orta-üst seviye amfisiz verim alabileceğim 4 adet holarlör arıyorum. arabamda dsp özelliğie sahip multimedya sistemi var, amfi düşünmüyorum. önerebileceğiniz modeller nelerdir? |
Bildirim
orta-üst seviye amfisiz verim alabileceğim 4 adet holarlör arıyorum. arabamda dsp özelliğie sahip multimedya sistemi var, amfi düşünmüyorum. önerebileceğiniz modeller nelerdir? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba araç 4*4 ön kapı arka kapı 16cm göğüslükte de tweeter yuvası var amfisiz yada amfili bir sistem önerirmisiniz. Bütçe 20 gibi düşünüyorum yada parça parça alarak tamamlama şeklin de |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 18 Ocak 2024; 20:52:22 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4 holarlör ile başladığım ses sistemini 4 kanal For-x XAE804 amfi + mobas mb8 + JBL 30cm 1000w ile tamamladım. |
Hayırlı olsun , dinlediğiniz müzik tarzı etkendir tabi ama tüm frekansları yakalayabileceğiniz bir sistem olmamış. Keyifli ve güzel günlerde kullanın |
evet biraz öyle oldu fakat ne kadar ekmek o kadar köfte. çok uyguna mal oldu, diğer türlü 3-4 kat fazla maliyeti olacakı bana. |