcagınız sanmıyorum.. her ayrıntıya bir uyarı gelecektir.. sanırım en az 1.5 gb ram a ihtiyacınız olabilir bilgisayarınızı dolu dolu yasamak için... ben sadece sunu tavsiye edebilirim... sadece antivirüs işinize yarayacaktır.. arkadasımızn sundugu spyware lerin herhangi birisini yüklemek tabiki cok ii olacaktır.. ama bunu realtime koruma yapmayın bence... haftada bir tarama yapmanıs yeterli olacaktır.. firewall konusuna gelince aslında bu 3 ünü aynı anda olmasını istiosanız kaspersky internet security yükeleyebilirsiniz.. onda antivirüs antispyware firewall anti hacker ve hatta realtime regedit tarayıcısı bile war.. sanırım cok karısık oldu ama bunu bilgisayarı o kadar da ii olmayan arkadaslar için yazmak istedim..

bu arada tabiki arkadasımıza çok çok tesekkürler bu programlar için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tissue -- 17 Temmuz 2007; 15:49:05 >

• güzel paylaşım, teşekkürler, comodo'yu deneyeceğim...

Download için Tıklayın.

Faydaları
    Sadece 1 klik
    # Tüm işi 1 klikle bitirir.
    # Sisteminizi, 1 dakikada tarar ve problemleri düzeltir.

PC'niz için 360° koruma
    # Güncel tanımlamalarla, bilgisayarınızı casus yazılımlara ve reklam yazılımlarına karşı tarar ve saptadıklarını siler.
    # Casus yazılımların, kötü web site içeriklerinin bilgisayarınıza yüklenmesini engeller.
    # Bilgisayarınızda yaptığınız tüm aktivitelerin günlüklerini siler.

Bilgisayarınızı %100 tamir eder ve korur
    # Geçersiz kayıt defteri girişlerini tarar ve düzeltir.
    # Hatalı otomatik başlangıç nesnelerini saptar ve devredışı bırakır.
    # Sistem konfigürasyonunu tamir eder, sistemin geç açılmasını ve sistem çökmelerini engeller.

PC performansını 5 kata kadar çıkarır
    # Windows'un kullanmadığı gereksiz dosyaları tarar ve siler.
    # Windows'u optimize ederek, internet hızını arttırır ve Windows'un gücünü kaybetmesini önler.

Yardım ve destek
    # 7 gün 24 saat etkili yardım.
    # Program güncellemelerinden aboneler haberdar ediliyor.

Pro sürümün personal sürüme göre farklılıkları
    # Düzeltme ve optimize etme seçenekleri daha gelişmiştir.
    # Bilgisayarınızın kullanım amacına yönelik optimize etme seçeneleri mevcuttur. Şöyle ki: Eğer bilgisayarınız bir ofis bilgisayarı, genel kullanıma yönelik bir ev bilgisayarı, bilimsel amaçlı kullanılan bilgisayar ya da bir oyun makinası ise optimize yöntemleri ihtiyacınıza yönelik değişiyor.
    # Arka planda çalışan otomatik koruma.
    # Otomatik ve yüksek hızda innDirilebilen güncellemeler.
    # Ücretsiz 7x24 teknik destek.
    # Ticari kullanma izni.

Yenilikler
    + Yeni bir kayıt defteri düzenleyicisi eklendi.
    + Kullanıcı arabirimi güçlendirildi.
    + Dil paketi güçlendirildi.
    * Windows Vista'daki GUI hataları giderildi.
    * Genel hatalar giderildi.
     < 5 Adımda, %100 üstelik Bedava TAM Güvenlik >

Download için Tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istinaden -- 17 Temmuz 2007; 17:31:06 >

• öncelikle iyi düşüncelerini sunan herkese sevgiler, saygılar...

gelelim tissue arkadaşıma, hocam dediklerine malesef katılamıyorum.. Güncel sistemler için artık bu yazılımlar senin dediğin kadar sistem kaynağı kullanmıyor kesinlikle.. Şu konuda haklısın bilinçsiz yüklenen gereksiz, aynı işi üstlenen veya kötü bileşenli koruma programları bilgisayarınızı hantallaştırabilir..
    ama bilinçli bir şekilde ihtiyaca göre kurulan günümüz güvenlik yazılımları asla sistemi bukadar kabusa çevirmez..

