Şimdi Ara

4 ayda 41 kilo verdim - Artık amaç temiz hacim.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
610
Cevap
44
Favori
47.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Giriş
  • İyi aksamlar hocam konunuzu okurken keske önceden rastlasaymisim dedim kendi kendime.Çünkü bir Beslenme ve Diyetetik ögrencisiyim ve size yardimci olmayi çok isterdim.Bende şu sıralar 104 kilo olarak basladigim diyetimde 78 kilodan seyir ediyorum.Fakat sporu bıraktım derslerim yüzünden ve düzgün düzenli beslenmeyle ayda 3-4 kg ile gidiyorum.Konudada gördüğüm kadariyla çokca kilo vermek isteyen var,elimden geldigince forumdan arkadaslara yardimci olmaya calisabilirim.

Hepinizi iradesinden dolayi tebrik eder,ayrica bundan sonra konuyu takip edecegim hedefinize ulasmanizi dört gözle bekliyorum.

Saglıklı yaşamlar hepinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Androtik12

Hiç zor değil hocam. Spor salonuna yazıldım hocam haftada 6 gün kardio yaptım. Yeme içme konusunda ekmeği şekeri ve abur cuburu bıraktım onun dışında yemek porsiyonunu azalttım. Hocam en önemlisinde saat 9 dan sonra asla birşey yemedim . Ve bol su içtim gün çerisinde bunlar iananın basit şeyler yapmak hiçte zor değil

Hocam şunuda belirteyim çok hızlı kilo vermek malesef vücuda zarar veriyor ben hala etkilerine yaşıyorum sindirim rahatsızlıkları yaşadım ve hala yaşıyrmda. Sindirim ve kas sorunları yaşarsınız çok hızlı verirsenz daha yavaş ayda 3 4 gibi verin daha ideal diğer türlü biraz sıkıntı bunuda belirteyim

Valla hocam boğazıma çok düşkünüm hep başarısız oluyorum ve en büyük sebeb bıkkınlık..

• 20 kilo verdim bende ilk ay 6.5 ikinci ay 6. Verdim sonra yavaşladı. Şimdi hiç mecalim yok herşeyden bıktım. Ne salona gidesim var , ne koşu bandına çıkasım, resmen işkenceye döndü herşey. İstanbul'da da yaşamıyoruz ki anasını satayım gidelim sahilde koşalım. Bi 20 daha gitmesi lazım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 2 Şubat 2017; 23:22:2 >

Hocam bu işler biraz basiret istiyor ama spor salonunun size faydası çok olur insan para verince hergün gidesi geliyor

Hocam maalesef şuanda maddi olarak spor salonuna para vermemem borç batağındayım. Yürüyüş yapmakta sanırım fayda sağlar.

Bende 35 yaşındayım. 2 çocuk babasıyım. 3 ay sonra oğlumun sünnet düğünü var. O vakte kadar 10 kg vermeyi düşünüyorum. Burdan birbirimize destek olalım. Hatta yukarıda bir arkadaşın dediği gibi WhatsApp grubu kuralım. Mustafa sen yönetici olur musun?

Yada ben de olabilirim.

Gruba katılmak isteyen pm den numaraları göndersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:43:51 >
  • Yaş 37. Bilgisayarda yılardır sabit çalışıyorum. Hareketsiz bir yaşamım var. Uzun yıllar 85 civarı idi kilom. Bir yaz yazlıkta güzel domates pide yerken 5 kilo aldım. Bundan sonra ibre yukarı gitti. Şu an epeydir 100 101 civarı. Yemem yerinde. Özellikle geceleri kafam da bozuksa ne bulursam yiyorum. Abur cubur da severim. Göbek var özellikle. Bir de göğüs kısmı rahatsız edici bir görünümde. Kilo vermek, biraz daha düzgün vücüda sahip olmak, daha sağlıklı olmak istiyorum. Kilolu olmak insanı hayatta herşeyden ağırlaştırıyor yoruluyorsun hareketsizliği istiyorsun. Benim nerden başlamam lazım. Kaslarım çok güçsüz değil. Eskiden çok halı saha oynuyordum. Boyumda 1.80 bu arada.

