Yüzbaşı
28 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri
http://www.hurriyet.com.tr/blackberry-privin-fiyati-500-tl-birden-dustu-40091251

Haber linki yukarıda, gerçekten 450 dolara düştüyse yurt dışından almak çok mantıklı gibi
siz ne dersiniz?
Aklımı kurcalayan bir telefon, alıp almama konusunda kararsızdım,
s7 edge almaya yaklaşmıştım ama bu indirim doğruysa ABD'den aldırmayı düşünüyorum.
Katkılarınızı bekliyorum.
Bu arada haber sadece hürrüyette var o da ilginç.
Aşağıdaki linkte dizel araç kullanırken dikkat edilmesi gerekenler yazılmış, dizel kullanmaya yeni başlayan biri olarak bu konuyu bir kez daha
konuşalım, bu vesileyle benim gibi dizel konusunda bilgisi olmayanlara yardımcı olur diye düşünüyorum.

http://www.memurlar.net/haber/551585/
Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim, 508 allure aracımın 18 inç olan jantlarını 16 inç jantlarla değiştirmek istiyorum,
nedenine gelince aracımda 245 35 r18 ebatlarında kış lastikleri takılı ve yaz lastiğim de yok, orjinal ebatlar olan 235 45 r18 lastik fiyatlarına
bir bakayım dedim marka lastiklerin tanesi 500 TL'den başlıyor, 16 jant ojinal ebatlarında ise 215 60 r16 lastik fiyatları çok daha uygun,
aracımı uzun yıllar kullanmak istediğim de düşünüldüğünde hem daha sonra lastik değiştirme maliyeti hem 18 inç lastiklerin daha fazla
yakıt tüketecek olması (en azından ben öyle biliyorum, yanlışsam düzeltin) nedenleriyle lastiklerimi 16 inç jant ve lastiklerle değişmek istiyorum,
(ikinci elde laz kullanılmış ve uygun fiyatlı jant lastik takımı buldum), sizce ne yapmalıyım, yanlış mı düşünüyorum.
Bu arada 18 inç göze daha güzel geliyor ama ben işin estetiğinde değilim, ekonomik olarak doğru mu yapıyorum acaba?
Cevap verecek herkese şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim, Peugeot 508 allure aracımın 18 inç olan jantlarını 16 inç jantlarla değiştirmek istiyorum,
nedenine gelince aracımda 245 35 r18 ebatlarında kış lastikleri takılı ve yaz lastiğim de yok, orjinal ebatlar olan 235 45 r18 lastik fiyatlarına
bir bakayım dedim marka lastiklerin tanesi 500 TL'den başlıyor, 16 jant orjinal ebatlarında ise 215 60 r16 lastik fiyatları çok daha uygun,
aracımı uzun yıllar kullanmak istediğim de düşünüldüğünde hem daha sonra lastik değiştirme maliyeti hem 18 inç lastiklerin daha fazla
yakıt tüketecek olması (en azından ben öyle biliyorum, yanlışsam düzeltin) nedenleriyle lastiklerimi 16 inç jant ve lastiklerle değişmek istiyorum,
(ikinci elde az kullanılmış ve uygun fiyatlı jant-lastik takımı buldum), sizce ne yapmalıyım, yanlış mı düşünüyorum.
Bu arada 18 inç göze daha güzel geliyor ama ben işin estetiğinde değilim, ekonomik olarak doğru mu yapıyorum acaba?
Cevap verecek herkese şimdiden teşekkürler.
Priv modelini çok beğendiğim için almaya karar verdim, ABD'de yaşayan bir tanıdığım benim
için alacak, ama bir sorum var;
BİS hala zorunlu mu? bis olmadan 3g üzerinden normal internete girilmiyor mu,
eğer BİS olmadan mobil internete giremiyorsam BlackBerry Priv siparişimi iptal edeyim,
cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar
Honda City otomatik 2008 elite aracım var ve eşim katı bir şekilde karşı çıktığı için(tüpten çok korkuyor, ne desem ikna olmadı 6 yıldır) tüp taktırmadan kullanıyorum.
Artık az yakan (dolayısıyla dizel), eşim de kullandığı için otomatik, 2. çocuğumuz dünyaya geldiği için biraz da geniş bir araç istiyorum.
Az yakan, az sorun çıkartacak, geniş bir araç (2. el araç) istiyorum.
Fiyat olarak max 60 bin TL'ye çıkabilirim.
Şimdi bana ne önerirsiniz?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Eşimin kullandığı 6 plus telefonda cevapsız çağrı varken ikinci bir cevapsız çağrı geldiğinde telefon kilitleniyor, kapatıp açmadan düzelmiyor, ya da kilitli haldeyken yeni bir çağrı gelir ve cevaplarsan düzeliyor, aynı sorun bir önceki telefonu 4sde de vardı, bunun bir çözümü var mı acaba, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Gittigidiyor.Com'da 23.05.2013 tarihinde mavi_depo isimli satıcıdan galaxy S4 almıştım, cuma günü telefonun kapanacağına ilişkin mesaj aldım, imei numarasını sorguladığımda klonlanmış imei diyor, satıcıya ulaşmak için siteye girdiğimde ise artık öyle bir satıcının olmadığını gördüm, ne yapmalıyım :(
cevap veren arkadaşlara teşekkürler, ben de düşündüm ama emin olamadım :(
Hepsiburada da 1049 TL ve axess ile bana 950 TL ye gelecek, sizce almalımıyım?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 437
İkinci El Bölümü Mesajları: 38
Konularının görüntülenme sayısı: 4.398 (Bu ay: 117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.