Bildirim
450 Liralık Kitap Sepetim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu listeye dünya edebiyatından 1Q84
sabahattin ali
kelebek -
Baba - Mario Puzo
Sicilyalı - Mario Puzo
Alamut Kalesi - Wladimir Bartol
Alamut'a Donuş - Ernest Heine
Kelebek - Henri Charriere
Banko - Henri Charriere ( almışken bunuda al diye yazıyorum , okumadım)
Tutunamayanlar - Oğuz Atay
AZ - Hakan Günday
Kinyas ve Kayra - Hakan Günday
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kitap fiyatlarını D&R internet sitesi ile de karşılaştırmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca Tezer Özlü kitaplarını da tavsiye ederim. Yine Georges Perec'den Sel Yayınları tarafından basılan Paralı Asker adlı kitabı D&R'de 5TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 24 Eylül 2014; 2:03:28 > -
Bu kadar kitabı hangi arada okuyacaksınız?quote:
Orijinalden alıntı: al6atross
Bu kitap fiyatlarını D&R internet sitesi ile de karşılaştırmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca Tezer Özlü kitaplarını da tavsiye ederim. Yine Georges Perec'den Sel Yayınları tarafından basılan Paralı Asker adlı kitabı D&R'de 5TL. -
quote:
Ayrıca Tezer Özlü kitaplarını da tavsiye ederim. Yine Georges Perec'den Sel Yayınları tarafından basılan Paralı Asker adlı kitabı D&R'de 5TL.
sayfa tasarımı dr ye benziyor zaten. -
öncelikle hayırlı olsun . Gerçekten kaliteli kitaplar var aralarında , roman olanları bilmiyorum ama felsefi türden ve tiyatro eserleriyle ilgili seçimleriniz beni mutlu etti.quote:
Orijinalden alıntı: bybursaquote:
sayfa tasarımı dr ye benziyor zaten.
Alıntıları Göster
George Orwell - 1984
Cesur Yeni Dünya - Aldoux Huxley (bu 2 kitap ütopya/distopya kategorisinde kitaplar)
Amin Maalouf - Ölümcül Kimlikler (deneme türünde yer alır , genel kültür için ideal , farklılıklar ,öteki'leştirme vs. konuları işliyor)
Shakespeare- Soneler
Platon- Sokrates'in Savunması
Epictetos - Düşünceler ve Sohbetler (kaknüs yayınlarından almalısın)
Augustinius- İtiraflar
Ahmet Hilmi - Amakı Hayal (Kaknüs yay.almalısın)
Hermann Hesse - Siddhartha (felsefi roman , ödül almış , Doğu felsefisi için ideal kitap)
bu 5 kitabı felsefe için öneriyorum mutlaka almalısın , kitapyurdundan yorumlara bakabilirsin .
aklıma gelirse yazarım daha . Tolstoy bilgelik takvimi şahane bir seçim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bybursa
quote:
sayfa tasarımı dr ye benziyor zaten.
Sayfa tasarımının D&R ile yakından alakası yok. Kitapyurdu'nun sayfası. -
pardon :) -
Sorun değil. -
Önerilerin için teşekkür ederim dostum. Henri Charriere, Oğuz Atay, Hakan Günday bütün kitaplarını okudum. Sadece Oğuz Atay'ın bir iki kitabı vardı onları da listeye ekledim.
al6atross dostum D&R'ın sitesinde de hesaplattım en uygun yine Kitapyurdu, arada 25 liralık bir fark var.
Dharma*** Felsefeye ve tiyatroya da açılmam gerektiğini düşünüyorum artık ufaktan başlayacağım diyelim :) 1984'ü okudum ama diğer önerdiklerini de değerlendireceğim. -
Bukowski'nin ''Ekmek Arası''na bir bak sevebilirsinquote:
Orijinalden alıntı: Rust Cohle W.
Önerilerin için teşekkür ederim dostum. Henri Charriere, Oğuz Atay, Hakan Günday bütün kitaplarını okudum. Sadece Oğuz Atay'ın bir iki kitabı vardı onları da listeye ekledim.
al6atross dostum D&R'ın sitesinde de hesaplattım en uygun yine Kitapyurdu, arada 25 liralık bir fark var.
