Şimdi Ara

4096 ram li notebook bulamilme sansım varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4096 ram i olan bir notebook arıyorum fakat bulamıyorum mesela toshiba A100-912 4096 yı destekliyor ama net birşey yok zaten üzerinde 2 slot var 2048 li ram takılması lazım ama 2048 ram yok demekki destekliyor olması bir anlam ifade etmiyor diyelim ki daha sonra 2048 li ramler cıkacak o zaman o ram ler farklı frekans ve teknoloji olacagı için gene takılamayacak bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim..

• Şuan piyasada bulman zor ama, 2gb lık ramler var ama çok pahalı. Biraz ucuzlar yaygınlaşırsa 2*2gb olarak kullanabilirsin. 4gb ı napıcan ki şuan 2gb rahat rahat yeter...
  • Bende casper laptopbuna düşünüyorum 2gb ram ama bulamıyorum bir
  • benim ihitiyacım var nedeni de su vista kurulu notebook üzerinde vmware programı üzerinde server 2003 xp ve vista yani toplamda 4 işletim sistemi kurmak zorundayım artı server üzerinde exchange active directory gibi servislerde kurulu olacak ben bunları sürekli kullanan biriyim dogal olarak 4096 lık ram e ihtiyacım var.

Zor da olsa bulabilecegim bir adres biliyormusun ve bunlar hangi notebook lar destekler..
  • bildiğim kadarıyla şu an ki notebook platformları 4gb desteklemiyor max4gb yazıyor fakat platformun kuzey köprüsü 1gb yi sisteme kullandığı için max 3gb mümkün
  • desene 4gb yalan oldu cok zor olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktree

desene 4gb yalan oldu cok zor olacak..

aynen zaten bu monster larda çıktı max 4gb fakat denemişler ve max 3gb yi elde etmişler testler de slotların 2*2gb lik ramlar olduğu halde
  • MONSTER T2-REX 4 gb ram var sistem süper paran varsa kesin al 6.822,94 YTL

# Intel® Core™ 2 Duo mobil işlemcinin olağanüstü mobil performansı ve enerji açısından verimliliği Intel® Centrino® mobil teknolojisine dayalı dizüstü bilgisayarlarla karşılaştırıldığında, çoklu görevler gibi yoğun işlemci gücü gerektiren görevleri yaparken, iki kat yüksek işlemci performansının keyfini çıkarabilirler. Gelişmiş pil ömrü sağlayan önceki nesil Intel® Centrino® bileşenleri ile kıyaslandığında %28’e varan oranlarda daha az güç tüketerek, güç tasarrufu yapabilirler.

# Sıfır Pixel Hatası garantisi !!! ( İlk 30 gün )
    # " OYNAYAMADIĞINIZ OYUN yada ÇALIŞTIRAMADIĞINIZ TASARIM / CAD-CAM programı " olursa anında iade garantisi... ( İlk 15 gün )
    # 512 MB DDR-3 7950GTX nVIDIA Ekran Kartı ile Olağanüstü Oyun, Eğlence, Tasarım ve Modelleme deneyimi !!!
    # 17" UWXGA 1920x1200 Parlak ve Geniş Ekran ile Sınırları zorlayın !!!
    # 7200 RPM disk ile % 20 daha fazla performans.
    # 4 GB' a kadar memory desteği ile en yüksek bellek kapasitesi
    # Dahili SRS WOW Surround Ses Sistemi ( Subwoofer + 2 Speaker )
    # 102 Tuş Full Size Klavye ve Numerik Tuş Takımı ile masaüstünde çalışırmış gibi keyifle çalışın.
    # DVI ve COM Port Çıkışları
    # Dahili TV kartı ile çalışmaya hazır ( Opsiyonel )
    # 2. Disk ile SATA RAID 0/1 çalışabilme Özelliği ( Opsiyonel. DVD yerinden çıkarılarak opsiyonel bir parça ile 2. disk takılabilmektedir )
    # Dahili Camera + Bluetooth + Pioneer Dual Layer DVD-RW
    # Notebook' u çalıştırmadan MP3 ve MÜZİK CD' lerinizi dinleyin... MP3 uyumlu Audio DJ Panel.
    # Esnek UPGRADE seçeneği ile garanti bozulmadan ürününüzü istediğiniz gibi yapılandırın !!! Tüm bileşenler garanti kapsamı içinde kullanıcı tarafından istenildiği gibi değiştirilebilir.
    # Esnek garanti uygulamaları !!! Notebook yanmadıkça, kırılmadıkça, çizilmedikçe, suya düşmedikçe garanti kapsamında...

