Şimdi Ara

40 kilo vermem lazım Body'den anlayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kendi başıma yürüyüş falan yapmaktan vazgeçtim spor salonuna yazılıyorum
    1.80 110 kiloyum

bazı sorularım var
    salonda çalışırken en fazla kaç litre su içme hakkım var en faydalı olacak şekilde, bir de salonda çalışırken bu içtiğim suları bölük bölük ve ya bi dikişte misal 300gr falan içmem farkeder mi?

bazıları sen yağ yakman lazım, salonda napacan kas mı yapacan diyo gitmen gereksiz diyorlar
    halbuki bazı yerlerdede sıkılaşılır ve güç kazanılır yazıyor kilo olmasına rağmen ve sarkmalar olmazmış, bi de benden bile daha kilolular var salonlarda nette gördüğüm kadarıyla

son sorum ise salona aç mı gitmeliyim hiçbirşey yemeden, yağ yakmaya ve kilo vermeye daha katkısı olması için
    ve ya yiyip gidersem yedikten ne kadar sonra gitmem daha uygun olur?

biraz aydınlatırmısınız beni

• insülini ve low carb diyetini araştır insülin yüksekken vücutta ne olur düşük olunca ne olur vs
  • yok sorularımın cevabı bu değil ayrıca bir diyet programı yapmayacam tuz,un,şeker,ekmek ve abur cuburları falan çıkarsam yeterli
    cevabını biliyorsan nedne soruyorsun derler adama.yağ yakımı çin kaybedilen enerji alınan enerjiden fazla olmalıdır.bunuda diyetle halledersin.yavaş bişekidle kilo verirsen sarkma vb de olmaz.vücut toparlar.yiende yeterince yağ yakınca kas yapımına geçebilirsin.

ben sorularımı madde halinde yazmışım, sizden diyet önerisi isteyen olmadı. maddeler halindeki sorularıma verecek cevabınız yoksa konuyu terkedin.

@montevo
    bu hesap artık ele geçirilmiştir.yıldız hack team
  • Bak simdi ben bunu cevremdekilerden tecrube etmis biri olarak arkadasimin 25 kilo fazlasi vardi bir kaza gecirip sporu birakmak zorunda kalmisti tekrar dondugunde vermesi gereken 25 kiloyu her gun 750 kalori yakicak sekilde bisiklete binerek ve yuksek agirlik antremanlariyla haftada 4gun olucak sekilde calisti o sarkik gogusleri gobegi ve arka kolu yag azaldigindan inceldi ve kas antremani yaptigindan sertlesti ve kasli bir gorunume sahip oldu protein agirlikli bir diyet uyguladigini ve 3 beyazdan kacarak beslendigini biliyorum sende he birde su efsaneyi unutmak gerek yag kasa donusmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Duzenleme yapamadim surda diger soruyuda cevapliyim ac gidersen agirlik antremanlarinda sikinti yasayabilirsin ben hep tok giderim

Su olayına takılma ne kadar içebiliyorsan iç ben 1 litre felan tüketiyorum salonda günde 2.5 litre felan içiyorum.
    Salon sadece kas yapma yeri değil ki boşver onları. Bisiklet ve koşu bandı neden var o zaman.
    Ben tok gitmiyorum salona. Gitmeden önce kahve içiyorum onun ile yapıyorum. Tok karnına çalışamıyorum.
    Salon da çalışırsan hem ağırlık ve kardiyo şeklinde daha iyi sonuç alırsın ama evde yapacaksan insanity programını yap 2ayda 10 kilo verdim bu şekilde.

inş verecem bütün fazla yağları, 2 sene içinde şöyle bişey olsam daha ne isteyim

40 kilo vermem lazım Body'den anlayanlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.