A

Çavuş
28 Haziran 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 12 (Bu ay: 0)
Gönderileri

2020 model corolla aracımın cam sıyırıcı fitilleri beyazlaştı üzerine tırnak vs vurunca çizik çizik oluyor altından siyah rengi çıkıyor bu beyazlayan kısmı nasıl temizlerim

Aracım 1.6 corolla dream mds 45bin km de. Lpg taktırmak istiyorum. En sorunsuz şekilde kullanmak için ayarları nasıl olmalı lpg ye geçiş sıcaklığı kaç olsun hangi devirde benzine geçsin tekleme yapmasın ve arıza lambası yakmasın

8 yıllık bir stepne daha önce hiç kullanılmadı ince stepnelerden değil normal lastik 800 900 km lik bir yola gideceğim idare eder mi ? Yoksa yeni bir lastik mi taktırayım
En performanslı 1.6 atmosferik otomatik vites araç hangisi
Corolla , civic ya da elantra bu araçlardan hangisi iyi bir kit ve işçilikle lpg performansı olarak daha iyidir
Selamlar. Sıfır dacia duster prestige plus 1.3tce otomatik alacak kadar bütçem var ancak hani derler ya keşke o parayı ona vereceğine 3 4 yaşında şunu alsaydın.. işte o araçlar hangileridir tavsiye alabilirmiyim?
2016 titanium dizel otomatik 95 binde c-max mı yoksa 2022 sıfır km duster 1.3 tce otomatik prestige plus mu tercih edilmeli?
2018 octavia arka sağ sol çamurluklar ve bagaj kapağı değişmiş 60 bin hasar kaydı var normal mi ?
400 bine kadar olan kredilerde 48 ay vade diyor ancak ben kendi aracımı satacağım üzerine 350 bin gibi kredi çekip sıfır ya da ikinci el araç alacağım bu durumu anlayamadım şimdi ben ne kadar çekebilirim illa sıfır araç mı almalıyım taşıt kredisi kullanabilmek için?
600 bin bütçeniz var diyelim hangi arabayı alırdınız ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.791 (Bu ay: 201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.