Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anatolia28

bunda ısınma nasıl oluyor parmak ile kullanırken bir süre sonra ekran ısınıyor mu acaba

ısınma sorunu yoktur fakat 3d oyunlar veya şarj esnasında her cihazda meydana gelen normal bir ısınma olabilir.
  • Sn tabletpark yetkilisi Cube U30GT (10inc) için en son fiatınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizerdal

Sn tabletpark yetkilisi Cube U30GT (10inc) için en son fiatınız nedir?

430 TL nakittir.
  • 430 tl nakit fiyat demişsiniz, bu bonus puanla hesapladığınız fiyat mı acaba?
  • Cihaz bugün geldi arkadaşlar. Çok az pille geldiği için hemen şarja taktım, o yüzden oyun, uygulama vs. yükleyemedim.

- Dokunmatik kalitesi harika. Üzerinde gelen ekran koruyucu film kötü olsa da dokunmatik kusursuz çalışıyor.
    - Kılıf üzerinde v712 yazıyor, yani modele uyumlu değil. Kılıfa takınca kameralar iptal oluyor.
    - Cihaz iyi ses veriyor, zayıf falan değil.
    - Fatura olarak basit bir A4 çıktısı geldi, ne imza var ne bir şey. Gerçekten bir fatura görmek isterdim. Umarım garantilik bir sorun olmaz makinede.
    - Tamamen Türkçe. Abuk subuk uygulamalar yok. Ofis uygulaması vb. var. Çince uygulama yok. Sadece açılış logosunda Çince karakterler görünüyor. Android 4.1.1
    - Kasanın içinde ekran sol tarafa yakın olduğundan biraz abuk duruyor ama boşverin. Görüntü kalitesi müthiş. Iphone 4S sahibi arkadaş bile çok beğendi.

Daha oyun, uygulama vs. deneyemedim. O konuda sonra (akşam eve gidince saat 23:00 gibi falan) yazabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tür çin malı cihazlar için garanti çok ama çok önemli imzasız kaşesiz bir a4 kağıdı ile kimseye derdinizi anlatamazsınız Onun için satıcıya kocaman bir BAN

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Cihaz bugün geldi arkadaşlar. Çok az pille geldiği için hemen şarja taktım, o yüzden oyun, uygulama vs. yükleyemedim.

- Dokunmatik kalitesi harika. Üzerinde gelen ekran koruyucu film kötü olsa da dokunmatik kusursuz çalışıyor.
    - Kılıf üzerinde v712 yazıyor, yani modele uyumlu değil. Kılıfa takınca kameralar iptal oluyor.
    - Fatura olarak basit bir A4 çıktısı geldi, ne imza var ne bir şey. Gerçekten bir fatura görmek isterdim. Umarım garantilik bir sorun olmaz makinede.
    - Tamamen Türkçe. Abuk subuk uygulamalar yok. Ofis uygulaması vb. var. Çince uygulama yok. Sadece açılış logosunda Çince karakterler görünüyor. Android 4.1.1
    - Kasanın içinde ekran sol tarafa yakın olduğundan biraz abuk duruyor ama boşverin. Görüntü kalitesi müthiş. Iphone 4S sahibi arkadaş bile çok beğendi.

Daha oyun, uygulama vs. deneyemedim. O konuda sonra (akşam eve gidince saat 23:00 gibi falan) yazabilirim.

Öncelikle hayırlı olsun, cihazı beğendiğinize sevindim.

Kılıf için ise üzüldüm v712 kılıfı gönderilmiş size gerçi kendi kılıfına göre v712 kılıfı daha iyi fakat kamera yerleri uygun değildir. momo7 nin fabrika tarafından gönderilen kılıfı her nedense biraz boşluk bırakıyor.