# Intel® Core™ 2 Duo T7600 ( 2 x 2.33 Ghz, 667 Mhz, 4 MB Cache, 64 bit )
    # 512 MB DDR-3 nVIDIA Geforce Go 7950 GTX 256 bit Tamamen Bağımsız Ekran kartı
    # 17" UWXGA (1920 x 1200 ) Yüksek Çözünürlük ve Kalitede " Crystal Bright " Parlak, Geniş Ekran
    # 4 GB Dual DDR II 667 Mhz Bellek Ömür Boyu Garanti ( Max. 4 GB )
    # 100 GB 7200 RPM SATA 8MB Cache
    # 1.3 Mpixel dahili Web Camera + Dahili Mikrofon
    # Pioneer Super Multi DVD-RW Dual Layer
    # Intel 3945 wi-fi kart 802.11 a/b/g
    # Dahili Bluetooth adaptör Ver.2.0
    # Azalia High definition Audio Interface + 3D stereo enhanced sound system + Sound-Blaster PRO TM Uyumlu
    # S/PDIF Digital output + Support 7.1CH audio ouput via headphone, microphone, Line in and S/PDIF port
    # 1x Built-in Microphone + 2 x Built-in Speakers w/sub woofer + 1x Built-in Sub-woofer
    # SRS WOW Scurround Sound (3D Surrounding \ True Bass \ Focus Enhancement)
    # Card Reader 7 in 1 ( MS/MS Pro/MS Duo/SD/Mini-SD/MMC/RSMMC )
    # 56k V90 Modem + 10/100/1000 Gigabit Ethernet
    # Full size keyboard with Numeric pad, 102 key + Built-in Touchpad with four scrolling functions are scroll left, scroll right, scroll up, scroll down.
    # 4x USB 2.0 ports
    # 1x Mini IEEE1394a port
    # 1x DVI port
    # 4x Audio jack ( Microphone,Line in,headphone,S/PDIF out)
    # 1x TV output port
    # 1x TV Tuner card-IN port ( Dahili )
    # 1x COM port ( Seri Port / RS232 )
    # 1x IrDA Port (30cm)
    # 1x RJ-11 jack for Plug & Play Fax/Modem
    # 1x RJ-45 jack for 10M/100M/1000M Fast Ethernet
    # 1x CIR for TV remote control compliant
    # 1x Audio DJ with three colors LED with buttons: Power On/Off, Volume-+, Repeat, PREV , Next, Play/Pause, Stop/Eject
    # Built-in 3 FN Keys: Wireless/Bluetooth/Video Camera
    # Li-On Batarya 8 CELL ( Ortalama 2 saat pil ömrü )
    # 397 x 294 x 22 to 44 mm / 3.95 kg
    # Free DOS işletim sistemi.
    # MONSTER Çanta HEDİYE
    # 2 YIL garanti.

• 2 gb lık sodimm ramlar 800-850$ a satılıyor abd de.ancak ben türkiyede görmedim 2gb lık notebook ram satıcısı.bir tanıdığınız( ve 1600$ ınız) varsa 4gb lık laptopa sahip olabilirsiniz..
  • ABD de opsiyonlu dizüstü bilgisayar alırken 2gb 667 den 4 gb 667 fark 1700$ koyuyor. Su an arkadasın gercekten ihtiyacı olmasa almamasını öneririm ama demekki ihtiyacı var, +1700$ ı da var alıcak. Benim tavsiyem piyasayı iyi arastır, hemen bulunca alma, o kadar para vermisken iyi bir marka al derim. Türkiyede 4gb ramli sistem olabilir ama sorun cıkarabilir. İmkanın varsa da yurtdısından getirt derim, kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 27 Nisan 2007; 1:14:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.