Şimdi Ara

4.5 Yıllık Eski Sevgiliyi Geri Kazanmak İçin Ne Yapmalı ? KONUŞMA BAŞLADI SS KONDU (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Evet . Sanirim bir sey olmayacak ama en azindan denedim derim. Yeni ss.
     4.5 Yıllık Eski Sevgiliyi Geri Kazanmak İçin Ne Yapmalı ? KONUŞMA BAŞLADI SS KONDU

Güzel kardesim aslında seni ve yaptıklarını hatırlamıyorum demiş kafada bitirmiş kanımca boşver unut daha fazla uğraşma sen üzülürsün inan bana

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter_kabus

quote:

Evet . Sanirim bir sey olmayacak ama en azindan denedim derim. Yeni ss.
     4.5 Yıllık Eski Sevgiliyi Geri Kazanmak İçin Ne Yapmalı ? KONUŞMA BAŞLADI SS KONDU

Güzel kardesim aslında seni ve yaptıklarını hatırlamıyorum demiş kafada bitirmiş kanımca boşver unut daha fazla uğraşma sen üzülürsün inan bana

O kadar sozden sonra ne diyebilirdi ki diyerek avutuyorum kendimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kizlar kolay unutur boyle seyleri, yaptiklarini hatirlamiyorum bile demesine kafani takma. Unutmasi cok normal. Bir erkek gibi kafayi taksaydi asil o zaman garip olurdu.
    Sen de kafana takma. Gayet guzel cevap vermis bence. Ben senin yerinde olsam sevinirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

Kizlar kolay unutur boyle seyleri, yaptiklarini hatirlamiyorum bile demesine kafani takma. Unutmasi cok normal. Bir erkek gibi kafayi taksaydi asil o zaman garip olurdu.
    Sen de kafana takma. Gayet guzel cevap vermis bence. Ben senin yerinde olsam sevinirdim.

Cok nazik biriydi. O sebeple oyle cevap vermis olabilir ama yinede umutluyum biraz.

• Yarin gelisme olursa devam edicem koymaya. Bakalim..

• Çıksan bile fazla uzun sürmez ilişkin. Çıktığınızda hep aklında benden ayrıldıktan sonra kimlerle neler yaptı neler yaşadı diye sorarsın kendine ve bi zaman sorna bu dışarı yansır filan. Eskisi gibi, elini tuttuğunda o eski duyguyu alamazsın. Ben geçmiş geçmişte kalmalı, geçmişe saplanıp kalma hele ki sadece 1 insana saplanıp hiç ama hiç kalma.
  • O hiç konuşmadığın 1 yıla, 1 yıl daha ekleseydin şimdi bunları konuşuyor olmazdık. Burada ne söyleyeceksek söyleyelim yine kalbinin sesini dinleyeceksin. Mantık her zaman ki gibi devredışı kalacak. Yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum. O yüzden lafı da dolandırmak istemem. Bu konuda eğer bir öneriye veya detaya ihtiyacın varsa özelden mesaj atabilirsin.
  • Bir gelecegimiz yok beraber. Evet. Artik rahat gibiyim . En azindan bunu biliyorum. Dost ayrildim der rahatlarim en kotu.

• Ben bile 4 yillik iliskiden sonra ayni anda 3 kizla ciktimda boyle denmez be abi

• yapmayın la şöyle şeyler 4,5 yıllık eski sevgilini kazanınca ne olacak eski abi adı üstünde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

yapmayın la şöyle şeyler 4,5 yıllık eski sevgilini kazanınca ne olacak eski abi adı üstünde.

Ne bileyim. Dayanamadim be abi. Bir de ben ayrilmak istemistim.

Farkindayim abi ya. Sictik sivadik . Toparlanmaz artik .

Neyse artik teselliyi lolde ara ciddiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyojin Art

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diziyazarı

yapmayın la şöyle şeyler 4,5 yıllık eski sevgilini kazanınca ne olacak eski abi adı üstünde.

Ne bileyim. Dayanamadim be abi. Bir de ben ayrilmak istemistim.

Farkindayim abi ya. Sictik sivadik . Toparlanmaz artik .

