Şimdi Ara

2.1 Ses sistemi önerisi [Trust Tytan aldım.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
5.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenciyim, gelecek ay kredim yatınca değerlendirmek istedim telefon, mp3, laptop gibi şeylere de bağlamak için 5.1 tercih etmedim Laptopta 5.1 desteklemiyor birde ev zaten 1+1 çok büyük birşeye gerek duymadım.

Büyük bir ses takıntım yok.

Kafamda Spa 5300 var;
     2.1 Ses sistemi önerisi [Trust Tytan aldım.]

http://www.webdenal.com/philips-spa5300_584976.html?ref=akakce&v=1.99

Link üzerinden kargoyla beraber 160 küsüre denk geliyor

Benim sorum buna denk fiyatlarda yada +/- daha iyi yada güncel bir sistem varmıdır? Sanırım bu sistem 2010da çıkmış piyasaya yorumları iyi ama daha güncel birşeyde olabilir.

Bugün mediamarkttan Trust tytan aldım, bassları memnun etti gayet tüm tavsiye veren arkadaşlar sağolsunlar..

Bu arada almak isteyen arkadaşlar olursa şuan mediamarktta 179 lira (internet fiyatından da düşük.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 17 Ocak 2014; 20:16:44 >

• Logitech Z523 alın bu fiyatlarda gördüğüm ve test ettiğim en iyi ses sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamünaleyküm

Bu seti dinlemedim ama 100 liraya alacağınız en iyi set bence aşağıda.

http://www.n11.com/edifier-multimedia-x600-30w-rms-21-hoparlor-P16887269

Pepsi kodunu bir araştırın devam ediyor mu?

Forumda konusu var. Bizzat kullanıyorum. Sağlıcakla...
  • @dagnomels

Aradaki 60 tl farka 10watt düşük sistem değermi bilemedim ama değerlendiricem sağolun..

@***radyo***

Edifier sistem güzel ama bana woofer gücü düşük geldi hocam öneri için sağolun genede

Birde pepsi kodunu 100tl üstü alışverişe 11 tl yapmışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehzatÇ. -- 13 Ocak 2014; 21:10:02 >
  • EDİFİER X600!!!
  • Logitech kalitedir

• 1 liralık bir ürün ekleyerek koddan faydalanabilirsiniz. Sadece sayısal verileri karşılaştırarak kıyaslama yapmayınız. Ben bu seti kullanıp ta memnun kalmayan görmedim. Zaten son ses açabileceğinizi sanmıyorum. Tercih sizin . Sağlıcakla...

Not: Yanlışlıkla pm göndermişim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edifier x600 ses yönünden çok övülmüş ama bass yönünden çok tatmin etmez denilmiş hep, ben güçlü bass vuracak bir sistem bakıyorum şunlar nasıldır sizce?

Trust GXT-38
    http://www.webdenal.com/trust-tru19023_599069.html 190TL

Edifier M3300SF
    http://www.webdenal.com/edifier-m3300sf_258235.html 186TL

• Bugün mediamarkttan Trust tytan aldım, bassları memnun etti gayet tüm tavsiye veren arkadaşlar sağolsunlar..

• Peki tiz sesler nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmfrt05

Peki tiz sesler nasıl?

Edifierla karşılaştıramadım ama bana gayet yeterli geldi yüksek seslerde ses bassla boğulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

Bugün mediamarkttan Trust tytan aldım, bassları memnun etti gayet tüm tavsiye veren arkadaşlar sağolsunlar..

Hayırlı olsun hocam memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: club marina

quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

Hayırlı olsun hocam memnun musun?

Sağolun hocam, gayet memnunum zaten %30dan fazla açamıyorum güçlü baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada almak isteyen arkadaşlar olursa şuan mediamarktta 179 lira (internet fiyatından da düşük.)

• quote:

Orijinalden alıntı: roni

Tytan güzel ama trust un gxt 38 biraz daha iyi.. Hatta 500 tl ye kadar türkiye piyasasındaki alınabilecek en iyi 2+1

İkisinede baktım arasında optik giriş ve çıkış gücü dışında pek fark yok (çıkış gücünü kulak olarak öyle aldım ben yoksa kağıt üzerinde aynı..) zaten küçük alanda kullanacağım için pek farketmiyodu birde 220 küsürdü sanırım aradaki fiyat farkına değmezdi benim kullanma amacım için..

• 1 Seneden fazla süredirTRUST TYTAN 2+1 kullanıyorum.Sonunda bu sistem pc de harcanıyor diyerek televizyona taktım ve son derece memnunum.2+1 Hoparlör alacak arkadaşlar hiç düşünmeden ve marka takıntısı yapmadan alabilirler.Bu arada pc içinde microlab m-200 aldım ve kullanıyorum ama trustun yanına bile yaklaşamaz.Tabiiki fiyatıda ona göre .100-120 Liralık bir ürün alacaklara önerilir.Ama daha fazla verebilirseniz kesinlikle Trust ...
  • Arkadaşlar bende 2.1 almayı düşünüyorum .Elimde suan logitech z506 var ama arızalı yaptırmaklada uğraşamıyorum acıkcası pekte memnun degilim son seste cok kusuyor müzigi. media marktta trust tytan stage 2+1' i deneme imkanım oldu ve aklımda sürekli onu almak var basslarıda tizide çok güzel geldi bana. Ama trust tytan ve stage arasında gidip geliyorum stage kullanan varmı? Nasldır 10-15m2 odaya cokmu yüksek gelir yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TRUST-Tytan-Stage-2.1-Bluetooth-Hoparl%C3%B6r,103452,504949,1038571.html?langId=-14

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TRUST-17963-Tytan-2.1-Subwoofer-Set-Stereo-Hoparl%C3%B6r,103452,504949,830315.html?langId=-14

• Arkadaslar bana acil cihaz önerirmisiniz
    Bluetooth ile tv me ucuz bi hoporlor baglaya bilirmiyim
    Terasta oturuyorum kisik sesle tv kanallarini seyredbilecegim bir hoporlor.diger odalarda uyuyanlar ses duymasin hoporloru sadece ben duyayim..tvmde bluetoot ozelligi yok lg42la640s kullaniyorum kablosuz ucuz yollu bluetooth ile nasil baglanirim..kulaklik istemiyorum.....yardim lutfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.