Şimdi Ara

407 mi Passat mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
13.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PASSAT rules!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpug -- 30 Mayıs 2007; 13:21:24 >
  • I don't understand that using sentence ? rules ? kaide ? kural ?


    quote:

    Orjinalden alıntı: xpug

    PASSAT rules!!!
  • BENCE PASSAT! BEN CİTROEN KULLANIYORUM.AMA YİNEDE PASSAT Bİ KAÇ DEFA BİNDİM.ATTAN İNMEK OLMAZ.
  • passat daha kaliteli geliyor nedense ama 407 nin tasarımı hoşuma gidiyor
  • gözü kapalı passat vede ben aynen öle yaptım ben passatın ağirliğini gidişini 407 den alamadım passat herseyiyle 10 numara
  • bencede passat.
  • Passat derim ama pejo 407 de kötü araç değil
  • sevgili arkadalarım
    Bir depodan az yakıtla bin 417 km yol yaptı
    Fransız otomotiv üreticisi Peugeot, Türkiye'de bir ilke imza atarak yaptığı test sürüşüyle 407 modelinde fabrika verilerinin daha altında bir yakıt tüketimi elde etti.



    407 1.6 HDi modelinin ne kadar ekonomik olabileceğini ispatlamak için İstanbul-Antalya-İstanbul arasındaki testte araç, 100 kilometrede ortalama 3,68 litre motorin tüketti. Yolculuğun sonunda yapılan kontrolde aracın 66 litrelik deposunda yaklaşık 13,86 litre daha yakıt kaldığı belirlendi. Bin 417 km'lik yolu toplam 52,16 litre yakıt tüketerek tamamlayan otomobil, böylece bu yolculuğu yaklaşık 124 yeni lira maliyetle yapmış oldu. (100 km'de 8,76 YTL). 407 1.6 HDi'nin AB standartlarına göre resmi testlerdeki ortalama yakıt tüketimi 5,3 litre, şehir dışındaki yakıt tüketimi ise 4,4 litre. Buna göre, 407 1.6 HDi, uzun yolda ekonomik bir şekilde kullanıldığında resmi yakıt tüketimi rakamlarının da altına inebileceğini ispatladı. D segmentinde yeni modellerin pazara sunulmasıyla rekabetin arttığını belirten Peugeot Otomotiv Genel Müdürü Yann Carnoy, "407 modelimiz ile bu segmentte ikinciyiz. Özellikle 1.6 litre HDi modelimizle iddialıyız. 48 bin 500 YTL'lik fiyata sahip aracımız rekabetçi fiyata ve önemli yakıt tasarrufuna sahip." dedi. Carnoy, 2007'de pazarın toplam 500 bin adet seviyesinde gerçekleşeceği tahmininde bulundu.




  • işte bunu görünce vw sevgimde çatırdamalar olmuyor degil benzinli aracımız çok yakıyor. şehir içi 8 lt altına düşmüyor uzun yolda 6 civarı helede süratli kullanırsan 15 i görüyor elin adamıda 3.6 lt mazot yakıyor.
    volkswagenin dizel aracınada güç yetmiyor
  • adu040 kardeş, ne oldu yaw, hani test edip bize bilgilerini verecektin Jetta'nın???


    binemedin herhalde daha...

    haber bekliyoruz Jetta TSi 170 hp ile ilgili...
  • iasonion arkadaş. Çok güzel yazmışsın ama çoğu gerçek ler ile uyuşmuyor. Almanlara iç mekana falan önem vermez demişsin tasarıma zevke .

    94 model bile olsa Siyah bir E 36 kasa BMW ye kim hayır diyebilir. Bu araba şuan bile tasarımı ile bir çok fransız arabasından üstün. Almalar da sınıf sınıf bu gün Pegeutun hiç bir modeli Mercedes,BMW,Audi,Phorce, ile mükayese edilemez. Edilmez ya ne kalite ne tasaarım ne sağlamlık ne de zevk. Çünkü fiyatları bile aynı değil. 0 bir BMW kim bilir kaç Eurodan başlıyor.

    burada tartışacağımız Almanların daha çok halak hitap eden arabaları olan Opel ve Wolkswagen kalıyor(Skoda ve Seat Wolkswagen gurubuna ait diye onlarıda Wolkswagen diye bahsedeceğim)

    Evet bu araçlar de Fransızlarının araçlarından kalitelidir. ha Tasarım olrak demiyorum Tasarım görecelidir. ve ne yalan Söyleyim 407 hakkende çok güzel bir araç.

