Şimdi Ara

4 Sene Sonra İngilizce Öğretmenliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu doğru yerdemi bilmiyorum değilse değiştirebilirim. Ben İngilizce öğretmenliği düşünüyorum Şuanda en çok atanan ve en çok ihtiyaç olan branş öğretmeni durumunda KPSS den 68 gibi bir puanla atanıyor. Ama bundan 4-5 sene sonra durum sizce nasıl olur ? Sonuçta üniversite bitirip işsiz kalan birçok insan var. Şimdiden teşekkürler :)

• Tavsiyem öğretmenlik düşünmemenden yana. 4 sene o mezun sayısıyla bu branşta diger bölümleri yakalayacak ve meb de öğretmen olmak müthiş zorlaştı bitik yani şu mülakatlardan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luka Modric kullanıcısına yanıt
    Belkide yeteneğim olay tek şey Yabancı diller. Yani genel olarak öğretmenlik değil ama Yabancı dillerle ilgili bir bölüm okumak istiyorum ama Genel duruma bakılınca neredeyse hepsi Öğretmenlik almak için uğraşıyor (İngiliz dili ve edebiyatı vb bölümler. Bu sebeple Öğretmenlik için konuştum.:)
  • Devir yeteneğe göre bölüm seçme devri değil bence. Norveçte falan yaşasak bende böyle düşünmem ama o kadar okuyup boşta kalmak insanı perişan eder. İngilizce öğretmeni olup mülakattan elenen arkadaşlarım var başka isler yapıyorlar. Bende atanamayan öğretmenlerdenim bu arada. Konuyla yakından ilgili olduğum için açık konuşmak istedim hevesini kırmak istemezdim

• Luka Modric kullanıcısına yanıt
    Tamamen haklısınız Şuan aynı şeyleri benim dershanedeki öğretmenlerim'de diyor 40 Saat çalıştırılıp çok az para alıyorlar. Bilmiyorum belki Ünide Kendimi geliştirip Ekstra bir dil daha eklerim.Umarım hayırlısı olur.
  • Biliyordum kararından vazgeçmeyeceğini :) hakkında hayırlısı olur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Luka Modric

Devir yeteneğe göre bölüm seçme devri değil bence. Norveçte falan yaşasak bende böyle düşünmem ama o kadar okuyup boşta kalmak insanı perişan eder. İngilizce öğretmeni olup mülakattan elenen arkadaşlarım var başka isler yapıyorlar. Bende atanamayan öğretmenlerdenim bu arada. Konuyla yakından ilgili olduğum için açık konuşmak istedim hevesini kırmak istemezdim

Abi özel eğitim(zihinsel engelliler) öğretmenliği hakkında bilgin var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.SENEYE KALIP İNG TIP YAZMAK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    En düşük puanlarla atananan bölümlerden. 4 sene sonra ne olur bunu pek kestiremeyiz ama şuan iyi düzeyde durumu. 55 lere kadar düşmüştü puanları. Yukarıda da söyledim mülakatı problem etmiyorsanız okuyun. Gerçi hoş sözelde ve dil de başka popüler güzel bölümler yok mecbur yani

• Kardeşim ben Fen ve teknoloji öğretmenliği mezunuyum yüksek puan ile atanma bekliyorum
    Türkiyede okuyacaksan din kültürü öğretmenliği okuyacaksın ingilizce felan okuma ataması azalacak.Bitmeyen tek şey din malesef Fene astronomye yabancı dile önem azaldı

• Kardeş öğretmenlik sadece devlette yapılan iş değilki, türkiyede kurumsal kolejlerde var orada da çalışabilirsin illa kasma devlete girecem diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.