Bildirim
478 pin board alıcam ama chipset ne olsun

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
478 pinde en iyi çipset 875p dir.fakat 865 çipsetde alabilirsin. -
865p ve 875 olabilir.eğer daha ucuz birşey arıyorsan 845 te olabilir ama bu çipsette dual ddr yok -
peki sis645dx problem çıkarır mı?yukarıda ki çipsetleri almak isterdim ama işim çok acil olduğu için fazla tercihim kalmıyor. -
gigabyte 8ipe 1000 -g -
sis miş via ymış salla gitsin 865p al -
ben 865pe çipsetli ASUSP4P800 kullanıyorum rahatlıkla önerebilirim... -
bakınız imza -
Alemin kralı gigabyte 1000g dir dual ddr ve tüm 478 leri çalıştırı. -
kardeş bence de gigabyte'in her modelini gözün kapalı alabilirsin.ama tercihen i865 alırsan daha iyi olur.i875'ler o kadar bulunamıyor sanırsam. -
Gigabyte işine yaramaz
Asus P4P800-Deluxe işini görür. Harika bi karttır (chipset 875) -
Arkadaşlar bu anakart 478 pin celeron 1.7 işlemciyi destekler mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: dellino
Arkadaşlar bu anakart 478 pin celeron 1.7 işlemciyi destekler mi?
Bu anakarttan kastın Asus P4P800-Deluxe ise senin işlemciyi destekler -
quote:
Orjinalden alıntı: ElectroTech
quote:
Orjinalden alıntı: dellino
Arkadaşlar bu anakart 478 pin celeron 1.7 işlemciyi destekler mi?
Bu anakarttan kastın Asus P4P800-Deluxe ise senin işlemciyi destekler
abit bu kart nasıl intrnet kafe için kullanılacak upgrade için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 11 Ocak 2006 17:19:43 > -
Dellino o anakartı internet kafede ne yapacaksın?Fiyatından haberin var mı?Ayrıca upgrade yapacaksan git pci-ekspress 16 ekran akrtı slotu olan bir ankart al.yeni ekran kartları pci-ekspress 16 olarak çıkıyor bu birinci,o kadar parayı bu kadar eski bi yopngaya vermek mantıklı değil bu iki.
Elimde eski işlemci var vb. diyenlerde artık daha ucuz anakartlara yönelsinler 865pe çipsetli. -
Linkteki anakart aynısından ben de var ve sanırım p4 2.0 da sorun çıkarmaz
Gerçi ben de celeron 2.0 GHz var.
Ayrıca arkadaşalrın dediği gibi gigabyte'ın çoğu modeli 478 pi işlemcileri destekliyo
1.7 GHz celeronu olan arkadaş da bu anakartı düşünebilir.
Ben 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/CPUSupportList/CPUSupportList_GA-8S648.htm -
Bu konuda fazla seçenek kalmadı artık. kolay kolay 875 bulamazsın. 845 bulmak daha da zor. En çok tutulan 865ler se piyasada halen bolca var. Hiç düşünmeden Asus P4P800 lerden bir tane alabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: azmo
Dellino o anakartı internet kafede ne yapacaksın?Fiyatından haberin var mı?Ayrıca upgrade yapacaksan git pci-ekspress 16 ekran akrtı slotu olan bir ankart al.yeni ekran kartları pci-ekspress 16 olarak çıkıyor bu birinci,o kadar parayı bu kadar eski bi yopngaya vermek mantıklı değil bu iki.
Elimde eski işlemci var vb. diyenlerde artık daha ucuz anakartlara yönelsinler 865pe çipsetli.
Tamam da fiyatı 82,13 YTL ayrıca eski anakartlar Matsonic9147C AGP 4x destekli denemek amaçlı ati 9550 ekran kartı aldım ama performansı çok kötü olsu Agp 4X terpkileri çok yavaş iletiyor (oyunlarda mesela ileri yuşuna basınca ileri hareketi geç oluyor bu da oyun oynamayı çok zorlaştırıyor)
PCIEX 16 ya geçmeyi ben de düşünüyorum hatta yeni 5 makine daha topladım 16x ama elimdeki 10 makinayı yavaş yavaş upgrade ediyorum ramları 512 yaptım Hdd ler 160.
Şimdiki oyunlarda işlemci hızı 1.7 yeterli amacım anakartları ve ekran kartlarını upgrade ederek iki üç sene daha kullanmak.
Peki uygun fiyatlı 16x bir kart var mı?
-
quote:
Orjinalden alıntı: bulsacu
Gigabyte işine yaramaz
Asus P4P800-Deluxe işini görür. Harika bi karttır (chipset 875)
875 değil 865 yongası bulunur o anakartta. -
quote:
Orjinalden alıntı: bulsacu
Gigabyte işine yaramaz
Asus P4P800-Deluxe işini görür. Harika bi karttır (chipset 875)
neden işine yaramazmış söylede bilelim ben gigabyte 865pe 1000mk yı tam 1.5 sene kullandım ve son derece memnundum
Benzer içerikler
- seagate garanti sorgulama
- am5 anakart önerisi
- sinerji güvenilir mi
- ram cache 3
- antimalware service executable nedir
- dlaa nedir
- mediatek dimensity 9300+
- ultra 7 155h
- anakartımı nasıl öğrenirim
- ssd hız testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X