Şimdi Ara

46.000 TL Yaris'e vermek üzereyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hata mı yapıyorum , henüz kaporayı yatırmadım.
    1.33 multidrive s (cvt) fun modeli.
    eski arabam ve takasta 22'ye sayacakları polo 2005 ov

Tek düşündüğüm yıl sonunu beklesem daha uygun fiyat bulur muyum acaba ?

Not: İkinci el denilen olguyu tanımıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mario gomeeeeeez -- 28 Mayıs 2014; 14:19:17 >

• bence çok pahalı, hem araç hem sınıf açısından farklı alternatifler değerlendirilebilir..

hem şu an sıfır km araç almak akıl işi değil.. temiz 2. ellerde huzur bulabilirsiniz
  • 46.000'e araba alacaksınız.

ESP
    Perde hava yastıkları
    Hız sabitleyici
    Elektrikli arka camlar
    Dijital-otomatik klima
    Geri görüş kamerası/Multimedia sistemi
    Alüminyum alaşımlı jantlar
    Sis farları

olMAyacak. Üstelik bu araba benzinli ve B-sınıfı olacak. Öneriniz nedir derseniz, ikinci el istemediğinize göre ya 2005 Polo'ya binmeye devam edin ya da 15.000-20.000 daha üzerine ekleyip yeterli donanımda ve C-sınıfı adam akıllı bir araba alın derim. Bu iki seçenek de 46.000TL'nin karşılığını alamamaktan iyidir.
  • @optiarc arkadaşım zaten üzerine 24 ekliyorum ve 46 oluyor. Daha fazlasını ekleyemiyorum. Ayrıca c sınıfı fiyatlarından umarım haberin vardır.

İkinci el hakkında yorum yapmama gerek yok. Kazıklanmamak gibi bir olasılık son derece düşük.

Arabayı henüz almadım ama almaya niyetliyim; cvt hakkında ümitliyim. Motor hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
  • Otomobil dünyam testini yapmıştı sanırım bi bakmanızda fayda var ayrıca benim oyumda almamanız üzerine. Ikinci elden bu kadar korkmayın çok temiz araçlarda var.46 bin tl yarise verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci el Clio bakabilirsiniz. Temizi oldukça fazla

• kia rio 1.25 fancy 44100 tl

6 hava yastığı
    ESP
    16 inç alaşım jant
    Hız sabitleme ve sınırlama
    Bluetooth
    Far sensörü ve yağmur sensörü
    Hazneli ön kol dayama
    Soğutmalı torpido
    Dijital klima
    Yokuş kalkış destek sistemi
    Patinaj engelleme sistemi
    VSM
    Elektrikli ön ve arka camlar
    Elektrikli katlanan sinyalli yan aynalar
    Sis farı
    USB & AUX & iPod girişleri
    Deri direksiyon ve vites topuzu vs...

sorunuz varsa cevaplanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @batkent ikinci el düşünmüyorum önerin için tşk ler.

@blackbird1996 bahsettiğiniz testi hemen inceleyeceğim.

@auto_man kia,chery,tata, mitsubishi vd düşünmüyorum hocam. Çok da güzel arabalar üretiyorlar. Zahmet edip önermişsin çok tşk ler

beni düşündüren yarisin bu modelinin yıl sonunda 46 dan aşağı olup olmayacağı riski. birde motor hakkında bilgim yok. Cvt den ümitliyim inşallah ov polomu aratmaz. polonun ov'inden memnundum. Aslında manuel kullanabilsem clio sport tourer hoşuma gidiyor ama gözüm yemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mario gomeeeeeez -- 28 Mayıs 2014; 13:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

@optiarc arkadaşım zaten üzerine 24 ekliyorum ve 46 oluyor. Daha fazlasını ekleyemiyorum. Ayrıca c sınıfı fiyatlarından umarım haberin vardır.

İkinci el hakkında yorum yapmama gerek yok. Kazıklanmamak gibi bir olasılık son derece düşük.

Arabayı henüz almadım ama almaya niyetliyim; cvt hakkında ümitliyim. Motor hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

Aynı marka üzerinden gidiyorum. Auris 1.6 Active Multidrive S 63,070TL. Yani bu Yaris'ten liste fiyatı olarak sadece 14.000TL daha pahalı. 1.6 132bg Valvematic motora ve Yaris'le aynı şekilde CVT şanzımana sahip. Üstelik yukarıda saydığım

ESP
    Perde hava yastıkları
    Hız sabitleyici
    Elektrikli arka camlar
    Dijital-otomatik klima
    Geri görüş kamerası/Multimedia sistemi
    Sis farları

özelliklerinin hız sabitleyici hariç hepsine sahip. Daha üst sınıf, daha geniş, daha konforlu, daha güçlü, daha kaliteli, daha yeni, arka frenleri kampana değil disk, arka süspansiyonu bağımsız, daha iyi ikinci el piyasasına sahip... arada sayılamayacak kadar çok fark var. Üstelik 2.000TL farkla cam tavan bile alabilirsiniz.

Yarisi alacağıma 14.000-15.000TL daha fazla verir Auris'i alırım. Ya da hiç birini almam Polo'ya devam ederim. Yaris pek akıl karı değil. Özetle ya Polo'ya devam, ya da Auris diyor bu fiyata Yaris tavsiye etmiyorum. Son tercih sizin.

