Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sayin yetkili gg da maximum kampanyasi var. benm kartim maximum. cube u30 gt yi 430 a hediyeleriyle alabiliyormuyuz. ben almayi düsünüyorum, hediyelerinide verirseniz. birde andriid 4.1.1 güncellemesi varmi cihazin

%10 maximum kapanyası ile aldığınızda nihayetinde yine puanla 430 a gelmiş olacak. Fakat direk 430 dan verme imkanımız yok çünkü gg %10 kesmekte. Mevcut fiyat üzerinden alım yaptıpınızda zaten bize aktarılan tutar 430 TL dir. Buda bizim nakit olarak taahhüt ettiğimiz fiyata denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Sayin yetkili gg da maximum kampanyasi var. benm kartim maximum. cube u30 gt yi 430 a hediyeleriyle alabiliyormuyuz. ben almayi düsünüyorum, hediyelerinide verirseniz. birde andriid 4.1.1 güncellemesi varmi cihazin

%10 maximum kapanyası ile aldığınızda nihayetinde yine puanla 430 a gelmiş olacak. Fakat direk 430 dan verme imkanımız yok çünkü gg %10 kesmekte. Mevcut fiyat üzerinden alım yaptıpınızda zaten bize aktarılan tutar 430 TL dir. Buda bizim nakit olarak taahhüt ettiğimiz fiyata denk geliyor.

Gg çok aliyormus
    Sanalpazardaki komisyon nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

quote:

Gg çok aliyormus
    Sanalpazardaki komisyon nedir

%5 dir. Oradan alanlara 453 den ilan açıyoruz.

• tamm bna 430 a taksitle gelecek. peki yanında kılıf, kablo hediyesi varmı bu fiyatın. birde güncelleme durumu nedir ?
  • momo7 novo7nin taklidi gibi olmuş biraz ainolları bekliyoruz hocam
  • quote:

quote:

Hocam orjinal deri kılıfıyla beraber 440 TL desek uygun mudur?
    Uygunsa alayım bir tane.
  • arkadaşlar momo7 mi artes d712 mi kararsız kaldım yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimy006

arkadaşlar momo7 mi artes d712 mi kararsız kaldım yardım lütfen

aynen bende kararsızım

artes d712 de bluetooth var

ips 2 var

çözünürlük daha yüksek

momoda bunlar olmamakla beraber pili 4000 mah daha yüksek kapasite

sayın yetkili momo7 nin pili kaç saatte şarj oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 19 Ocak 2013; 21:01:14 >
  • çin malı mı yoksa iyi mi bu marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

aynen bende kararsızım

ips 2 var

çözünürlük daha yüksek

benimde kafama takılan 4000mah lik pili ve arka kapağının artesten daha şık durması.
    sanırım 1280*800 çözünürlük 1024*600 e göre biraz daha fazla pil harcar değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_06_14

tamm bna 430 a taksitle gelecek. peki yanında kılıf, kablo hediyesi varmı bu fiyatın. birde güncelleme durumu nedir ?

Standart kutu içeriği olarak gelmekte 430 luk nakit fiyatta. Güncellemesi 4.1.1 son sürümdür. Aksesuarları %50 indirimli alabilirsiniz. Yani deri kılıfla nakit 445 e alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

aynen bende kararsızım

ips 2 var

çözünürlük daha yüksek

Ips2 olayına hiç girmek istemiyorum keşke imkan olsa iki tableti yanyana alıp inceleyebilse bir arkadaş.

Pil olarak bir kullanıcımız 5 saat film izlediğini ve hala kapanmadığını belirtti. Bizatihi denemedim fakat yoğun çalışsa dahi 5 saat civarı kullanım sunacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kankeyto

çin malı mı yoksa iyi mi bu marka

samsung ipad vs haricinde neredeyse tamamı çin malıdır. Hatta ülkemize özel markaların çoğu aynı fabrikadan çıkmaktadır. Ployer ise çinin kendi markası olup TR ye özel üretilen herhangi bir modeli yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

momo7 novo7nin taklidi gibi olmuş biraz ainolları bekliyoruz hocam

ainoller 2-3 hafta içinde gelecek fakat açıkçası ekran kartları konusunda biraz tereddütlerim var. Mevcut çizgisinden ani bir sapmada bulundu umarım bizleri yanıltmaz.
  • quote:

quote:

quote:

aynen bende kararsızım

ips 2 var

çözünürlük daha yüksek

benimde kafama takılan 4000mah lik pili ve arka kapağının artesten daha şık durması.
    sanırım 1280*800 çözünürlük 1024*600 e göre biraz daha fazla pil harcar değil mi?

