Şimdi Ara

1,90 Boy,a 100 kilo idealmidir konuya hakimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 100 kilo 1,90 boy,a ideailmidir,şimdi boy ve kilo oranı aynı olmalı teorikte ama bana pek yakışmıyor biraz yapılı olmayı yakıştırıyorum kendime bu aralar biraz kilo aldım çünkü kemikler zati iri soydan gelen birşey ne diyorsunuz 100 kilo tam kendimidir yaş 32..

• Yapay Zekanın Yanıtı

1,90 Boya Sahip 100 Kilo Bir Erkeğin İdeal Kiloda Olup Olmadığı

1,90 boyunda ve 100 kilo ağırlığında bir erkeğin ideal kiloda olup olmadığı, dikkate alınması gereken çeşitli faktörlere bağlıdır.

Vücut Kitle İndeksi (VKİ): VKİ, boy ve kiloyu kullanarak vücut yağ yüzdesini tahmin etmek için kullanılan bir ölçümdür. 1,90 boyunda 100 kilo ağırlığındaki bir erkek için VKİ 27,5'tir. Bu, fazla kilolu sınıfına girer.

Yağ Oranı: VKİ tek başına vücut yağ yüzdesi hakkında doğru bir fikir vermez. 100 kilo ağırlığındaki bir erkek, büyük bir kısmı kas olan yağsız bir vücuda sahip olabilir veya vücut yağ yüzdesi yüksek olabilir.

Kas Kütlesi: 100 kilo ağırlığındaki bir erkek, önemli miktarda kas kütlesine sahipse, ideal kiloda olabilir. Kas, yağdan daha yoğundur ve bu nedenle aynı kiloda daha az yer kaplar.

Yaş ve Aktivite Seviyesi: Yaş ve aktivite seviyesi de ideal kiloyu etkiler. Genç ve aktif bir erkek, daha yaşlı ve hareketsiz bir erkeğe göre daha fazla kas kütlesine sahip olabilir.

Sağlık Koşulları: Bazı sağlık koşulları, örneğin hipotiroidizm, kilo alımına neden olabilir. Bu koşulların göz önünde bulundurulması önemlidir.

Genel olarak, 1,90 boyundaki bir erkek için ideal kilo aralığı 85-100 kilogramdır. Ancak, yukarıda belirtilen faktörler dikkate alınmalıdır. İdeal kilonuz hakkında endişeleriniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.86 boy 55 kiloyum tamam biraz zayifim ama 100 kg da cok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

1.86 boy 55 kiloyum tamam biraz zayifim ama 100 kg da cok bence

100 kilo çokta baba hadi 98 felan diyelim ama 100 olunca herşey tam ayar oluyor vucutta var tabi sanada kilo lazım reis
  • Yağ oranı düşükse kalıplı gözükürsün elbet.Bence iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

100 kilo çokta baba hadi 98 felan diyelim ama 100 olunca herşey tam ayar oluyor vucutta var tabi sanada kilo lazım reis

Hocam 100 kilo fazla oldu hadi deyip 2 kilo inmissin bence 75 falan iyidir . Fit durur . Bede 65 olmak istiyorum

• quote:

biraz mı 1.86 boya en az 75 kilo olman lazım normal durmak için. 183 boydayım 70 kiloyum ve zayıfsın diyolar bana
  • 2.05e 100üm ben.yağ oranın yüksek senin büyük ihtimalle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 100 kilo fazla oldu hadi deyip 2 kilo inmissin bence 75 falan iyidir . Fit durur . Bede 65 olmak istiyorum

75 mümkün değil ağa ben bir ara 85 oldum kendimi tanıyamıyordum çevrem bile dedi acil kilo alhani bazı insana yakışır ya o ayak

• quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

2.05e 100üm ben.yağ oranın yüksek senin büyük ihtimalle.

yağ ver evet,şu antidepresan çok yediriyor malum ama 5 kilo verdim herşey çenede bitiyor yemicen ekmeği kestim inan gece çok yiyordumn abur cubur haddi hesabı yok onuda kestim inan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

2.05e 100üm ben.yağ oranın yüksek senin büyük ihtimalle.

yağ ver evet,şu antidepresan çok yediriyor malum ama 5 kilo verdim herşey çenede bitiyor yemicen ekmeği kestim inan gece çok yiyordumn abur cubur haddi hesabı yok onuda kestim inan

ben bi ara 80i işte o zaman baya zayıftım göbk falan oturunca bile olmazdı.senin idealin bence 85-90 mesela bir arkadaşın boy 185 falan kilo 78 ne zayıf ne şişman duruyor.
  • 1.90 boysan 90 kilo ideal , 186 arkadaşada 85 kilo ideal
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

1.90 boysan 90 kilo ideal , 186 arkadaşada 85 kilo ideal

o ideal okeyde ben sevmiyorum dede az iri olmak daha yakışıyor anlıyorsundur umarım
  • he kalıplı istiosan 100 iyidir bide nasıl kilo aldın benim 15 kilo eksiğim var alamıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

he kalıplı istiosan 100 iyidir bide nasıl kilo aldın benim 15 kilo eksiğim var alamıyom

nasılmı kilo aldım söylim hemen acilen cipsoya başla benim ağzıma eden cipso ve gece patates kızartması 1 ayda 12 kilo aldım her gün 1 full paket büyük boy cipso birader yanında fanta kesin içiyordum kestim zayıflamaya başladım

1,90 Boy,a 100 kilo idealmidir konuya hakimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 27 Ocak 2017; 21:13:47 >

• büyük ihtimalle şişkonun tekisin ama kendini kalıplıyım diye avutuyorsun

• 186 boyum 85 kilom var fit vücudum var
  • nasıl kilo aldın
  • bu kilo olayları kas yağ oranınıza göre çok değişken birşey ben 180 72 kg iken hala kilolusun diyenler vardı göbek ve göğsüm çok yağlıydı şimdi aradan 2 sene geçti spor ve yediklerime dikkat ediyorum 75kgım ve eskisine göre zayıf gözüküyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

büyük ihtimalle şişkonun tekisin ama kendini kalıplıyım diye avutuyorsun

evet şişkoyum fazlalığım var ne söyledi isem o inanmak yada inanmamak senin elinde
  • Ben de 2.35 im 53 kiloyum napsam .s

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.