Şimdi Ara

40 tl üstü tüm ürünlerimizi 10 tl indirimle alabilirsiniz. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
35
Favori
118.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tabletpark

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

cube u25 ile aynı sorunu yaşadım. kalibrasyon yapınca düzeliyor.

ainol novo 10 hero cihazımı açık ara geçti bu momo arkadaşlar. her türlü oyunda fark attı. moralimi bozdu. gerçi antutu skoru 7519 gibi bir şey ama 7300 alan novo 10 hero modelini her oyunda geçti. ama izlediğim filmlerde ses zayıf geldi .

antutu skoru 12 bin civarıdır bir yanlışlık olmasın, bir arkadaş daha test yaptı 12 bine yakın bir puan almıştı forumda mevcut.

arkadaşlar 1 haftadır momo kullanıyorum.. standart firmware sürümüyle (1.2ghz) 11750 antutu puanı aldım. geçen gün işlmeci frekansını 1.4ghz olan firmware sürümünü yükledim ve 12500 puan aldı... antutuyu google marketten yükledim. pilide çok uzun gidiyor meretin. wireless süper. hele nfs most wanted öyle güzelki evdeki psp yi kapattım. ilk tabletim olmasına rağmen ben cihazı beğendim hatta kardeşimede 1 adet sipariş vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wings35

quote:

quote:

cube u25 ile aynı sorunu yaşadım. kalibrasyon yapınca düzeliyor.

ainol novo 10 hero cihazımı açık ara geçti bu momo arkadaşlar. her türlü oyunda fark attı. moralimi bozdu. gerçi antutu skoru 7519 gibi bir şey ama 7300 alan novo 10 hero modelini her oyunda geçti. ama izlediğim filmlerde ses zayıf geldi .

antutu skoru 12 bin civarıdır bir yanlışlık olmasın, bir arkadaş daha test yaptı 12 bine yakın bir puan almıştı forumda mevcut.

arkadaşlar 1 haftadır momo kullanıyorum.. standart firmware sürümüyle (1.2ghz) 11750 antutu puanı aldım. geçen gün işlmeci frekansını 1.4ghz olan firmware sürümünü yükledim ve 12500 puan aldı... antutuyu google marketten yükledim. pilide çok uzun gidiyor meretin. wireless süper. hele nfs most wanted öyle güzelki evdeki psp yi kapattım. ilk tabletim olmasına rağmen ben cihazı beğendim hatta kardeşimede 1 adet sipariş vereceğim.

Yorum o kadar iyiki bir adette ben alacağım galiba :)

• 21 ocak pazartesi kampanya fiyatları sondur arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tabletpark -- 18 Ocak 2013; 13:57:51 >
  • quote:

18 ocak pazartesi kampanya fiyatları sondur arkadaşlar.

Tarihte bir yanlışlık var galiba. 18 Ocak bugün ve Cuma.

Fatura sorununu halledebildiniz mi? Yarım saat içerisinde sipariş verirsem bugün gönderilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Fatura sorununu halledebildiniz mi? Yarım saat içerisinde sipariş verirsem bugün gönderilir mi?

Fatura sorunumuz yok şu an. Faturalarımız geldi nihayet ve programımızda yeni faturalara göre ayarlandı. Bugün saat 16-17 ye kadarki ödeme onayı gelen ürünler için gönderim yapabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

Fatura sorunumuz yok şu an. Faturalarımız geldi nihayet ve programımızda yeni faturalara göre ayarlandı. Bugün saat 16-17 ye kadarki ödeme onayı gelen ürünler için gönderim yapabiliriz.

Teşekkürler. Verdim siparişi.

• quote:

Teşekkürler. Verdim siparişi.

Hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar arka kapak beyaz. Yalnız şarj yuvası kapaklı yapıda, yani aç kapa ileride kopma ihtimali var. Gerçi kopsa da sorun olmaz. Oyunlarda performans süper. Standart rom ile kullandım. Optimizasyonu hatalı olan Temple Run 1 hariç tüm oyunlar çok akıcı çalıştı. Most Wanted, Asphalt 7 gibi paralı ve boyutu büyük oyunları yüklemedim. Şarjı gece yaptığım için tam şarj süresini bilmiyorum ama akşam 2 saatlik sürede %20 şarj olabildi ancak.
  • quote:

21 ocak pazartesi kampanya fiyatları sondur arkadaşlar.

