|
dönüştürücü sıkıntı değil ama o 16'lı kabloyu taktığın kartın girişi eriyor 4090'larda. o da güç girişi yani kartın üzerinde nasıl değiştireceksin işte haberi çıktı asus karttan daha fazla paraya tamir ücreti çıkarmış. 4090 çok çekiyor ve ben palit 4060ti alırken bile o giriş olmasın aman diye 4070 ti vs bakmadım. ti super'de de var o giriş ve 320w olan hangisiydi problem çıkmaz bence bu kadarından öyle yanma vs olmaz. benim xtx 3 8xpin girişli ve 750w'ta iki tane çıkış birinin tekrar takıyordum o olmadı mesela. 850w'da 3x8pin var tertemiz taktım şimdi senin psuda kaç 8pin çıkış var? ben taksitsiz almıştım taksitle uçuyordu ve benden bir ay sonra alanlar 2 bin dolardan aldı ve bitti newegg'de bile en son aylar önce bitti. powercolor red devil oc limited edition kart. benim haberim yok tabi ne bileyim limited mimited taneyle geldiğini aletin TR'ye? fiyatlara baksana işte ağustos. https://www.gamegaraj.com/urun/powercolor-red-devil-rx-7900-xtx-24gb-gddr6-limited-edition/ bu garajlı siteler aynı. ben garajonline'den almıştım bak monitörden sonra kartı da buradan almışım firmadan yanlış olmaz ama galax 2 sene birebir değişim ve psu da 3x8pin ise yapıştır geç ama değilse ti super al bir de psu tavsiyesi vereyim 3x8pinli. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı