Şimdi Ara

4 Büyükler Lig Sıralamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Liste , 4 büyük Türk futbol takımının son 17 sezonda lig'de yer aldığı sırayı göstermektedir.
    Keyifli incelemeler .

4 Büyükler Lig Sıralamaları

• Tabloda son 17 sezondaki incelemeye bakıldığında çok ilginç bilgilere ulaşmak mümkün:

1-GS'nin 8, FB'nin 6 ve BJK'nin 2 şampiyonluğu var. TS bu dönemde büyük sevinci yaşayamamış.
    2-2011 sezonunda şampiyonluğu Anadolu'dan TS dışında başka bir takım kazandı, Bursaspor.
    3-Takımlarında en uzun süre görev alan teknik adamlara baktığımızda: GS'de F.Terim(7 sezon), FB'de C.Daum(4 sezon), BJK'de M.Lucescu, J.Tigana ve M.Denizli(2'şer sezon), TS'de Ş.Güneş(6 sezon). Bu konuda en istikrarlı takımlar GS ve TS. BJK ise bir hocaya max 2 sezon dayanabilmiş.
    4-GS, FB ve BJK dahil 3 büyük takım, bu periyotta sadece 6 sezon ilk 3 sırayı paylaşmış.
    5-Ligde hüsran yaşatılan en kötü derecelere baktığımızda; TS'un 14.lüğü, GS'nin 8.liği, FB ve BJK'nin 6.lıkları var.
    6-Lucescu GS ve BJK'de, M.Denizli FB ve BJK'de, Daum yine FB ve BJK'de görev almış. 3 büyük takımı da çalıştıran bir hoca yok. TS bu konuda sınırlarını çizmiş. Çalıştığı teknik adamlardan hiçbiri, 3 büyük takımda çalışmamış.
    7-2011 sezonunda GS'liği 8. bitirdiği sezon ve 2003 sezonunda ise FB ligi 6. bitirdiği sezonun ardından şampiyonluk sevinci yaşamış. Hayalkırıklığı ile geçen sezonların ardından şampiyonluk, büyük başarı.
    8-Sezonu 2. sırada bitirerek şampiyonluk sevinçleri kursaklarında kalan takımlara baktığımızda; GS 2 defa, FB 6 defa, BJK 4 defa ve TS 4 defa bu hüznü yaşamış.

• Galatasaray ortalama 2.5 olmuş, Fenerbahçe de 2.2. Şu 8.'lik meselesi olmasaydı daha az fark olurdu.
  • fenerle ilk 2 de bitirdiğimiz 6 sezondan 5 inde şampiyonuz

ortalama öyle olmaz bu arada.altın madalya gümüş bronz gibi bakın.en çok birinci olan sıralanır , eşitlik halinde en çok 2. olana bakılır.
  • Buradan anlaşılıyor ki, Fb'nin şampiyon olmas için Gs'den başka bir takımla yaış içinde olması gerekiyor o sezon. Ya da şöyle de yorumlayabiliriz. Gs eğer ligden erken koparsa Fb şampiyon oluyor, Gs kopmamışsa büyük ihtimalle şampiyon Gs.
  • Beşiktaş'ın şampiyon olabilmesi için de Fb'nin ligden kopmuş olması gerekiyor.
  • listede en dikkat çekici isim mircea lucescu sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 97-2000
    grande terim
    listede sene içerisinde ki teknik direktor değişiklikleri de olsaymış iyi olurmuş.
  • son 9 sezondur ya lideriz yada ikinci bir tane 4.luk var istikrarli gidiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı >
    Görmeyen arkadaşlarda görsün.
  • fener son yıllarda baya iyiymiş aslında 3 tane şampiyonlukları son maçtan gitti ve sanşlarını artık kaybettiler önümüzdeki 5-6 sene galatasaray ligi domine edecek
  • Neden son 17 yıl ben onu anlamadım son 10 yıl olur 2000 den sonrası olur da son 17 yıl nasıl bi olay çözemedim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

fener son yıllarda baya iyiymiş aslında 3 tane şampiyonlukları son maçtan gitti ve sanşlarını artık kaybettiler önümüzdeki 5-6 sene galatasaray ligi domine edecek

5-6 sene iyimiş
  • Neden 96 dan basladın bu grafiği hazırlamaya
  • o 2011 de trabzon olacaktı yanlışın var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Neden son 17 yıl ben onu anlamadım son 10 yıl olur 2000 den sonrası olur da son 17 yıl nasıl bi olay çözemedim ben

Direkt 97'den başlayacakmış ama ayıp olmasın diye bir sene öncesini almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Neden son 17 yıl ben onu anlamadım son 10 yıl olur 2000 den sonrası olur da son 17 yıl nasıl bi olay çözemedim ben

Direkt 97'den başlayacakmış ama ayıp olmasın diye bir sene öncesini almış.

haha aynen
  • adam hesapmı verecek size neden 17diye.
  • quote:

fener son yıllarda baya iyiymiş aslında 3 tane şampiyonlukları son maçtan gitti ve sanşlarını artık kaybettiler önümüzdeki 5-6 sene galatasaray ligi domine edecek

Kafan iyiymiş yokediciiiiiii kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

quote:

1000 gassaraylı 10000 fenerliyi yokediciii

Ha gardaş ha.Ankara'da gördük sizin topuk yaylasını.Delikanlı fener nerdesin aney diye beste girerken dükkanlara sığınıyordunuz asdlkfada
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.