Bildirim
4200 mp ile spor oyunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fifa 12 ya da PES 2012 satılmıyor. Eski oyunları da bilmiyorum açıkçası. Ama NBA 2K9 ve 10 satılıyor, onları satın alabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam, tanesi 1840 points
fiyat kısmına girdiğinde point'e çevirme tuşu var X olması lazım.Basınca points olarak hesaplar. _____________________________ Xbox Live : EkinTR
Steam : Outlaw-E
-
Lanet olası location hatası yüzünden hiç bişey alamadım. _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Faithléss
Lanet olası location hatası yüzünden hiç bişey alamadım.
Games on Demand kısmında ki oyunların %90'ı hata veriyor , onun dışında Rockstar'ın oyunları (L.a Noire hariç) da hata veriyor.Fakat ben 6-7 tam sürüm oyun almışımdır lokasyon hatası almadan , yazayım ; Alan Wake,50 Cent BotS ,Gears of War2 , Call of Juarez : BiB , Resident Evil 5 , Bulletstorm , Dead Rising 2 bu oyunlar sorunsuz indirilebiliyor.._____________________________ 
Ashes2Gnashers -
quote:
Orijinalden alıntı: Arm the Homeless
quote:
Orijinalden alıntı: Faithléss
Lanet olası location hatası yüzünden hiç bişey alamadım.
Games on Demand kısmında ki oyunların %90'ı hata veriyor , onun dışında Rockstar'ın oyunları (L.a Noire hariç) da hata veriyor.Fakat ben 6-7 tam sürüm oyun almışımdır lokasyon hatası almadan , yazayım ; Alan Wake,50 Cent BotS ,Gears of War2 , Call of Juarez : BiB , Resident Evil 5 , Bulletstorm , Dead Rising 2 bu oyunlar sorunsuz indirilebiliyor..
Prince Trane sen miydin? Şu dayısının oğulları mermiye kafa atan?
Prince Trane sen miydin? Şu dayısının oğulları mermiye kafa atan?
Evet hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı