Şimdi Ara

4 saatte kaç tane bira içersiniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru gayet açık.. Akşam gökhan türkmene gideceğim 4 saatlik performansı var alkol sınırsız bira patlatmayı düşünüyorum.

"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Zorlamadan 8 tane içerim ama 8 taneden fazlasınıda içemem.

Saatini ayarla her yarım saatte 1 tane bitir.Çok hızlı içersen,miden bulanır kusarsın.Zevk,işkenceye dönüşür

Orijinalden alıntı: secoe

silivri amiral bar mı?

Valla bilmiyorum dostum bende.

Turkcell T20 & Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Ciddi ciddi 4 saat bira zevkle içebilecek misin ? Hamallıktan başka bir şey değil bence. Bira dışında ki alternatiflere yönel.

En sevdiğim içecek bira ile rakı. Rakı gitmez birada tahminen 5 tane deviririm diye düşünüyorum.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 saat'e 10-12 tane içerim ben valla Light olursa 20leri görürüm

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Ciddi ciddi 4 saat bira zevkle içebilecek misin ? Hamallıktan başka bir şey değil bence. Bira dışında ki alternatiflere yönel.

aynen.

Orijinalden alıntı: tutulma
    4 saat'e 10-12 tane içerim ben valla Light olursa 20leri görürüm

afferin lan

zaten bira 3-5 kez içmişimdir.
    CPU: 2X Pentium III 933 // MOBO: Intel OR840 // RAM: 4x 256MB PC800 RDRAM // GPU: Creative Labs Annihilator2 Ultra // Monitor: Sony GDM-FW900 // Case: Addtronics W8500-400A // Sound Card: Sound Blaster Live! Platinum 5.1 // Speaker: VideoLogic DigiTheater DTS // HDD: 4x 18GB Seagate Cheetah X15 // RAID Card: DPT SmartRAID IV Century PM2865U3 // DVD RW: Plextor Plexwriter 12/10/32 // OS: Windows 2000 Pro
  • ilk yarım saat 3 tane, sonraki yarım saat 2 tane, sonraki 1 saat 2 tane, zorlarsam 1 tanede fazladan içebilirim. 3 saatte en fazla 8 tane
    i5 2500k @3.3GHz (6mb cache) // ASUS GTX560 Ti directcu ii 256Bit GDDR5 // ASUS P8Z68-V LE Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI // G.Skill RipjawsX (4x4) 1600MHz (CL9) // Thermaltake Eureka Black // Thermaltake Toughpower 750W // LG 19" LG-L1970HR LCD 2MS

**DELL Inspiron 1520 CORE 2 DUO T8300 3GB Ram Nvidia 8600m GT**
  • 30 şişe içerim içmesinede. Ben ben olurmuyum. Onu geçtim insan olurmuyum onu bilmem :D
  • ilk yarım saat 30 tane, sonraki yarım saat 20 tane, sonraki 1 saat 20 tane, zorlarsam 10 tanede fazladan içebilirim. 3 saatte en fazla 80 tane
  • 3*4 den 12 tane gider, sonlara doğru mide ağzına kadar dolacağı için yavaşlamayı hesaba katarsak 10 tane diyebiliriz. 4 saat boyunca bir şey içmek zorunda değilsin ama, bira içeceksen ısıtmadan 15-20 dk içinde iç sonra biraz ara ver canın isterse yine alırsın vs.
    eğlenmeye mi gidiyorsun hamallık etmeye mi
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.