Şimdi Ara

5-6 Sene Sonra Nasıl '0' Araba Alacağız????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi 2010 Peugeot 3008 aracim var. Memnunum açıkçası

Piyasasi 120.000 tl civari.

6 senelik ev kredim var bitince 0 almak istiyorum ama nasıl alicaz hiç bilmiyorum

Acaba yine 2020-2021 model falanmi alicaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Euro 2.80 TL iken o zamanlar net asgari ücret alıyordum gençlik işte , ama topladığım bilgisayar kasası Mo-Ra3 radyatörü olan custom sıvı soğutmalı en son işlemcili bilgisayardı Türkiye'de bence yoktu o güzellikte

Şimdi ne alaka diyeceksiniz ama paramızın değeri alım gücü Uganda seviyesinde döviz düşmez ise Türkiye'de yerli marka araba olsa dahi alamayiz çünkü illaki bazı şeyleri yurtdışı olacak biz çin değiliz

Neyse hedef 2023 reyiz bor çıkarıp üstüne doğalgaz çıkarıp ülkeyi şahlandıracak bir 20 sene daha bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memursan alamazsin. Su durum en çok memurlarin keyfini kaçırıyor. Ozel sektör yuksek katma degerli is yapan ozellikle bilisim sektoru calisanlari pek takmaz kanımca sahsen ben takmiyorum. 2 sene sonra büyük ihtimalle suan aldığımın 2 katini alacagim. Keza esnaf ayni sekilde bakmayin cogunun ağladığına hic biri kardan kısmıyor ne kadar maliyet artarsa artsin vatandaşa döşeyip geçiyorlar. Esnaf arkadaslar evu arabayi gectim tekneyi bile aldılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

Foruma sorsa n öğretmen memur çok zengin

• 5-6 seneye araba filan mi.?? 2018 yilinda dolar 3600tl idi 2 yil içerisnde dolar fiyati 7800tl cikti...5-6 senenin hesabini yapma hocam yaşarmisin kalirmisin onun hesabini yap derim,Daha başlangiç ozamana kadar başimiza ne iş acicaklar görürsün şuan inşaat sektöründeymm cimento satişlari durma noktasina geldi2 ay içerisinde %70 zam geldi ve şuan cimento yok

• Alma kardeşim, senin neyine araba almak.

Bin dolmuşuna mis gibi git işine. Sahi, kim demişti dolmuş dolmuşsa binmeyi diye  

• Piyasalar fena daha da kötü olacak. Çünkü faiz yükseldi artık ucuz krediler yok ancak döviz uçtu gitti. Paramızın değeri çok düştü.

Artık imkansız.

Bu arada sabrınıza hayranım. Kaç sene ödediniz Allah bilir Daha da 6 sene ödeyeceksiniz. Allah kolaylık versin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSİ Nasıl Bilirsiniz?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önceleri (5-6 yıl önceye kadar) arabamızı satıp üzerine 10.000 koyup değiştirirdik şimdi ise arabamızı satıp 100.000 koyup değiştireceğiz

• 5-6 sene sonra sıfır araba alamayabilirsiniz

şimdi aldığınız arabanızın değeri 5-6 katına çıkabilir

• celal_55 C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Arabayida odedim, evide ödüyorum bi şekilde Allah yardim ediyor çok şükür

Diğer arkadaşlara ithafen ;

Ekonomi, devletin hali, akım gücü, maaş durumu bunu tabiki düşünüyorum ama simdi 400.000 tllik araba o zaman 600.000 tl olur.

Kredi %70 desen

Kafadan 200.000 peşin gerisi kredi.

Faiz ne kadar olur desek orda stop ediyorum

Saygılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qun4L -- 23 Ekim 2020; 4:0:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milletin işi gücü araba 5 sene sonra karnını doyurabilecekmisin o mechul sen araba almayı düşünüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugünkü gibi ilerlersek, 15 yıl sonra bu ülkede şu an otomobil sahibi olan 2 kişiden birisi o sıfatı kaybedecek -oran olarak- kuvvetle muhtemeldir ki. hurdalar hariç.  

• Şu an alabiliyorsunuz yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: qun4L

Çok teşekkür ederim. Arabayida odedim, evide ödüyorum bi şekilde Allah yardim ediyor çok şükür

Diğer arkadaşlara ithafen ;

Ekonomi, devletin hali, akım gücü, maaş durumu bunu tabiki düşünüyorum ama simdi 400.000 tllik araba o zaman 600.000 tl olur.

Kredi %70 desen

Kafadan 200.000 peşin gerisi kredi.

Faiz ne kadar olur desek orda stop ediyorum

Saygılar :)

Faiz ödeyebildiğiniz için Allah'a mı şükrettiniz ben mi yanlış anladım?

• Bu durumlar devam ederse 5-6 seneye Almanya’da doktorluğa başlamış olacağımdan çok da ilgilenmiyorum.

• Türkiye 20 yıllık bir döngüyle yaşıyor. Dibe batıyor geri yükseliyor sonra tekrar dibe batıyor. Bu parti dipten aldı 10 yılda yükseltti 10 yılda tekrardan dibe gömdü. 2023 de yeni yönetim dipten alicak 10 yıla tekrardan yukarı çıkaracak sonra onlarda batırır büyük ihtimal. Yani sonsuza kadar araba alamicaz diye ağlamanın lüzumu yok. Eskiden millet doğan alıyordu şimdi egea. Klasik yani hep aynı senaryo.

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt

elemanın bahsettiği kaymak tabaka %55inin geçmez esnafın. risk alıyorsan aynı oranda kazanırsın. şu an yapılmayacak şeyde memlekette maalesef üretim. en temizi garanti para. memur özel sektöre geçse %90ı 1 aya kalmaz kaı dışarı konur. yatmaya alışmışlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.