İyi günler forumdaşlar. Araç alma arefesindeyim ancak karar veremiyorum. Aracım aile aracı olarak kullanılacak ( 1 çocuk var) ve eşim de kullanacağı için otomatik tercih ediyoruz. Sıfır veya ikinci el model tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
450000 - 550000 arası araç tavsiyesi
-
-
-
Üstad ben baktım siteden ancak aile için araç tavsiyesi arıyorum hani kullandığınız memnun kaldığınız önerebileceğiniz türden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5 dci fluence icon prestij kullanıcısıydık. Taş gibi arabadır, alınabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2018 ibiza kullanıyorum çok rahat bulursun gerçekten güzel araç 1.0ecotsi 115 versiyon
-
Model, km, suv, binek öncelik kriterlerinizi belirtseniz daha iyi olurdu, 2 hafta önce 1.5 dizel otomatik Kuga aldım belirttiğiniz limit aralığındaydı ben alırken, her geçen gün fiyatlar artıyor şu an limit aralığında olmayabilir.
-
2019 üzeri corolla vision paket bulunabilir, biraz boştur.
Megane dizel 2017-18 touch paket olabilir.
Megane 1.3 tce benzinli sıfıra yakın joy paket bulunabilir.
Scala bulunabilir belki bir bakın.
Elantra bulunabilir 2019 civarı.
Bu araçların çoğu boş paketinde bulunabiliyor sanırım.
Dolu ve temiz bir araç bulmak isterseniz çok seçenek bulmak zor oluyor araştırmak lazım, kendi aracım olan Ceed tavsiye edebilirim.
B sınıfı küçük olacağı için hiç yazmadım ama B hb bir araç alacak olsam muhtemelen 1.3 tce Clio alırdım.
-
Min. kaç model? Max. kaç km? sedan? hatchback? benzin? dizel? lpg?
Önce kriterlerinizi belirtirseniz daha verimli bir konu olur diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X