Şimdi Ara

40 Yolcu ve Kamyonet için ne kadar Kötü bir Durum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=216550

2 binek arabadan biri durumu çok iyi sezip kurtarıyor kendini, diğeri sanş eseri kurtarıyor...

• Tır sürücüsü yaralı kurtulmuş. Eklediğim fotoya ilk bakınca aklıma kötü şeyler geldi.

Belirtilmemiş ama TIR sürücüsünün uyuma ihtimali çok yüksek. O otobüstekilerin suçu ne o da başka mevzu.

40 Yolcu ve Kamyonet için ne kadar Kötü bir Durum!

• otobüsün arkasındaki araç son anda kaçmış.yoksa tost olurdu
  • dururken bile sağına, soluna; önüne, arkasına bakması gerekiyor insanın trafikte. arada kalmak varken ufacık bir manevra ile kazanın dışına çıkmış adam
  • Uyumuş tır şöförü. Hiç fren felanda yok zaten videodan görüldüğü gibi. Allah korumuş insanları ölen olmamış. Tır şöförü içinde zor, kim bilir kaç gündür yollarda ki uyumuş. Ama bu onu haklı çıkarmaz tabi ki, cezası neyse çekmeli.
  • yanlız o kaçan aracın sürücüsünü kutlamak lazım çok dikkatli bir sürücü. normalde kimse bakmaz aman arkadan biri çarpacak mı bana diye
  • kaçan sürücü yü dikkatli izledim inanılmaz gerçekten saniyelerle kurtulmuş refleksleri çok iyi olmalı.. tır ın frenleri boşalmış olabilir yada uyumuş olabilir sürücü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah korumuş gerçekten. Taşımacılığımızı tırdan trenlere geçirebilirsek ülkece rahatlarız aslında
  • Sadece kaçan sürücünün araçta hiç hasar yok gibi.

Bir de tırın frenlerde birşey yok herhalde ki az ilerde durmuş.

Uyumuş adam.

Herkes ucuz kurtulmuş.
  • Işıklarda her zaman arkamı kontrol ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

dururken bile sağına, soluna; önüne, arkasına bakması gerekiyor insanın trafikte. arada kalmak varken ufacık bir manevra ile kazanın dışına çıkmış adam

Yine de tam çıkamamış. Tır vurunca otobüsün arkası sağa doğru savrulmuş. Çok hafiften otomobile vurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Işıklarda her zaman arkamı kontrol ederim...

artık bende edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

dururken bile sağına, soluna; önüne, arkasına bakması gerekiyor insanın trafikte. arada kalmak varken ufacık bir manevra ile kazanın dışına çıkmış adam

Yine de tam çıkamamış. Tır vurunca otobüsün arkası sağa doğru savrulmuş. Çok hafiften otomobile vurmuş.

Tuh, hadi oturup uzulelim otomobil surucusu icin, otobus biraz olsun vurmus. Bu kadar cikinti olcam diye kasmayin ya, adamin dikkati ve refleksi hayatini kurtarmis iste, sen hala cizilen otomobildemisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

quote:

Tuh, hadi oturup uzulelim otomobil surucusu icin, otobus biraz olsun vurmus. Bu kadar cikinti olcam diye kasmayin ya, adamin dikkati ve refleksi hayatini kurtarmis iste, sen hala cizilen otomobildemisin

Haa. Evet. Otomobil için çok üzüldüm. Akşam görünce kan ağladım otomobil için.

He alaka yaa. Ben sadece kazaya karıştığını vurguladım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

quote:

Haa. Evet. Otomobil için çok üzüldüm. Akşam görünce kan ağladım otomobil için.

He alaka yaa. Ben sadece kazaya karıştığını vurguladım.

hocam otomibilin tost olup surucunun olmesi varken adam cok az bir maddi hasarla kazadan siyrilmis. zaten arkadasin soylemek istedigi de bu, gelip kazanin disina cikmamis demen komik oldu. o acidan yani neyse bunu tartismayalim sabah sabah, gecmis olsun kazaya karisan herkese

• murat lojistik sürat lojistiğe çarpmış. Otomobil iyi kurtardı
  • Otomobil sürücüsü ucuz kurtulmuş gerçekten tost olması işten bile değil.
  • quote:

quote:

onu ben de farkettim aslında ama bu kadar büyük kazanın içinde lafı bile olmaz diye düşünüp hiç belirtmedim
    şahsen o durumda ben olsam hiçbir şey olmamış gibi gider, çiziği falan soranlara gururla şoförlüğümün iyiliğini anlatır madalya gibi gösteririm onu

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Işıklarda her zaman arkamı kontrol ederim...

artık bende edicem

aynen

bir de öndeki aracın kıçına yapışmamayı öğrenir umarım toplumumuz,kaçan araç öndekine yakın olsaydı tek hamlede çıkamayabilirdi.
  • karşıdaki kamyonette duvaramı toslamış noluyo yolun karşısında ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.