Bildirim
4s yeni çıkan 8.2 'ye geçmeli mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
4s bu gidişle 9 u da alacak galiba.
Bu arada, ben olsam yüklemezdim..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: W.Amadeus
Bu arada, ben olsam yüklemezdim...
Banada öyle geliyor ios 9 u da alıcak iphone 4 gibi yavaslicak sonra birdaha almıcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: W.Amadeus
Bu arada, ben olsam yüklemezdim...
Zaten telefon şuanki sürümünde stabil olarak çalışıyor hocam. Kasmıyor neredeyse. Çok fazla program açıp çok hızlı kullanırsam bazen menü geçişlerinde kasıyor. Acaba ios 8 ile kasma geçer mi diye merak ettim.
Dediğiniz gibi ios 9 'u alır ancak kullanamayız bence 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eski kullanıcı adı: Citizen -
8.2 kullanıyorum 8 sürümleri arasında en iyisi olduğu kesin ama 7 kullanıyorsanız geçmenizi gerektirecek bir yenilik gelmiyor 8 ile ve 7 hala daha stabildir 8.3 ile türkçe siri gelince o zaman belki geçilmeye değer bir özellik diyebilirsiniz
Teşekkürler. O zaman geçmeyeyim. Dediğiniz gibi siri Türkçe olursa geçebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eski kullanıcı adı: Citizen -
_____________________________ Do or do not. There is no try...
-
Teşekkür ederim hocam. O zaman en iyisi bu sürümde kalmak. Yeni heyecan aramaya gerek yok gibi
8.2 çok stabil çalışıyor tavsiye ederim _____________________________ Xbox Series S , huawei p9 lite 2017 -
7de kalmak daha mantıklı _____________________________ -
bende 8.1.2 yüklü 4s.mde 8.1.3 e geçmek için artık geç kaldım herhalde 8.2 e hiç geçmeyeyim o zman dimi _____________________________ -
Herkes stabil diyor ama ben olsam geçmezdim. _____________________________ İşlemci: Ryzen 5 3600 4.2 GHz 1.1V Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX RAM: XPG D41 8x2 (16 GB) 3000 MHz SSD: Kingston A2000 500 GB NVMe - OCZ 240 GB HDD: WD 1 TB
Ekran Kartı: MSI GTX 1060 3 GB O.C Kasa: XPG BattleCruiser ARGB PSU: Corsair VS600
Soğutma: Cooler Master Masterliquid 240ML RGB - Masterfan Pro (x4)
Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB -
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
Herkes stabil diyor ama ben olsam geçmezdim.
Zaten bende vaz geçtim hocam
İos 8 yuklersen telefondan soğursun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Adam kararını vermiş. Ve doğru bir karar vermiş. 8.3 gelince güncellemek en mantıklısı
Teşekkürler. Sizin sayenizde. Yoksa güncelleyecektim
Aman diyeyim hocam güncelleme telefonunu en iyi sürümdesin. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone ses ahizeden çıkıyor
- iphone temassız ödeme
- iphone imei atma
- iphone telefonla konuşurken internet kesiliyor
- iphone arama tuş sesi kapatma
- telefon wifi bağlanmıyor
- iphone 16 pro max lansman rengi
- iphone 17 şarj girişi
- telefondan resmi pdf yapma
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt