Şimdi Ara

445 Fetöcü polis daha ihrac edilmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7.5 sene gecti halen hergün ihraclar var ne bitmez bir fetöymüs adamlar resmen bütün devlete komple sizmislar

"İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 polisin açığa alındığını ve bu kişiler hakkında idari soruşturma başlatıldığını duyurdu."

www.sozcu.com.tr
    Emniyet'te FETÖ operasyonu: 445 polis açığa alındı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/yerlikaya-dan-feto-aciklamasi-445-aktif-emniyet-mensubu-aciga-alindi-p11676

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 29 Aralık 2023; 0:24:19 >

• Kendileri buyuttu
    Akpliler sizin eseriniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Besle kargayı oysun gözünü. Şu anda da bir sürü tarikat ve cemiyet besleniyor ülkemizin gelecek yıllarının baş belası hepsi ama bir şey diyince din düşmanı oluyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu kadar Fetöcü polis öğretmen asker memur vs vardı sayıları 10 binler seviyesinde ihraç zorunlu emekli edilen yada mahkum olan.. PEKİ KAÇ TANE MilletVekili YADA SİYASİ FETÖCÜ VARDI !!!!!!!

Hadi AK Troller gelsin konuya açıklasın..

• EcZaNeT kullanıcısına yanıt

Onu atayizler bile aciklayamaz

gerisini sen dusun artik

ne kadar coklar

bide bitsin bu hsret diyen vardi

ne istedilerde vermeddik

• Meclis'teki FETÖ'cüler 'Kandırıldı' ama

• Ben şunu bilirim;

Fedöncülere aman vermeyen yine Fedöncüdür...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • göreve iade oranı 2 yıl önce %15 filandı, rakamları şimdi bulamadım.
    oda mahkemelere baskı yapıldıgı için davalar uzatılıyor!
    ben en az %50 göreve iade olur diye bekliyorum.

cemaatle ayan beyan ilişki içinde olupta kaybetmeyenler;
    1-akp milletvekilleri ve bürokratları
    2-doktorlar!
    gerisi mokoko!

• Siyasi ayağı çok temiz

• Siyasi ayağı duruyor
    Yargıdaki fetö ve diğer cemaat yapılanmaları duruyor
    Daha yeni askeriyedeki cemaat yapılanması çıktı ortaya

Bunlar fetöcü diye fetöcü olmayanları asıl fetöcülere yer açmak için işlem yapıyor bile olabilirler. Zamanında generallere yaptılar benzer şeyleri. Rüyasında bile göremeyeceği Genel Kurmay Başkanlığı'na gelen Necdet Özel veya Hulusi Akar gibi. Sonuçları ortada.

Sızamadıkları yerlerin başında polis özel harekat geliyordu. O yüzden Gölbaşındaki özel harekat bombalandı darbe günü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 29 Aralık 2023; 22:23:41 >
  • 7,5 yıldır doluyum.

15 temmuz ile ilgili çok şey yazmak istiyorum ama malesef Kim Jong denen dallama Kuzey Kore'den bile bu siteyi takip ettiği için füze yerim korkusundan yazamıyorum.

Aynı şekilde sümüklü için de 2005-2015 arası baya şey yazmak istedim ama bugünkü aynı sebep dolayı yazamadım.

Ne oldu?

Şimdi sümüklüyü terörist ilan ettiler, gelen geçen ana avrat sövüyor, kimseye bırakın hakaret davasını, soruşturma bile açılmıyor. Çünkü şu anki konjonktüre göre o bir terörist.

İlerde de öyle bir konjonktür oluşacak ki işte o zaman içimi rahatça dökebileceğim.

• Vay arkadaş bunlar bu kadar yerleşmiş, Genelkurmay da bebelere katsayı getirsin. Acaba 28 Şubat paşaları emirleri kimden alıyordu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.