Neyse artik teselliyi lolde ara ciddiyim

Bir Aram atip mutluluklar mi dilesem napsam . Kotu bir durum cidden. Barismakta istiyorum , boyle kalmakta . Kararsizim. Gidip bir yirmilik acip geleyim ben

• bende bunu hiçbir zaman anlayamadım : abi 4 5 yıllık ilişkiler dile kolay. 4 5 sene nedir ya bir ömür. o kadar yaşanmışlığa o kadar şeye rağmen insanlar ayrılıp üstüne bir de unutuyor çok tuhaf. kardeşim sen de çok yanlış yapmışsın ama, yani kıskançlıklarının artması çok normal bu demek oluyor ki aşkına sahip çıkıyor. böyle kız bulunması zor inan bana. belki bizimki böyle ama kıskançlık illaki olacak. kızların da hoşuna gider bu, onlar da yapar aynı zamanda. sen bunlara karşı ayrılıp bunları yapıp çok yanlış yapmışsın. inan bana mumla ararsın o kıskançlıklarını. çünkü seni önemsediğinden, kıskandığından, sadece kendine ait gördüğünden yapıyordu. ben ne olursa olsun kızın seni unuttuğuna inanmıyorum. 4 5 senelik ilişkiler öyle şıp diye unutulacak şeyler değil. benim de henüz 14 aylık bir ilişkim var umarım herşey istediğimiz gibi gider de sevgili olup evlenen özendiğimiz o çiftler gibi olabiliriz. böyle şeyler görünce insan ister istemez tedirgin oluyor. sen devam et bakalım gelişme olursa burada güncelle dediğim gibi kızın o kadar kolay unuttuğunu sanmıyorum. illaki vardır içinde hala fakat olanlardan sonra sana olan kızgınlığının geçmesi baya bi zaman alır

• quote:

Yaklaşık 4.5 yıllık bir ilişkimiz vardı ama kıskançlığı artık dayanılmaz seviyeye geldiği için ayrılmak istediğimi söyledim. Yüz yüze konuşalım , gel son kez konuşalım demesine rağmen o attığım mesajdan sonra görmedim onu. Çünkü ağlamasına dayanamazdım . Vazgeçerdim yine.

Bir ay kadar ulaşmaya çalıştı bana , hep kaçtım . Üstünden bir yıl kadar geçmişti ki dayanamadım Facebook'tan bir mesaj atayım bir bahaneyle dedim. Velhasıl atmış bulundum. İki üç gece sabaha kadar konuştuk yeniden. Dost gibi. Ardından "özledin mi hiç eskileri" diye sordu . Geçiştirdim. Ardından ayrıldıktan hemen sonra bir erkekle çıktığını söyledi .

Pek tabii normal bir şeydi bu. Bir mesajla ayrıldıktan sonra bunları yapması normaldi . Ardından seni aldatmıştım o mesajı attığın günden 1-2 gün sonra , ama kimse yerini tutamadı . Sadece omzunda ağladım dedi . Ne olursa olsun kabul edebileceğim bir şey değildi aldatılmak . Aldatılmaktan kastımsa "iki günde hangi ara birini buldu" düşüncesine cevap verememekti. Çünkü çekingen bir kızdı ve 4.5 yıllık mazimiz vardı. Bu , iki günde olacak bir şey değildi. Ses çıkarmadım yine ama bunu da yediremiyordum .

"Beni seviyor musun hala" diye sordum . Uzun süre geçiştirmeye çalıştı . Sonra "Evet" diye yanıtladı . "Peki yeniden beraber olmak ister misin" diye sordum . Yine "Evet" cevabını aldım . Buluşalım mı yarın gibisinden bir kaç kelime etti .Ardından o sevgili-arkadaş karışımı olaya yine girince dayanamadım . "Seviyorsun , beraber olmak istiyorsun demek. Şimdi s****r git omzunda ağladığına" diye çıkıştım ama çokta pişman oldum o anda. Oysa yalan mı gerçek mi anlayamadığım şekilde "Hala aşıksın köpek gibi ama ben seni çoktan unuttum. Yarın da yüzüne tükürmeye çağırmıştım" diye cevap verdi .

Şimdiyse yine aklımda. Ayrılalı 1.5 yıl oldu . Ne kadar unutmaya çalışsam da bazen aklıma geliyor dalıp gidiyorum yine. Geri kazanmak istiyorum ama bir adım atmaya da çekiniyorum . Ne yapmalıyım dostlar ? Unutmak için yeni bir ilişki mi yoksa onu geri mi kazanmaya çalışmalıyım.

Edited : Koydum resmi. Mesajda yazanlar gercek.

