Şimdi Ara

5.0.1 ve 5.1 CYDİA SHSH KAYDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR 5.0.1 YÜKLÜ İPHONE 4 ÜME 5.1 KURDUM SEMİ-TETHERED JB YAPTIM CYDİA ' DA SHSH 5.0.1 YAZIYOR BUNA BAĞLI OLARAK APPLE 'IN 5.1 ÖNCESİ VERSİONLARA DESTEĞİNİ ÇEKTİĞİNİ GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK ŞAUN 5.1 YÜKLÜ TELEFONDA CYDİA'DA 5.0.1 YAZIYOR SHSH KAYDI ALIRSAM 5.0.1 E AİT SHSH KAYDINI MI ALMIŞ OLACAĞIM VE BÖYLE OLUR İSE 5.0.1 E DÖNÜŞÜM SÖZ KONUSU OLUR MU
     5.0.1 ve 5.1 CYDİA SHSH KAYDI

• Evet
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Zaten bir başlık açmıştın Yusuf, iphone 4de shsh kaydın varsa dönersin, sorun yok. Birkaç saate 5.1 kaydı da eklenecek yanına onun.

hocam o konum jb amaçlı idi şimdi forumda 5.1 e ait untethered jb cıkmasının dha da süreceğini okuyunca 5.0.1 e nasıl dönerim onun için uğraşacağım net bir şekilde şuanki durumum 5.0.1 e gecişimde sıkıntı cıkarmayacaksa 50.1 e dönmeyi düşünüyorum

Orijinalden alıntı: ysf29

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Zaten bir başlık açmıştın Yusuf, iphone 4de shsh kaydın varsa dönersin, sorun yok. Birkaç saate 5.1 kaydı da eklenecek yanına onun.

hocam o konum jb amaçlı idi şimdi forumda 5.1 e ait untethered jb cıkmasının dha da süreceğini okuyunca 5.0.1 e nasıl dönerim onun için uğraşacağım net bir şekilde şuanki durumum 5.0.1 e gecişimde sıkıntı cıkarmayacaksa 50.1 e dönmeyi düşünüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_58527844/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.