Şimdi Ara

40 kilo fazlam var. Diyet programım sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spor salonuna gidiyorum ve yüzüyorum hergün. akşamda eve geline bazen 30 dakika bisiklet yapıyom

kahvaltı
    salata.domatesi.light peynir.tuzsuz zeytin.biraz bal.yarım yağlı süt. 2-3 dilim kızarmış kepek ekmeği

öğlen
    sarı leblebi falan. sonra su falan içiyom

akşam
    az yağlı çorba,kabak,mercimek falan işte ne varsa. ama az yağlı

tavuk,et falan yemıyorum %50 vejeteryanım. sucuklar falan severim ama diyette olmaz haliyle

akşam yine
    az şekerli çay

• yok mu cevap
  • Şekersiz çay içmeye çalış hocam.Ara öğünler ekleyebilirsin bir meyve veya biraz kuruyemiş yiyebilirsin ara öğünlerde.Öğlen de leblebi değil de az kalorili yemek tüketirsen daha iyi olur .
  • Ender saraçın lahana çorbası diyetini yaptım çok abartı fazlam olmamasına karşın haftada 5 kg falan verebiliyorum 1.5-2 ayda 1 tekrarlıyorum onu da tavsiye ederim.(7 gün ama ben 6 gün yapıyorum) İlave olarak diyet yaptığım dönemler sabah aç karnına bir bardak suya 8-10 damla limon damlatıp metabolizmayı hızlandırıyorum. Yaş 40 ı geçtiği için yavaşlıyor dogal olarak ayrıca pek tavsiye edilmese de o dönemlerde 1.5 saat kadar yürüyorum (7-10 km kadar) bir haftada 5 kg falan veriyorum rahatça ve bırakır bırakmaz diğer şok diyetler gibi geri almıyorum. Bu çorbanın numarası hazmetmek için harcadığın kalori çorbanın kalorisinden fazlaymış, dolayısıyla ne kadar çok içersen o kadar faydalı diyorlar ama bir dr a danış elbette
    Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 12 Mayıs 2017; 2:19:31 >
  • Protein al biraz. Süt ürünleri , yumurta ekle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.