12 taksit 279,9 mu yoksa 299,9 mu doğru olan fiyat. İlanda yanlışlık var acil cevaplarsanız sevinirim. Ben 6 taksitte almayı düşünüyorum. Yok eğer 279,9 kredi kartı tek çekimse onu da düşünebilirim.
  • Bu arada konunun ilk mesajını inceledim de fiyat artmış. Taksitli fiyat şu anda 20 TL daha pahalı. Halbuki ilanda 279,9 var ve satın alma sayfasında fiyat 299,9 gözüküyor. Bu konuda bir şey yapmanız gerekir diye düşünüyorum. Çünkü bir kaç gün önce 279,9 olan cihaz şimdi 299,9 lira. Zaman geçtikçe düşmesi gerekir fiyatın. Yoksa tekrar düşmesi için beklemem gerekecek. Tabi o zamana kadar farklı bir cihaz farklı bir kampanya denk gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Bu arada konunun ilk mesajını inceledim de fiyat artmış. Taksitli fiyat şu anda 20 TL daha pahalı. Halbuki ilanda 279,9 var ve satın alma sayfasında fiyat 299,9 gözüküyor. Bu konuda bir şey yapmanız gerekir diye düşünüyorum. Çünkü bir kaç gün önce 279,9 olan cihaz şimdi 299,9 lira. Zaman geçtikçe düşmesi gerekir fiyatın. Yoksa tekrar düşmesi için beklemem gerekecek. Tabi o zamana kadar farklı bir cihaz farklı bir kampanya denk gelebilir.

http://www.sanalpazar.com/Roket-Gibi-Tablet-Momo7-Quad-Core-16-Gb-Ips-Ekran__isp5908512

fiyat 279 lira

ama 299 luk olanda ise hediyeler var arkadaşlar

http://www.sanalpazar.com/Roket-Gibi-Tablet-Momo7-Quad-Core-16-Gb-Full-Paket__isp5801092

• bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim bunu bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 18 Ocak 2013; 17:53:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacı olan arkadaşlar kaçırmasınlar. Türkiye'de muhatap bulabileceğiniz ve üst düzey performans alabileceğiniz en iyi ucuz 7" tablet bu. Biraz daha öderim derseniz başka alternatifler de (Artes d712 hızı aynı ama görüntü kalitesi daha yüksek) var elbette.
  • @tabletpark

Hangi bluetootht ve gps uyumlu ve de wif-i usb adaptör söylemediniz ? Özelden de yazabilirsiniz.Ben çok aradım ama Android e uygun bluetooth bulmak zor, eski bir çin tabletim vardı (superpad flytouch II) ona uyuyordu bluetooth lar ama yeni sürümlere uygunsuz sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

@tabletpark

Hangi bluetootht ve gps uyumlu ve de wif-i usb adaptör söylemediniz ? Özelden de yazabilirsiniz.Ben çok aradım ama Android e uygun bluetooth bulmak zor, eski bir çin tabletim vardı (superpad flytouch II) ona uyuyordu bluetooth lar ama yeni sürümlere uygunsuz sanırım ?

Belirli bir marka model yok malesef, genellikle üreticiler yanında oem markasız olarak vermekte fakat çokca ihtiyaç duyulmadığı için getirtmedik, yinede tahmin ediyorum birçoğu birbirine uyacaktır.
  • quote:

Hocam ödemeyi yaptım biraz önce, bugün kargolarsınız umarım, pazartesi elimde olur. Full paket olanı için ödeme yaptım. Kendi kılıfı olursa iyi olur.
  • Kendi kılıfı yazıyor ama zaten
  • Kendi kılıfı değil, kısacası kılıftan pek bir şey beklemeyin arkadaşlar. Ama gene de tam set alın derim.
  • quote:

Kendi kılıfı değil, kısacası kılıftan pek bir şey beklemeyin arkadaşlar. Ama gene de tam set alın derim.

Ben de sizin yazınızdan sonra kılıftan pek birşey beklemiyordum, ama yine de full paket siparişi verdim. Fazla seçenek olmamasına ramen e-Bay'den sipariş veririm bir kılıf (klavyeli olanlar da var). En azından o gelene kadar idare edilir.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=momo7&_sacat=176973&_odkw=&_osacat=176973

• Sayın yetkili gg da maximum kampanyası var. benm kartım maximum. cube u30 gt yi 430 a hediyeleriyle alabiliyormuyuz. ben almayı düşünüyorum, hediyelerinide verirseniz. birde andrıid 4.1.1 güncellemesi varmı cihazın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.