Şimdi Ara

43 yaşındayım aşık olucam galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yasta sac beyaz tıp kayık sac dokuk,kadın kız desen sacı beyaz kılı beyaz sacı boyalı oluyorlar
    bu nasıl bırseyse spordayım bır kadın gelıyor işmi nedır anlamadım gozumu dısarıda evlılık askımı olduruyor,yaz askımı arıyor nedır anlamadım
    cevremde erkeklerle spora gıtmeyı kestım tek gıdıp kadınla selamlasa selamlasa...oda yanındakı komsu kadınla takılmıyor tek takılıyor
    bıde sıktıgım parfum benımı etkılıyor nedır,kafama kadın gırmeye basladı,bugun ara ara baktı durdu benım yerıme oturdu
    bide 10 yıldır kız arkadasım yok,kımseylede konusmuyorum,kadın cok zengın 300 bın tl lık arabası var
    benım 20 bın tl lık araba,cıkısta gormesın dıye utandıgımdan markete gırıp oyalandım
    habıre selamlasıyoruz,en azından yanlızlıgı alıyor..
    dedeler nınelerı gorunce onları arıyorlarya,yanlız olunca karsı taraf yasıtınsa kıymetlı gelıyor,boslugu dolduruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 8 Mayıs 2019; 18:55:43 >

• Bu forumda ne efsaneler var lan. Yürü be Ayhan Reis kim tutar seni!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kral ne yapman gerektiğini biliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim olduğunu bilmiyorum ama harbiden 43 yaşında ve bekarsan ilerdeki halimi gordüm şu an.Bu arada yaş 25

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sen değil o utansın, git ve parçala Ayhan.

• Şaka bir tarafa yalnızlık çok zor
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • Ayhan kardeş, benden bir yaş küçüksün sana nahsihat verebilirim.

Yaşımız malum, yarıyı geçmişiz, daha ne tutuyor seni anlamıyorum. Bi selam, bi merhaba, bi masum davet (çay - kahve) bakarsın duruma

Yaşın zaten yeter anlamaya, baktın sinyaller yanlış, canım arkadaşım iyi ki senle çay içmeye çıkmışız dersin geçer gider..

Sinyaller doğruysa zaten bahsettiğin hanım seni bırakmaz.. sohbet istediğin yönlere ilerler...

inciciler boşuna söylememiş.. "seviyorsan konuş pampa"

Orijinalden alıntı: archaeopteryx

Ayhan kardeş, benden bir yaş küçüksün sana nahsihat verebilirim.

Yaşımız malum, yarıyı geçmişiz, daha ne tutuyor seni anlamıyorum. Bi selam, bi merhaba, bi masum davet (çay - kahve) bakarsın duruma

Yaşın zaten yeter anlamaya, baktın sinyaller yanlış, canım arkadaşım iyi ki senle çay içmeye çıkmışız dersin geçer gider..

Sinyaller doğruysa zaten bahsettiğin hanım seni bırakmaz.. sohbet istediğin yönlere ilerler...

inciciler boşuna söylememiş.. "seviyorsan konuş pampa"
    Yav abicim konuş falan iyi guzel de ya kadın reddederse nolcak

Ben red yüzünden 11 yıl onu unutamadım neler yaşadım bir ben biliyorum.

Öyle konuşmak kolay ama gerisi zor. Umarım kabullenir onu
    Unutmayın ! Demokratik bir hukuk ülkesinde yaşıyorsunuz. Dini inancınıza "arabesk" yaşantınıza göre kurallar belirleyemezsiniz. Eğer ki hakiki bir inanca ve sadakate ihtiyacınız var ise onları ancak hak hukuk ve adalette bulabilirsiniz.
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    Hayatın gerçeği bu, herkes reddedilebilir. Sürüncemede bırakıp acı çekmek daha mı iyi?

Konuşursun, kendini ifade edersin, olacaksa olur olmayacaksa olmaz. Hep bir ümitle yaşamak , hep belirsizliğe hapsolmak daha mı iyi?

Ayrıca kaç kadın var şu dünyada, muhakkak biri yada bir kaçı size sırılsıklam aşık olacak kadar sevecek sizi. Sadece aramaya devam.

Bir kadın reddetti diye takılıp kalmak, kendi hayat sürenden yemek, her geçen dakika ömründen gidiyor..

Your friendly neighbourhood millionaire.
  • Kadınlardaki menapoz gibi, erkeklerde de andropoz vardır. Halk arasında "azgın teke sendromu" diye de söylenir.

Erkeklerde yaş ilerledikçe, hormonlar başka çalışır. Bu yüzden bir çok erkek eşlerini genç kadınlarla aldatırlar ya da genç hanımlarla evlenirler.

Hormonal bişi bu.. takma fazla, senin de başına gelecek..

Orijinalden alıntı: archaeopteryx

Hayatın gerçeği bu, herkes reddedilebilir. Sürüncemede bırakıp acı çekmek daha mı iyi?

Konuşursun, kendini ifade edersin, olacaksa olur olmayacaksa olmaz. Hep bir ümitle yaşamak , hep belirsizliğe hapsolmak daha mı iyi?

Ayrıca kaç kadın var şu dünyada, muhakkak biri yada bir kaçı size sırılsıklam aşık olacak kadar sevecek sizi. Sadece aramaya devam.

Bir kadın reddetti diye takılıp kalmak, kendi hayat sürenden yemek, her geçen dakika ömründen gidiyor..
    Pardon eksik detay vermişim. Kendim açıkca kızla konuşmuştum kız sınıf arkadaşmdı o dönemler bulgaristanda yaşıyordum kız bulgardı.

Ben onu sadece dış güzelli için değil kendi kişiliği için çok sevdim.

Sınıfta genelde hep ön tarafta karşımda otururdu birbirimize yakın olduğunuz için şakalaşırdık falan hep gülüyordu. Onu o şekilde görmek bana mutluluk veriyordu. Onu çok benimsemiştim keşke aynı sınıfta olmasaymışız.

Neyse önemli olan büyük bir ızdıraptan kurtulmuş oldum 2011 den beri kafam rahat onu artık sevmiyorum : )

Çok nadiren rüyalamarımda beliriyor. Aradan 17 yıl geçmesine rağmen hatıralar silinmedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 9 Mayıs 2019; 11:22:6 >

• Final Fantasy:Ayhan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.