%20 den daha fazla performans alırsınız momo7 de. Pil ömrü ise kağıt üstünde değil gerçek anlamda vaadedilen kullanım süresini vermektedir.

Ayrıca sadece arka kapak değil cihazın mevcut inceliğide hiçbir tablette mevcut değil.

• Az önce GG'den alım yaptım. %10 maksimum puan kampayası ile gayet güzel oldu. uzun süredir araştırıyordum. hatta nerdeyse çinden getirtiyordum. fiyat olarak arkadaşlara tavsiyem, çinden en ucuza 120 dolara getirtirsiniz. o da 220 ye gelir. GG'de kampanya ile 265 e geliyor. aradaki 45-50 lira için garantiden vazgeçilmez. ha bir de gelip gelmeyeceği de belli değil. 1 ay boyunca takılır makılır gümrükte diye kabus görmeye gerek yok. :)
    salıya bekliyorum inşallah. teşekkürler.
  • %50 nasıl alacağız peki. özel ilanmı açacaksınız? ürün 4.1.1 ile gelicek değilmi
  • @tabletpark: Bu üründe yazılım desteği devam edecek mi yoksa hep 4.1.1'de mi kalacak?
  • momo7'de bluetooth ve gps ikisi de yok mu?
  • Benim tabletim dün geldi. (Siparişi verdikten sonra İstanbul'dan Antalya'ya elime ulaşması 24 saati bulmadı.)
    Hızlı kargo, sağlam ambalaj, irsaliyeli fatura... Hiçbir sorun yok.

Daha önce bir arkadaşın belirttiği gibi, kılıf vasat, ama 20 TL'lik paket içinde olduğunu düşünürsek f/p olarak bir kusur bulmamak lazım. e-Bay'den sipariş vermek istiyorum, ama orada bile fazla seçenek yok.

Ekran filmi de hiç hoşuma gitmedi (üzerindeki de, gelen yedek film de aynı), çok kalın geldi bana.

Bu ufak tefek "olumsuzluk"ların dışında memnunum. Ekran aklitesi çok iyi, yanlardan bakınca bile görüntü kaybolmuyor. Cihazın hızı çok iyi. Sağlam oyun denemedim henüz, ama normal oyunlarda (Angry Birds gibi), HD videolarda, internette hiçbir kasılma-donma görmedim. Wireless kesintisiz bağlanıyor.

Ağırlığı 300 gram civarı. Gelir gelmez yeni firmware yükledim, Çince birkaç uygulama vs vardı, onlar kayboldu, birkaç özellik eklendi, işlemci hızı 1.2'den 1.4'e çıktı vs.

Güncellemeyle birlikte gelen değişiklikler aşağıdaki linkte:

http://www.slatedroid.com/topic/42726-top-notch-tablets-ployer-momo-7-dual-core-firmware-release-3/

Firmware'ı kurmak biraz zaman alıyor. İndirme yeri ve kurma talimatları aşağıdaki linkte:

http://www.topnotchtablets.com/support
    (Burada sırasıyla firmware>>>"RKbatch" RK3066 Firmware Utility, Guide, & Firmware Images>>>Ployer Momo 7 Dual-Core TNT Release 3 Firmware Image tıklayıp indiriliyor. Sıkıştırılmış halde 260 MB. Kurma işlemi için gerekli uygulama ve kurma açıklamaları için English RKBatch Tool'a tıklanıyor.)

Antutu testini Firmware'dan önce denemedim, sonraki denemede puan 11.692 çıktı.

Özet olarak, hem üründen memnunum, hem satıcıdan.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.