Dharma*** Felsefeye ve tiyatroya da açılmam gerektiğini düşünüyorum artık ufaktan başlayacağım diyelim :) 1984'ü okudum ama diğer önerdiklerini de değerlendireceğim. -
Pardon yeraltı edebiyatı demişsiniz ben o tarz bir kitap göremedim ?quote:
Orijinalden alıntı: felixbrummer
Bukowski'nin ''Ekmek Arası''na bir bak sevebilirsin
Alıntıları Göster
-Cut-up üçlemesi(Patlamış bilet,nova ekspresi ve yumuşak makine)
-Yolda
-Hipopotamlar tanklarında haşlandılar
-Beyaz zenciler
-Ekmek arası
-Gösteri peygamberi
vs vs.Beat e de göz atabilirsin dediğim gibi. -
3 gün daha bekle yayınevi indirimlerini değerlendirquote:
Orijinalden alıntı: don quijote de la mancha
Pardon yeraltı edebiyatı demişsiniz ben o tarz bir kitap göremedim ?
-Cut-up üçlemesi(Patlamış bilet,nova ekspresi ve yumuşak makine)
-Yolda
-Hipopotamlar tanklarında haşlandılar
-Beyaz zenciler
-Ekmek arası
-Gösteri peygamberi
vs vs.Beat e de göz atabilirsin dediğim gibi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: BAM TELİ
Bu kadar kitabı hangi arada okuyacaksınız?
Büyük ihtimalle bir anda gaza gelip alacak
450 lira vermeyin hocam cidden size koyar sonraları dara düştüğünüzde mümkünse 2 tane alın bitince tekrar alın
450 tl az para değil -
Size katılıyorum hocam, bu kadar kitabın normal okuyucu açısından 1 yılda biteceğini tahmin eder isek, 1 yıl içinde çoğu kitabın % 10 değer kaybedeceğini düşünür isek, o kitaplar 500 TL'ye gelmiş olur, yani bu kadar kitabı almak yerine parça parça almak, okudukça almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. -
Atsız'ı öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplu kitap alımını en çok seven biri benim.Okuyorum neden tek tek uğraşayım ? Bu yaz 30 kitap aldım 2.5 ayda 25 kitap bitirdim.Kalan 5 kitabı evime geçince okurum diye bıraktım.Şimdi tek tek almış olsaydım yok kargosunu bekle dur.Ben eğer cidden okuyacak ise toplu kitap alımından yanayım.2 senedir yüklü miktarda kitap alıyorum ve 2 yaz toplamda 50 kitap okudum.quote:
Orijinalden alıntı: green_fire
Atsız'ı öneririm. -
Arkadaşlar bu kitapları alıyım kitaplıkta dursun bittikçe okurum diye almıyorum zaten. 2 ayda bir 350-400 lira arasında toplu sipariş veriyorum ve rahatlıkla yine 1-2 ayda bitiriyorum. Doğru, toplu kitap almanın eksi yönlerinden biri de heves meselesi. Sahaftan veya herhangi bir kitapçıdan bir tane aldığınız kitabın heyecanını vermiyor ama internetten toplu sipariş de baya kar ettiriyor insana bu yüzden alıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: don quijote de la mancha
Toplu kitap alımını en çok seven biri benim.Okuyorum neden tek tek uğraşayım ? Bu yaz 30 kitap aldım 2.5 ayda 25 kitap bitirdim.Kalan 5 kitabı evime geçince okurum diye bıraktım.Şimdi tek tek almış olsaydım yok kargosunu bekle dur.Ben eğer cidden okuyacak ise toplu kitap alımından yanayım.2 senedir yüklü miktarda kitap alıyorum ve 2 yaz toplamda 50 kitap okudum.
Alıntıları Göster
-
Ebook reader dusunebilirsin bence tasinabilirlik acisindan kolaylik saglar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bedava kitap veren kurumlar
- gizli takıntı kitap
- sadece aptallar 8 saat uyur pdf
- wattpad kitapları pdf
- ahmet batman kimdir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X