Şimdi Ara

42LW4500 vs 40D6000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısıyla 2 ay sonra düğünüm olacak. TV için şimdiden araştırmaya koyuldum.42LW4500 ile 40D6000 modelleri arasında kaldım.
    Bütçem 2000 civarı.. ikisi içinde 2 ay içinde 2000 altına alım fırsatı yakalayacagımı düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?
    Ayrıca onerebileceginiz model varsa sevinirim.
    Teşekkürler.

• Öncelikle tebrikler. Samsung modeli güzel. Ama Lg nin 3d tv modelleri kulandığı fpr gözlük teknolojisi ile çok konuşuluyor ve forumda da olumlu yorumlar almış. Ben de şahsen denedim ve beğendim. Ayrıca bugün almayı düşüyorsanız bimekste bugün tüm ürünlerde %25 indirim var. Bilginiz olsun.
  • Hangi yayınları / konsolları kullanacaksınız? 3D ne kadar önemli sizin için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Hangi yayınları / konsolları kullanacaksınız? 3D ne kadar önemli sizin için?

Aslında evde tüplü tv var şimdiye kadar onunla buyudum :)
    Yayın konusunda emin degilim ama konsol olarak max laptopu baglayıp pes atarım.. 3D konusuda tamamen 3D filmleri izlemek için..
    diger LED TV ler ile aşagı yukarı aynı fiyattadalar.. 300 TL için 3D almak daha mantıklı geldi bir an için.
  • 3D istiyorsanız artık en son teknoloji FPR. Bu teknolojiye de iki marka sahip biri LG, diğeri Philips. Philips daha yeni çıkardı ürünlerini piyasaya ama LG'nin epey kullanıcısı oldu ve aşağı yukarı son kullanıcının yaşayabileceği tüm sorunlar çözüldü. Zaten PES gibi uzun süren oyunlar ve uzun metrajlı filmler izleyecekseniz mutlaka FPR tercih edin.
  • Peki model verebilirmisiniz?
  • Verdiğiniz fiyat aralığında en iyi performansı LW4500 serisinden bakabilirsiniz bence. Hem FPR teknolojisi, hem de benim kendi kullandığım ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

Öncelikle tebrikler. Samsung modeli güzel. Ama Lg nin 3d tv modelleri kulandığı fpr gözlük teknolojisi ile çok konuşuluyor ve forumda da olumlu yorumlar almış. Ben de şahsen denedim ve beğendim. Ayrıca bugün almayı düşüyorsanız bimekste bugün tüm ürünlerde %25 indirim var. Bilginiz olsun.

Tebrik için teşekkuru atlamışım..sagolasın..
  • 42LV4500 LG nin ürünü geçen hafta 1750TL idi kampanyada benimde 2 ay sonra düğünüm var bende araştırma içerisindeyim ve anladığım kadarı ile 3D yayın ülkemizde çok yok;) bende LED TV alıcağım 100hz Olsun 42" olsun ve USBden de film izeleyebileyim diyorum ama fiyatlar 2000TLnin üstünde eğer güzel bir TV bulursak paslaşalım hocam düğüne daha var diye geçen hafta almadım VATAN dan bekleyeyim dedim...
  • Eywallah Hocam senin içinde hayırlı olur inşallah..
    Benim 3D tercihim yayından daha cok blueray filmler için..
    Haberdar olursak bir daha fırsat kaçmamış olur haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MATRAXERCAN

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetferhat

Öncelikle tebrikler. Samsung modeli güzel. Ama Lg nin 3d tv modelleri kulandığı fpr gözlük teknolojisi ile çok konuşuluyor ve forumda da olumlu yorumlar almış. Ben de şahsen denedim ve beğendim. Ayrıca bugün almayı düşüyorsanız bimekste bugün tüm ürünlerde %25 indirim var. Bilginiz olsun.

Tebrik için teşekkuru atlamışım..sagolasın..

Önemli değil. Sen de sağol

• 16 Temmuz Cumartesi Teknosa'da bir günlük bir kampanya olacak. Sadece o gün için geçerli. Yaklaşık %20 - %25 indirim olur gibi geliyor bana.
  • LG alırsan, optik girişli bir ses sistemi ile bluray player da almayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr

LG alırsan, optik girişli bir ses sistemi ile bluray player da almayı unutma

Samsung ta almaya gerek kalmayacak mı? Laptop gt540m ekran kartlı.. Laptopu baglayamazmıyım?
  • Laptop bağlayacaksan gerek yok ki hiçbir şeye, ses alabilirsin direk. Media player USB ile oynatacağın filmlerde işe yarar.
  • peki 3D olmayan filmler için loptopa gerek varmı? yoksa direk usb yi tv ye baglayıp izleyebilirmiyim? eksisi artısı olurmu?
  • Ben bilgisayara bağlayıp 3D film hiç izlemedim nasıl oluyor bilmiyorum. 2D gayet güzel izleniyor ama sorunsuz bir adet HDMI kablo ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Ben bilgisayara bağlayıp 3D film hiç izlemedim nasıl oluyor bilmiyorum. 2D gayet güzel izleniyor ama sorunsuz bir adet HDMI kablo ile.

Teşekkurler..
  • Zaten 3D filmleri bilgisayardan izlemenin lüzümu yok, USB ye atıp TV ye bağlayıp izlersin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.