    BAk abicim Fransız arabası zevk verir demişsin. tasarım şekil ne olursa olsun bana ne zevk olursa olsun bir araba bana çok sorun çıkarıyorsa beni yolda bırakıyorsa ben başlarım onu yapan mühendisten. FAbirakanın çaycısının kedisinden geir çıkarım.

    şuan bak ya Adamların satın alma kriteri Tam bir komedi. Kim ne derse desin. Bir otomobil önce sağlam olacak, Sorunsuz olacak,

    bir de arkdaşın bir tanesi yazmış yeni bir mtor tipi sorun çıkarabilir kobay olarka deneniyorsun diye. ya böyle saçmalık olurmu. Koskoca Wolkswagen gidecek yeni bir motoru hiç test etmeden çeşitli dayanıklılık testlerinden geçirmeden seri üretimdeki araçlarında kullancak.

    Lütfen biraz düşünceli olun. birde bu akdenzi havası falan tam bir saçma o zaman en çok zevk veren otomobili Afrikalılraın yapamsı gerek.

    Kim ne derse desin Dünyadaki en iyi otomobili Almanlar üretiyor. Ben isterdim ki Biz üretek ama yok işte.

    Bir şey daha var Fransızlar Eskiden o kadar kötü araba yaptılarki. Aslında bu sadece otomobil değil Fransızların diğer aletleride kaltiesiz. mutfak gerçleri elektronik aletleri. Evet bu kötü imajlarını değiştirmek onlar için çok zor olacak. Artık bu gün Almanlar kaltiesini kaybetse bile Fransızlar almanlardan kaliteli araba da yapsalar. Kendilrini kanıtlamaları 10 yıl alır. Ki bu saaten sonrada bu çok zor..

    Herkes istediği arabayı alır. Yapsın Fransızlar kaliteli araba onlarınkini alak




  • tartışmasız passat derim ama forum burası yinede tartışalım :)
  • Donanım kalite açısından aralarında pek fark yok ama passat daha ağır basıyor.
    Fiyat olaraksa 407 diyorum.
    Çok paran varsa passat alıcağına bmw 3.20 d al
  • NET CWP VERCEM PASSAT VE YİNE PASSAT......
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LordOfEldorado

    Donanım kalite açısından aralarında pek fark yok ama passat daha ağır basıyor.
    Fiyat olaraksa 407 diyorum.
    Çok paran varsa passat alıcağına bmw 3.20 d al


    3.20 d yerinden kalkmıyor nasıl kıyas yapıosun passata hiç binmedin sanırım o kalkacam diye uğraşırken ben roket üstüne roket bindiryorum ve aklının alamıcaği bir fark çıkıyor ortaya 3.28 i le yanyana gidio NO bmw dizel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyTaCH_01 -- 21 Temmuz 2007; 13:01:35 >
  • Yukarıdaki her kese sesleniyorum. Abicim hepinize Aşk olsun. Siz neredesiniz ya. pegeut fanatiklerinin topiciğinde savaşıyorum tek başıma. Adamlar bırak wolkswageni BMW den daha kaltieli görüyorlar pegeutlarını. Sizin yardımlarınızı bekliyorum.
  • girme tenezülünde bile bulunmuyorum herkes neyin ne olduğunu bilyor vw paraları yetse hayatta almazlar o araçları vw bu yüzden sevyorum fark ortada vw farktır
  • ya gelip 407 le passatı tartışmak çok saçma bence. her türlü passat diorum. aynı sınıf iki aracı konuşuosun biri fransız diğeri alman... yani passat
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Soylukan


    quote:

    Orjinalden alıntı: muratcasper

    HEr yönden Passat kesinlkle çok üstün o kdar üstünkü artk bazı dergiler Mercedes c serisi ile passatı karşılaştrmaya başlıdılr




    o zaman yakında rolls royce ile şahini kıyaslamaları da yakındır, otomotiv dergiciliğinde bir devrim bu!

    ŞAHİN e laf yok ulen !!!!!!!!!!!!!!!
  • Hiç düşünmeden vw passat derim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.