Orijinalden alıntı: eteksen

Yaş 37. Bilgisayarda yılardır sabit çalışıyorum. Hareketsiz bir yaşamım var. Uzun yıllar 85 civarı idi kilom. Bir yaz yazlıkta güzel domates pide yerken 5 kilo aldım. Bundan sonra ibre yukarı gitti. Şu an epeydir 100 101 civarı. Yemem yerinde. Özellikle geceleri kafam da bozuksa ne bulursam yiyorum. Abur cubur da severim. Göbek var özellikle. Bir de göğüs kısmı rahatsız edici bir görünümde. Kilo vermek, biraz daha düzgün vücüda sahip olmak, daha sağlıklı olmak istiyorum. Kilolu olmak insanı hayatta herşeyden ağırlaştırıyor yoruluyorsun hareketsizliği istiyorsun. Benim nerden başlamam lazım. Kaslarım çok güçsüz değil. Eskiden çok halı saha oynuyordum. Boyumda 1.80 bu arada.

İş yerine yürüyerek giderek,

Akşamları 1 saat spor yaparak,

Spor solonuna gidiyorum, muhemdisler geliyor, işçiler geliyor, yanı isterseniz yapabilirsiniz.

Diyet yapabilirsiniz önemli olan başlayıp bırakmamak,

Haftada yarım kilo veren diyet bile sizi yolda 25 kilo verdirir

• Whatsapp Grubu için bana yazabilirsiniz,
    +905076351447
    Ben baya araştırdım, baya bilgi sahibi oldum :D soru sorabilirsiniz gruptan

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Birde ben spor yapamam yaşım 36 25 civarında yapıyordum. Sadece yürüyüşle kilo vermek mümkünmü..

Evet tabiki,

Bi kardio yapan kadar veremezsin ama tabiki diyetle olur

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

20 kilo verdim bende ilk ay 6.5 ikinci ay 6. Verdim sonra yavaşladı. Şimdi hiç mecalim yok herşeyden bıktım. Ne salona gidesim var , ne koşu bandına çıkasım, resmen işkenceye döndü herşey. İstanbul'da da yaşamıyoruz ki anasını satayım gidelim sahilde koşalım. Bi 20 daha gitmesi lazım .

Aynı olayı 1 sene once yaşayarak bende senin gibi bıktım,
    1.5 ayda bıraktım,
    2 ayda 12 vermenin sebebi ödemi atıyorsun vücudundaki.

Diyet yaparak vermenize bakın o zaman

Orijinalden alıntı: demirhaner61

İyi aksamlar hocam konunuzu okurken keske önceden rastlasaymisim dedim kendi kendime.Çünkü bir Beslenme ve Diyetetik ögrencisiyim ve size yardimci olmayi çok isterdim.Bende şu sıralar 104 kilo olarak basladigim diyetimde 78 kilodan seyir ediyorum.Fakat sporu bıraktım derslerim yüzünden ve düzgün düzenli beslenmeyle ayda 3-4 kg ile gidiyorum.Konudada gördüğüm kadariyla çokca kilo vermek isteyen var,elimden geldigince forumdan arkadaslara yardimci olmaya calisabilirim.

Hepinizi iradesinden dolayi tebrik eder,ayrica bundan sonra konuyu takip edecegim hedefinize ulasmanizi dört gözle bekliyorum.

Saglıklı yaşamlar hepinize.

Whatsapp grubumuza gelip arkadaşlara bilgi verebilirsiniz hocam,
    5076351447

Cidden kilo vermek almak'tan daha kolay

kıl gibi çoçuklar geliyor ilk bi hafta köpek gibi çalışıyorlar 2 hafta işkence geliyor

Cocuk akşam yemeği yiyemiyorum diyor ama kasım çıksın diyor

Param yok et alamıyorum kasım çıksın

Ben 10 kilodan fazla kaldıramam kasım çıksın

kasım çıksın sevgili yapıcam model olucam, ee akşam ne yiyiorsun 1 tabak çorba :D

kimisi sadece protein tozu içsem 5 kilo kaldırsam olurmu :D

Yürüyüş değilde hocam zayıflamak için koşmanızı tercih ederim düşük tempoda günde 45 40 dk koşu haftada 5 gün çok iyi olur

45 dakika koşu yapsın başka birşey yapmasına gerek yok :D rekorum 10 dakika 8 km hız da :D
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.