Elinizdeki kağıt aslında sizin faturanız fakat 2 haftadır maliye memurlarının gelip yeni adresimizi teftiş etmesini beklediğimizden bir türlü fatura bastıramadık. Faturalar bugün yarın bastırılıp size gönderilir, ulaşmaz ise mailinize gönderi yaparız elektronik ortamda saklı olur. Garanti konusunda sıkıntınız olmasın markanın garantisi bakanlık onaylı olarak tarafımıza aittir.

https://e-imza.gumruk.gov.tr/TRK/XMLEKIcerikGosterDisPopUp.aspx?EvrakEkKey=1167041
    https://e-imza.gumruk.gov.tr/TRK/XMLEKIcerikGosterDisPopUp.aspx?EvrakEkKey=1167042

• İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Faturayı bir şekilde yollarsanız sevinirim. Kılıf ise kullanışsız. Malzeme kalitesi değil uyum anlamında. Kapaklı usb yuvası yüzünden sıkıntı yaşanıyor, bir de kameralar kapalı kaldı. Şarj 2 saatte %10 dan %40 olabildi sadece. Pil mi farklı, şarj cihazı mı kötü, bunu akşam evde netleştireceğim.

Arkadaşlar antutu 2.9.1 ile test yaptım. Test puanı çıkmadı (net yok diye herhalde). Benim Ainol Novo 10 Hero 7300 küsürlerde puan alabilmişti. Apk indirerek temple run brave kurdum, akıcı çalıştı. Bu arada 4 gb flash diski hemen tanıdığını da belirtebilirim.

• quote:

Cihaz bugün geldi arkadaşlar. Çok az pille geldiği için hemen şarja taktım, o yüzden oyun, uygulama vs. yükleyemedim.

muhterem kardeşim şarjı tam bitikken sonra kaç saatte doluyor pil.aldığım cube25 tam olarak 2.35 dakikada şarj oluyor.birde mostwanted kurmanız mümkün olursa

çok güzel oynayacağından şüphem yok ama aldığım cube25 te tableti tam düz tutuğumda arabalar hep sola çekiyor.sağ tarafı biraz aşağıya doğru tutunca tam denge sağlanıyor .

başka bir araba oyunu daha kurmuştum ismi hatırımda değil ondada aynısını yaptı .bu durumu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 17 Ocak 2013; 18:54:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Orijinalden alıntı: cucuko
    Harici gps nasıl kullanılacak bluetooth ile mi ? D712 de bleutooth var bu cihazda var mı ?

hem bt hemde gps ler var usb den çalışan bunlar ile kullanmanız mümkün.

Hangi modeller onlar ? Belirtirseniz sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

Harici gps nasıl kullanılacak bluetooth ile mi ? D712 de bleutooth var bu cihazda var mı ?

Satışımızda olan ürünler değil fakat piyasada tabletler için bu ürünleri bulmanız mümkün.
  • Biraz özel bir soru olacak ama bu tabletle mesela e-okul sistemine girebilir miyim? Okulda kullanmayı düşünebilirim de ondan soruyorum. Bayağıdır tablet düşünüyordum, bu aklımı çeldi gibi. Dizüstü bilgisayarı (yaklaşık 3 kg) her gün taşı, adaptörü tak hazırla aç bıkkınlık geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironeagle -- 17 Ocak 2013; 20:10:57 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Satışımızda olan ürünler değil fakat piyasada tabletler için bu ürünleri bulmanız mümkün.

Anladım burdan yazmak istemiyorsunuz ...Özelden yazın . Bu uyumlu modelleri bulmak çok zor.. BLuetooth olmayan bir tablete ayrıca harici GPS (navigasyon ) nasıl bağlayacaksınız ?
    Ayrıca varsa uyumlu EXTRA HARİCİ Wİ-Fİ USB DONGLE onu da yazın bana özelden.Wi-fi çekimini güçlendirmek için.
    Özellikle uyumlu bluetooth ve usb wi-fi adaptör model belirtirseniz sevinirim, tşk ettim

• quote:

...

Hayırlı olsun. Daha sonra başka bilgileri de paylaşırsanız memnun olurum (şarj süresi, oyun performansı gibi). Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla kılıf dışında bir olumsuzluk yok şimdilik. Bir de merak ettiğim, arka kapak kısmı beyaz mı siyah mı?

