< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4222 den ODTÜ Ceng için mezuna kalınır mı? (3. sayfa)
-
-
Gerek yok bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen öyle hocam valla ailemi nasıl ikna edeceğimi de bilemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Hayırlısı hocam
Ceng yazacağınıza Bilgisayar Mühendisliği yazsanız incileriniz mi dökülür, tövbe tövbe.
-
Ankara Bilgisayar mezunuyum ve aktif çalışmaktayım. Bilgisayar Mühendisliğinde çalışacağın standartlar belli (Mezun olduğunda maksimum çalışabilecek yerler için kullandım bu kelimeyi) akademik bir kariyer veya özellikle yurtdışı yüksek lisans düşünmüyorsan (bunun içinde Hacettepe Odtü kadar olmasa da gayet iyi bir adım) Hacettepe, Odtü, İtü veya belli bir standarda kadar olan farklı üniversiteler için çalışma şartları aşırı derecede farketmeyecektir.
-
Sadece kısaltma amaçlı hocam sakin. Ne olduğu anlaşılsa yeter bence. Kompozisyon yazıcak halimiz yok.
Teşekkür ederim hocam
sakın bırakma, bu bilgisayarın puanları da ucmuş. eskiden odtü ceng 5k ile alırdı itü 8k ile. başka bölüm yaz
-
İlk yılınsa olabilir ama fazla riskli.Ki hacettepeyi yazsan seni üzmez 2 seneye sıralaması 3k ya gelir muhtemelen.İnanıaz yükseliyor hacettepe.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
palmir parafşar hocada önceki yıllardan videosu vardı 5kdan odtü için bırakmıştı
-
Hocam valla bölüm yazmayı düşünmüyorum. Hacettepe Ceng yazıcam
Aldığın riskin elde edebileceğin kazanıma değeceğini hiç düşünmüyorum
-
hacettepe bilgisayarda 2. sınıfa geçtim bu sene sorunuz olursa yazın cevaplamaya çalışayım (itü'de yarım dönem hazırlık okuyup irregular iken itü makinayı bıraktım)
çok riskli hocam
-
Burada bi arkadaş 1250'den bırakmıştı.Simde nerede bilmiyorum ama 100+ tyt 73 aytsi vardı.Büyük risk ama bunu kabul et.
O sıralamadan mezuna kalınmaz bir sonraki sene daha kötü yapma ihtimali de var tavsiye etmem
https://forum.donanimhaber.com/odtu-ie-okuyup-sonra-yazilima-kaymak--149986964#149986964
herkesi bu konuya bekliyorum her şey burda belli olucak
-
Kalınmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X