quote:

Orjinalden alıntı: tissue

bu 5 adımı yaptıktan sonra 6. adımları yapmaya bilgisayarınız izin wermeyebilir... bu anitvirüs, real time koruması olan antispyware vde firewall u yükledikten sonra bilgisayarınızda kasılmayı düşünemiyorum... vede internet özgürlüğünüzün olcagınız sanmıyorum.. her ayrıntıya bir uyarı gelecektir.. sanırım en az 1.5 gb ram a ihtiyacınız olabilir bilgisayarınızı dolu dolu yasamak için... ben sadece sunu tavsiye edebilirim... sadece antivirüs işinize yarayacaktır.. arkadasımızn sundugu spyware lerin herhangi birisini yüklemek tabiki cok ii olacaktır.. ama bunu realtime koruma yapmayın bence... haftada bir tarama yapmanıs yeterli olacaktır.. firewall konusuna gelince aslında bu 3 ünü aynı anda olmasını istiosanız kaspersky internet security yükeleyebilirsiniz.. onda antivirüs antispyware firewall anti hacker ve hatta realtime regedit tarayıcısı bile war.. sanırım cok karısık oldu ama bunu bilgisayarı o kadar da ii olmayan arkadaslar için yazmak istedim..

bu arada tabiki arkadasımıza çok çok tesekkürler bu programlar için...

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• süper 2line katılıyorum dostum.. comodo ve nod32 benimde kişisel tercihimdir..Ve performanslarındanda çok memnunum ama şuan için nod32 yetiyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

arkadaşlar.öncelikle şunu belirtmek isterim.herkes tutturmuş bir zone alarm firewall.bi kere ayarlar profesyoneller için ve daha ilk yüklemede pc yi sürekli restart attırıp duruyor.zırt pırt soru soruyr.bunun dışında ayarların içinden çıkmak için çok fazla sabır gerekir.

başlığı açan arkadaş özellikle COMODO belirtmiş ve bunda kesinlikle hemfikirim.sitelerde güvvenlik testleri yaptığınızda sonucu görürsünüz.bunun dışında eer yapabliyosanız kendinizde test edebilirsniz.

comodo nun yanına birde ücretsiz olarak AVIRA ANTIVIR yüklerseniz rahat edersiniz.AOL de iyidir ama pc yi kasıyor diyen varsa AVIRA tercih etmelisiniz.ücretli olmasa COMODO ve NOD32 süper 2 lidir.

benim de görüşlerim bu şekilde.başlangıç ve amatör seviyede olanlar için çok güzel bir başlık olmuş bu arada.başlığı açan arkadaşın eline sağlık.

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-

• Arkadaşlar;Kaspersky i kurmaya çalışınca bende böyle bir hata çıkıyor????

Bu arada kardeş çalışman çok güzel olmuş;çook teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 18 Temmuz 2007; 20:07:55 >

• BİR ŞEHİR EFSANESİ==gÜVENLİK PROGRAMI İLE GÜVENLİK SAĞLAMAK (ANTİVIRUS,FIREWALL,ANTISPY VEYA DIERLERI)

Bu şehir efsanesini güvenlik programı satıp para kazananlar etrafa yayıyor.cehallerde inanıyor:)))))))))

Güvenlik programları güvenlik sağlamaz sadece psikolojik sanal ve yalan bir rahatlama sağlar sizeee

Güven içinde olmak için bööle sapsatalara inanmayın

gerçek güvenlik kafanın içindedir.dışında arayan YANILIR:)))

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Arkadaşlar;Kaspersky i kurmaya çalışınca bende böyle bir hata çıkıyor????

