Şimdi Ara

4 Pre !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr serverında bu 4 kişi giren noob arkadaşlarla aynı oyuna düşmek kadar eziyet bişey yok ya !! adam 4 preyiz ona göre oyna demez mi bide sanki 4v4 giriyor. Yok 4 report atcaklarmışta bilmem neymişte. Direk çıkın sıradan.

• 40x rapor yesen ne olacak kardeş,inadına trollerim ben çocuk eğlendirmeye mi giriyoruz oyuna...
  • Bizde 3-4 pre giriyoruz %90 taşıyoruz problem?

(Özet: genelleme yapma sana kötüleri denk gelmiştir)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal game bir ara sürekli geliyordu, bu aralar rahatım sana gelenlerden sende rahatsız olmuşsun. Çok rahatsızlık verici neyse ki bazen içlerinden bir tanesi iplerini sıkı tutabiliyor yoksa girer girmez küfür ederek başlıyorlar. Şöyle yaratıklar bıraksa oyunu ne zevkli olur kim bilir
  • 4 pre varsa istisnasız 4 üde feedler o kalan 1 kişi taşımaya çalışır takımın suçlusuda o 1 kişi olur.
  • Report tehtitleri beni benden aliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen fpim(draft pick normal game) adamın laf bu "Supp al yada 4 kişi reportlarız 4 preyiz." supp ashe alıp trolluyorum direk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.3
    24 yıl önce açıldı
    Cs 1.6 spec
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alf f4 atiyorum sorun bitiyo

• en korkunç senaryo bu... bide klasik biz 4 kişi premadeyiz demezlermi :D oyun sonunda yenilirseniz emin ol 4 kişi seni reportlar istersen 30-0-30 oyna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 6 Aralık 2013; 23:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

en korkunç senaryo bu... bide klasik biz 4 kişi premadeyiz demezlermi :D oyun sonunda yenilirseniz emin ol 4 kişi seni reportlar istersen 30-0-30 oyna...

apaçi olanlarda : Biz 4 prREYİZ Gardaşşş diyor
  • 4 pre gördüğüm maç direk oyunu satmak için elimden geleni yapiyorum

O kadar yaratıcı küfürler görüyorum ki

• 4 preyiz kardeş sen support git
  • Bizde 2 tane maini sup olan adam oldugundan 4 prede adami zorlamiyoz

• Hep 3 4 pre girerim hep de o 1 2 kişide sıkıntı çıkar nedense o yüzden genelleme yapmamak gerek
  • Geceleri kesin tüm oyunlara 4 pre giriyolar bide 4 preyiz kardeş midi bırakırmısın şurayı bırakırmısın demeleri
  • Bana 4 pre girip istediklerini yaptırmaya calısanların oyununu rezil ediyorum.Daha büyük bi zevk olamaz.
  • 4 rpe gelenlerin hepsi öyle davranmıyor senin bahsettiğin tipler genelde okuldan kaçıp int cafeye giden arkadas tayfası

ben genelde geceleri girdiğim için 4 preye denk gelirsem adamlar soruyor sen nereye gitcen biz ona göre alıcaz diye
  • 4 pre denk geldiğinde genellikle solo bırakıyorlar bana.Resmen üvey evlat gibi oynuyorum oyunu.O 4 pre mid - bot arasında mekik döküyorlarlar resmen.
  • daha denk gelmedi
  • Oyun sonu raporsun koçummm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.