@tabletpark

Buna uygun bir kılıf yok mu sizde? (Görselde de kılıf pek düzgün birşeye benzemiyor.) Parası fazla olsun da düzgün olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

muhterem kardeşim şarjı tam bitikken sonra kaç saatte doluyor pil.aldığım cube25 tam olarak 2.35 dakikada şarj oluyor.birde mostwanted kurmanız mümkün olursa

çok güzel oynayacağından şüphem yok ama aldığım cube25 te tableti tam düz tutuğumda arabalar hep sola çekiyor.sağ tarafı biraz aşağıya doğru tutunca tam denge sağlanıyor .

başka bir araba oyunu daha kurmuştum ismi hatırımda değil ondada aynısını yaptı .bu durumu merak ediyorum

Yatay kalibrasyon yapmayı denediniz mi? Kalibrasyon bozukluğu olduğundan sola çekiyordur cihaz. Düz zeminde yatay kalibrasyon yapmalısınız, cihazın otomatik döndürme özelliği açık olmalı kalibre yaparken.

• cube u25 ile aynı sorunu yaşadım. kalibrasyon yapınca düzeliyor.

ainol novo 10 hero cihazımı açık ara geçti bu momo arkadaşlar. her türlü oyunda fark attı. moralimi bozdu. gerçi antutu skoru 7519 gibi bir şey ama 7300 alan novo 10 hero modelini her oyunda geçti. ama izlediğim filmlerde ses zayıf geldi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ironeagle

Biraz özel bir soru olacak ama bu tabletle mesela e-okul sistemine girebilir miyim? Okulda kullanmayı düşünebilirim de ondan soruyorum. Bayağıdır tablet düşünüyordum, bu aklımı çeldi gibi. Dizüstü bilgisayarı (yaklaşık 3 kg) her gün taşı, adaptörü tak hazırla aç bıkkınlık geldi.

hocam bende aynı sizin gibi düşünüyorum.okulda kullanmak için bir tablete-okul sistemi en iyi internet exlorerda çalışıyor ancak chrome da da sorunsuz çalışıyordu.o yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. bizzat deneyen varsa daha sağlıklı bilgi edinmiş oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironeagle

Biraz özel bir soru olacak ama bu tabletle mesela e-okul sistemine girebilir miyim? Okulda kullanmayı düşünebilirim de ondan soruyorum. Bayağıdır tablet düşünüyordum, bu aklımı çeldi gibi. Dizüstü bilgisayarı (yaklaşık 3 kg) her gün taşı, adaptörü tak hazırla aç bıkkınlık geldi.

e-okulda dahil her türlü internet sitesine girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

...

Hayırlı olsun. Daha sonra başka bilgileri de paylaşırsanız memnun olurum (şarj süresi, oyun performansı gibi). Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla kılıf dışında bir olumsuzluk yok şimdilik. Bir de merak ettiğim, arka kapak kısmı beyaz mı siyah mı?

@tabletpark

Buna uygun bir kılıf yok mu sizde? (Görselde de kılıf pek düzgün birşeye benzemiyor.) Parası fazla olsun da düzgün olsun.

Elimizdeki bu model için tek kılıf bu şekilde, cihaz için fabrikanın gönderdiği kılıftır.

• quote:

cube u25 ile aynı sorunu yaşadım. kalibrasyon yapınca düzeliyor.

ainol novo 10 hero cihazımı açık ara geçti bu momo arkadaşlar. her türlü oyunda fark attı. moralimi bozdu. gerçi antutu skoru 7519 gibi bir şey ama 7300 alan novo 10 hero modelini her oyunda geçti. ama izlediğim filmlerde ses zayıf geldi .

antutu skoru 12 bin civarıdır bir yanlışlık olmasın, bir arkadaş daha test yaptı 12 bine yakın bir puan almıştı forumda mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.