Şimdi Ara

46,5 numara ayakkabı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayağım 46,5 numara ve ayakkabı bulmakta zorlanıyorum. Yaz kış demeden fileli adidas koşu ayakkabısı giymekten bıktım. Sorun sadece numara bulmak değil, rahat bulmak da çok zor. Flo'ya gittim 45 numara lumberjack botlar iyi geliyo ama tabanı o kadar sert ki çıplak ayak betona basıyomuşum gibi. Adidas koşu ayakkabısı haricinde bir ayakkabı giydiğimde serçe parmaklarım su topluyo ayağım ağrıyo çekmediğim eziyet kalmıyo.
    Her markadan ayakkabı alıp denemek de çok masraflı 250 lira bile ucuz kalıyo artık ayakkabıda.

Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama sıkıntımı iyice anlatayım da doğru tavsiyeler alayım dedim. Şöyle 300 liraya kadar doğru düzgün rahat bir ayakkabı yok mudur?

(42 numara ayağı olup da şu ayakkabı çok rahat diyenler, bilin ki o ayakkabı sadece size rahat.)

Benzer konular daha önce açılmış ancak hepsi eski olduğu için yeni ayakkabılar ya da kalitesi düşen ayakkabılar olabiliyor. O yüzden yeni açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanturan -- 20 Eylül 2018; 15:9:43 >

• Ayağını kesip protez ayak takmak en kârlı çözüm görünüyor uzun vadede
  • Yukarı
  • Yukarı
  • Skechers al rahat istiyorsan ama dayanıklı değil çok ve fiyatları yüksek.

Beta mağazalarında geoxlar var onlarda iyi. Betanın kendi 45 Numaraları var onları da dene. Ayrıca Hotiç, elle vb. mağazalarının 45'lerine bak kalıpları çok değişken.

Örneğin ben adidasta 46.5, nikeda 46, Hotiçte 45 giyiyorum.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Hotiç'e gidip bakacağım teşekkürler.

Ayakların geniş mi peki ben Nike ayakkabı aldığımda baş parmağın oradaki çıkıntı kemiğe baskı oluyo ağrıtıyo ayağımı.

Nike ve Hotiç'te senin giyip memnun kaldığın ayakkabılardan birer tane tavsiye edebilir misin
  • Büyük numara ayakkabılar under armourda bulunuyor iyi de markadır bakabilrsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanturan

Hotiç'e gidip bakacağım teşekkürler.

Ayakların geniş mi peki ben Nike ayakkabı aldığımda baş parmağın oradaki çıkıntı kemiğe baskı oluyo ağrıtıyo ayağımı.

Nike ve Hotiç'te senin giyip memnun kaldığın ayakkabılardan birer tane tavsiye edebilir misin
    Evet geniş. Hotiçte sneakerlar iyi oluyor. Beta'nın botları iyi oluyor. Nike'ın hemen hemen hepsinden memnun kaldım. Air max serilerinden alabilirsin.
    Çok teşekkürler, çok yardımın oldu. Hotiç'e hiç bakmamıştım yoktur diye ama bi bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

46 olmaz mı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-sifir-orjinal-46-numara-skechers-64732-brn-burs-573419331/detay/
    Giyeceğim türden bi ayakkabı değil teşekkürler

• quote:

Çok teşekkürler, çok yardımın oldu. Hotiç'e hiç bakmamıştım yoktur diye ama bi bakarım
    ne demek hocam haddaa hotiçte dene trendyoltan al hotiç devamlı indirime giriyor
  • Decathlonda kalenji bak 300 liraya çok güzel modeller vardı kalenjinin en pahalı ayakkabılarından biridir belki. :) Ortalama 100-150 lira kalenjiler ben hep ordan alıyorum 47 numara ayakkabı.
    https://www.trendyol.com/hotic/hakiki-deri-siyah-yesil-erkek-sneaker-02ayh110250a108-p-2221618?boutiqueId=195408&v=45

tam da şuna bakıyodum güzel geldi ama görünüşü bile "ben yanlardan sıkarım" diyor :D mağazaya gidip bakıcam varsa denerim, fiyatına göre de alırım bi yerden
  • quote:

https://www.trendyol.com/hotic/hakiki-deri-siyah-yesil-erkek-sneaker-02ayh110250a108-p-2221618?boutiqueId=195408&v=45

tam da şuna bakıyodum güzel geldi ama görünüşü bile "ben yanlardan sıkarım" diyor :D mağazaya gidip bakıcam varsa denerim, fiyatına göre de alırım bi yerden
    yok sıkmıyor aksine topluyor ayağı

• Judoo kullanıcısına yanıt
    Burası da güzel gibi görünüyo da bi giyip denemek lazım. Burada mağazası da yokmuş. Belki sipariş edip deneyip geri gönderirim olmazsa. Teşekkürler
  • 45 ve üstü giyenler nasıl giyiyorsunuz aga ben 42 numara giyiyorum bana o bile büyük geliyor kısa boy olmamama rağmen. Palet gibi ayaklarınız var muhtemelen. Umarım aradığınız numarada bulursunuz tabi.
    modeli de istediğim gibi bak umutlandım :D gidip deneyeyim
  • DeStorm kullanıcısına yanıt
    185 boyunda 95 kiloda olunca böyle oluyo maalesef :D beğenmediğim ayakkabılara 250 lira verip giyiyorum haline şükret. 100 liraya da 47 numara ayakkabı var tabii ama akşama doğru parmaklarındaki toplanan suyun acısını hissetmeye başlıyosun :D
  • osmanturan kullanıcısına yanıt
    Maaşallah hocam benden 5 cm uzun, 20 kilo fazlaymışsınız :D Tabii her şeyde fazlası zarar olduğu gibi bu konularda da sıkıntı çıkıyor maalesef. Küçük ve büyük ayaklı erkekleri daha fazla düşünmeliler benim amcam da 45 numara giyiyor bir gün boyunca gezdik koca alışveriş merkezini bir tanesi bile olmamıştı ya tam ayağına oturmadı ya da modelini beğenmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.