Bu arada kardeş çalışman çok güzel olmuş;çook teşekkürler

• hocam kimsenin bilgisini, görüşünü bu şekilde aşağılamamalısın öncelikle..
    sen kafanın içerisinde güvenliği sağlamaya devam et..
    gün gelipte kafan ve bu konudaki bildiklerin seni zor duruma düşürürse
    bu başlıkta kurtaramayacak seni unutma

quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

BİR ŞEHİR EFSANESİ==gÜVENLİK PROGRAMI İLE GÜVENLİK SAĞLAMAK (ANTİVIRUS,FIREWALL,ANTISPY VEYA DIERLERI)

Bu şehir efsanesini güvenlik programı satıp para kazananlar etrafa yayıyor.cehallerde inanıyor:)))))))))

Güvenlik programları güvenlik sağlamaz sadece psikolojik sanal ve yalan bir rahatlama sağlar sizeee

Güven içinde olmak için bööle sapsatalara inanmayın

gerçek güvenlik kafanın içindedir.dışında arayan YANILIR:)))

• p2p programları kullnıyorsanız ve crack,warez,adult içerikli sitelere istemeden veya isteyerek giriyorsanız zararlıların bulaşma ihtimali çok yüksek ve bu bir gerçek.bilinçsiz kullanıcı veya profesyonel kullanıcı ol elbet bir gün bir şekilde bilmeden de olsa bulaşır ki p2p programlarından indirilen programların içinden çıkan keymaker veya crack gibi şeyler trojan içerikli çıkıyor çoğu zaman.şimdi bunları bilmeyen bir kullanıcı veya bilse dahi içinden belki zararlı çıkmaz düşüncesiyle(ki bazılarından çıkmıyor) açarsa bulaşabilir.ee nasıl olcak bu iş ozaman.hiçbişey olmasa bir antivirüs şart benim görüşüme göre.

unutmayın.herkes çok bilmişlik taslayabilir.ama gün gelir bu kadar kendine güven başa bela olur.

bırakın burda yardım edenler istedikleri kitleye ulaşsınlar.eğer kullanmıyorsanız da kullananları aşağılar seviyede cümleler kurup milletin şevkini kırmaya kimsenin hakkı yok.

• Çok güzel bi çalışma olmuş arkadaşım emeğine sağlık devamını bekleriz bende microsoft un online vürüs tarama sayfasını ekledim daha önce verilmişti ama bu konu altında da bulunsun

http://onecare.live.com/site/tr-tr/default.htm

Paradigm Monitor 9 + Harman Kardon HK 3490 + Monster HTS 1000
  • Dostum Kaspersky linkleri artık güncelliğini kaybetmiş sanırım.. Vaktin olursa o mesajda bi güncelleme yapabilir misin?

@Technics
    Gigabyte MA78GM-S2H ; AMD 5600+ X2 ; PALIT 9600GT SONIC ; OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz DDRII ; Samsung 320GB SATAII ; LG 20X SATA ; AEROCOOL M40 HTPC ; Enermax 370W ; Logitech S510 Klavye+Mouse ; RT-205 ADSL ; Panasonic TH-42PV70F Plazma
  • esekkürler
  • Gerçekten ellerinize sağlık emek ve zaman harcamışsınız tebrik etmek lazım.Aslında buraya Şifreler Windows Hizmetler ve diğer güvenlik durumlarını da anlatan linkler yazılar eklersek herkez yararlanmış olur.

BrooklynZU @ mesala en son bilgisayarıma bulaşan en son virüs çektiğim araba yarışından olmuştu ha Avast uyarmadımı uyardı ben inadına tıkladım kurmaya çalıştım ne oldu 4 gün bilgisayarla uğraştım.Siz siz olun adam gibi programlar kullanın uyarı verirse inada gitmeyin silin.

TheGate @ arkadaşım eminmisin programların işe yaramadığına çünkü söylediklerin yanlış bilgi içeriyor kafada demişsinde insan karnını doyurmadan doyarmı soruyorum bu kafada olan bi durummu ?bi insan ölüyor normal hayatta kafandamı ölüyor o adam yoksa gerçekten mi ölüyor?

Söylediğin çok saçma adamın bilgisayarına virüs Trojan bug girecek sen diceksinki normalde girmiyor kafanda yarattığın sanal bi gerçeklik o diceksin yani Matrix hesabı bırak hocam bu işleri ha şunu dersin %100 güvenlik yoktur evet yoktur fakat "güvenliğimi geçmen seni uğraştıracaktır ne kadar uğraştırır o senin aldığın güvenlik ve yaptıkların ile alakalı işte" diyebilirsin senin bilgisayarın ile uğraşanları.

Benim sorum o bir yıllık karpersky için Lite versiyonmu yoksa Bilgisayarı kasan versiyonmu kuran arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 24 Temmuz 2008; 0:49:30 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.