Şimdi Ara

415 YTL YE xbox360 NTSC-A 20 GB ALAYIMMI 24 ADET OYUNLA BİRLİKTE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hemen karar vermem lazım ne dersiniz bu makinanın iyi kötü tarafları nedir acaba?premium pack firmware i güncellenmiş olduu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALL -- 13 Haziran 2008; 17:28:40 >

• J mi U mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalettinsert

J mi U mu

A
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

quote:

J mi U mu

A

• yorum alalım arkadaşlar boş boş gülmeyelim varsa bi şey söleyinde yanlış yapmayalım..
  • quote:

quote:

J mi U mu

A

Koptum ya

Neyse arkadaşım senin konuyu dağıttık kusura bakma.
    Makina U-J ya da PAL olur,sen hangisin alıcaksın onu soruyorus.
    Sen NTSC-A yazmışın ona gülüyorus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluesLand26 -- 13 Haziran 2008; 17:39:43 >

• Falconlar o fiyata çok yakınken önermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş Amerikan versiyonu ntsc-u japon versiyonu ntsc-j oluyor, ntsc-a diye bir model yok hangisi olduğunu belirtirsen daha iyi yorum yapılabilir. Bu arada üretim tarihi nedir? Fiyat iyi gibi duruyor.
  • yaw kusura bakmayın bende hiç anlamam bu model nedir ne değildir.bana mesaj atılanı yazdım ısrarla xbox360 ntsc-a deniyor premium pack firmware i güncellenmiş deniyor.bende bi fikrinizi sormak istemişdim sadece.beni tek cezbeden 24 adet oyun iyi gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALL -- 13 Haziran 2008; 17:54:17 >
  • Bence Asia'dır.

1.Kesinlikle o para etmez.
    2.Alma derim.Falconları 500YTL ye bulabiliorus artık.
  • Bilmeden yazan yazana.. Beyler satılan ürün "Premium" bilmem farkında mısınız??

Sizin gibiler yüzünden 2. el bölümü ölücü pazarı oluyor!!

Dostum 2007 üretim ve sonrası her makinayı gönül rahatlığıyla alabilirsin.. Ancak 2006 ve öncesi sürümlerden kesinlikle uzak dur..

24 oyunu falan da boşver makina giderse pek bir anlamı kalmaz..
  • a yazdıgıne göre amerikadan bahsediyor olabilir arkadaş
  • 24 oyun hadi en dusuk 5 ytl aldın desen zaten 120 ytl yapıyor. 415-120= 295 ytl... fiyat ideal bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Bilmeden yazan yazana.. Beyler satılan ürün "Premium" bilmem farkında mısınız??

Sizin gibiler yüzünden 2. el bölümü ölücü pazarı oluyor!!

Dostum 2007 üretim ve sonrası her makinayı gönül rahatlığıyla alabilirsin.. Ancak 2006 ve öncesi sürümlerden kesinlikle uzak dur..

24 oyunu falan da boşver makina giderse pek bir anlamı kalmaz..

üstadım çok teşekkür ederim arkadaşa bu mesajdan sonra sorduğumda 2006 8. ay üretimli olduğunu öğrendim ve hemen vazgeçtim sayenizde.teşekkürler.

• quote:

quote:

J mi U mu

A

• arkadaşlar bildiğim kadarıyla A amerika,B avrupa,C japonya
    ntsc-u PAL ntsc-j

• bence alma 225 ytl daha koy elite al 120gb hdd 3k sorunu çok az falcon board lı harika bişey 640 ytl ye ırmaktoysland.com da bulabilirsin bu pahalı sakın alma (isteğe göre Fw li alınabiliyor==
  • zaten tanıdıktan almıyorsan hiç güvenme
  • 400 ytl ye pal falcon işlemcili 2008 1 nci aydan çıkma hdmı kablo 2adet oyun ile birlikte alındı.fakat bi türlü creative 5+1 e sesi nasıl aktarıcağımı çözemedim.
  • Sıfır mı aldın ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.