• @optiarc çok teşekkür ederim. Yalnız ben aurise 63 verirsem, yani bir arabaya 63 verirsem sanırım 4 ay hergün 15 dk ağlarım. Bütçe kısıtlı, 63 bir arabaya benim gibi sıradan vatandaşların asla layık görmedikleri bir rakam. Bir arabaya 63 vermek.. yani ne diyeyim yas tutmak gibi birşey.
  • yaris güzel araba amaaa o para yarise çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok fazla

bunu alacağınıza daha uyguna punto alın hem

ESP
    Perde hava yastıkları
    Hız sabitleyici
    Elektrikli arka camlar
    Dijital-otomatik klima
    Multimedia sistemi
    Sis farlarınız

olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker1041 -- 28 Mayıs 2014; 13:22:37 >
  • quote:

@optiarc çok teşekkür ederim. Yalnız ben aurise 63 verirsem, yani bir arabaya 63 verirsem sanırım 4 ay hergün 15 dk ağlarım. Bütçe kısıtlı, 63 bir arabaya benim gibi sıradan vatandaşların asla layık görmedikleri bir rakam. Bir arabaya 63 vermek.. yani ne diyeyim yas tutmak gibi birşey.

İkinci elden bu kadar korkmana sebep ne peki?
  • tipi fena değil ama. gerçi zevk meselesi bu işler.

@UsainBolt ikinci el tipik güvensizlik. 5bin km bile yapsam bir yerinden bir nane gelecek diye düşünürüm. huyum kurusun.

46.000 TL Yaris'e vermek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mario gomeeeeeez -- 28 Mayıs 2014; 13:27:43 >

• Soru: hata mı yapıyorum?

Cevap: Bence evet. Doğru, araçlar zamlandı ama yaris 46bin lira edecek bir araç değil. Üstelik yukarıdaki arkadaşların belirttiği gibi Auris seçeneği varken.

Soru: Araç fiyatı yıl sonuna doğru düşer mi?

Cevap: Allah bilir. Stabil olmayan bir ekonomi, bir sonraki MB toplantısında faizler daha fazla düşerse döviz bayağı artacak gibi duruyor, kredi oranları vs herşey oldukça değişebilir yıl sonuna doğru. Hedef tutturma kaygısı güden bayi %3-5 indirim yapsa bile araç fiyatını belirleyen diğer etmenlerin stabilitesinden söz edemeyeceğimiz için yıl sonu fiyatı hiç belli olmaz.

Polo sorun çıkarmıyorsa eğer yola devam. Auris'e 63bin lira verdiğinizde 15 dakika ağlayacaksanız Yaris'e 46bin lira verirseniz 30-45 dakika arasında ağlamanız olası.
  • quote:

@batkent ikinci el düşünmüyorum önerin için tşk ler.

@auto_man kia,chery,tata, mitsubishi vd düşünmüyorum hocam. Çok da güzel arabalar üretiyorlar. Zahmet edip önermişsin çok tşk ler

beni düşündüren yarisin bu modelinin yıl sonunda 46 dan aşağı olup olmayacağı riski. birde motor hakkında bilgim yok. Cvt den ümitliyim inşallah ov polomu aratmaz. polonun ov'inden memnundum. Aslında manuel kullanabilsem clio sport tourer hoşuma gidiyor ama gözüm yemiyor.

Yıl soundaki fiyatı bu ortamda asla belli olmaz, c. başkanlığı seçimleri falan ne olacağı, euro' nun nereye gideceği belli değil.

Ben geçen sene bu zamanlar arabayı değiştirmeyi düşünüyordum, millet bu fiyatlara alınmaz diyordu, ne oldu benim geçen sene 55' e alacağım araç bu sene 70 oldu, bu nedenle kararını verdiysen almanda fayda var., ben geçen sene aracı değiştirmediğime çok pişmanım..

• Beyniniz hatalı çalışıyor. Ters yönetiyor sizi. Neyse 46 bin tl hayatta o arabaya vermem. Şimdi birileri gelip benim tercihim boyle, 2.eller hep pert vs vs.

• Ben de senin durumundaydım. Bu aralar marka ayırt etmeden b sınıfı otomatik araç arıyordum. Geçen haftasonu yarisi de inceledim.

Motor ve şanzuman olarak çok başarılı, iç hacim olarak çok başarılı. Onun dışında sınıf standartlarında bir araç. Uzun yıllar sorunsuz, ekonomik binilecek bir araç. Ama 46bin tl fiyatı bence haketmiyor. Auris 1.33 ü de o fiyatlara veriyorlar fiyatı yarise kıyasla çok çok daha iyi. Ayrıca yaris yakında makyajlanıyor, yıl sonu gibi ülkemize de gelir diye tahmin ediyorum.
  • Polo'nuzu 24bine satsanız, üzerine 20bin kredi çekip 2011-12 model donanımlı C sınıfı dizel araç alabilirsiniz.
  • @powermoon hocam dizel düşünmüyorum çünkü 1 yılda yaptığım km maksimum 5 bin. Genelde 3.5-4 arası gidiyor. En fazla 5 bin yaparım. Cvt sorunsuz bir ov alıp 10-12 yıl hatta mümkünse 16-20 yıl ardıma bakmak istemiyorum.

@commandx auris manuel ama hocam.

@xxxtolgaxxx1977 hani araç satışları ülke ölçeğinde %25 düşmüş diyorlar ya sanki 41-42 bandına inebilir bir ihtimal ama tabi 46 lık aracı 56 ya da almak var seneye (ötv şoku filan )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mario gomeeeeeez -- 28 Mayıs 2014; 13:36:56 >
  • quote:

@batkent ikinci el düşünmüyorum önerin için tşk ler.

kia yı o kategoriye sokmuşsunuz söyleyecek fazla şey kalmıyor. sıfır araç istiyorsanız paranızda yetiyorsa sıfır alın. en azından aklınız rahat olur. ama kesinlikle yaris değil tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 28 Mayıs 2014; 13:35:41 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.