Akisina birak

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

bende bunu hiçbir zaman anlayamadım : abi 4 5 yıllık ilişkiler dile kolay. 4 5 sene nedir ya bir ömür. o kadar yaşanmışlığa o kadar şeye rağmen insanlar ayrılıp üstüne bir de unutuyor çok tuhaf. kardeşim sen de çok yanlış yapmışsın ama, yani kıskançlıklarının artması çok normal bu demek oluyor ki aşkına sahip çıkıyor. böyle kız bulunması zor inan bana. belki bizimki böyle ama kıskançlık illaki olacak. kızların da hoşuna gider bu, onlar da yapar aynı zamanda. sen bunlara karşı ayrılıp bunları yapıp çok yanlış yapmışsın. inan bana mumla ararsın o kıskançlıklarını. çünkü seni önemsediğinden, kıskandığından, sadece kendine ait gördüğünden yapıyordu. ben ne olursa olsun kızın seni unuttuğuna inanmıyorum. 4 5 senelik ilişkiler öyle şıp diye unutulacak şeyler değil. benim de henüz 14 aylık bir ilişkim var umarım herşey istediğimiz gibi gider de sevgili olup evlenen özendiğimiz o çiftler gibi olabiliriz. böyle şeyler görünce insan ister istemez tedirgin oluyor. sen devam et bakalım gelişme olursa burada güncelle dediğim gibi kızın o kadar kolay unuttuğunu sanmıyorum. illaki vardır içinde hala fakat olanlardan sonra sana olan kızgınlığının geçmesi baya bi zaman alır

Acaba suan beni dusunuyor mu diye dusunuyorun ben de. Acaba yeniden yazar mi bana? Donse eskisi gibi olur muyuz? Arti olarak ben cok kiskanmazdim eften puften sebeplerle oysa inanilmaz derecede kiskancti. Birak bir kizla samimi olmayi , konustugumu zaman gecirdigimi duysa olaylar cikarirdi. Bir sure idare edebiliyorsun ama kolay degil oyle. Insan bunaliyor. Bunun bir kac sebebi var tabi ama biraz fazla özel oldugundan burada aciklamam uygun olmaz. Tabi ki her ne sebeple olursa olsun bu kadar kiskanclik hos gorulemez.

Arti olarak sen ve sevgilini Allah birbirinize bagislasin. Umarim ikinizinde istedigi olur.

• quote:

quote:

bende bunu hiçbir zaman anlayamadım : abi 4 5 yıllık ilişkiler dile kolay. 4 5 sene nedir ya bir ömür. o kadar yaşanmışlığa o kadar şeye rağmen insanlar ayrılıp üstüne bir de unutuyor çok tuhaf. kardeşim sen de çok yanlış yapmışsın ama, yani kıskançlıklarının artması çok normal bu demek oluyor ki aşkına sahip çıkıyor. böyle kız bulunması zor inan bana. belki bizimki böyle ama kıskançlık illaki olacak. kızların da hoşuna gider bu, onlar da yapar aynı zamanda. sen bunlara karşı ayrılıp bunları yapıp çok yanlış yapmışsın. inan bana mumla ararsın o kıskançlıklarını. çünkü seni önemsediğinden, kıskandığından, sadece kendine ait gördüğünden yapıyordu. ben ne olursa olsun kızın seni unuttuğuna inanmıyorum. 4 5 senelik ilişkiler öyle şıp diye unutulacak şeyler değil. benim de henüz 14 aylık bir ilişkim var umarım herşey istediğimiz gibi gider de sevgili olup evlenen özendiğimiz o çiftler gibi olabiliriz. böyle şeyler görünce insan ister istemez tedirgin oluyor. sen devam et bakalım gelişme olursa burada güncelle dediğim gibi kızın o kadar kolay unuttuğunu sanmıyorum. illaki vardır içinde hala fakat olanlardan sonra sana olan kızgınlığının geçmesi baya bi zaman alır

Acaba suan beni dusunuyor mu diye dusunuyorun ben de. Acaba yeniden yazar mi bana? Donse eskisi gibi olur muyuz? Arti olarak ben cok kiskanmazdim eften puften sebeplerle oysa inanilmaz derecede kiskancti. Birak bir kizla samimi olmayi , konustugumu zaman gecirdigimi duysa olaylar cikarirdi. Bir sure idare edebiliyorsun ama kolay degil oyle. Insan bunaliyor. Bunun bir kac sebebi var tabi ama biraz fazla özel oldugundan burada aciklamam uygun olmaz. Tabi ki her ne sebeple olursa olsun bu kadar kiskanclik hos gorulemez.

Arti olarak sen ve sevgilini Allah birbirinize bagislasin. Umarim ikinizinde istedigi olur.

Artık Facebook, WhatsApp gibi yerlerden yazman olmaz. Madem unutamadın, bir kafede, sokakta orda burda çık karşısına konuş. Yüz yüze.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

geçmiş olsun nerden baksan 8-9 yıllık ilişkim var 100 kez ayrılıp barıştım bağlandıysan alıştıysan yerini dolduramıyorsun burdan sana bilir kişi sözler söylemek istemem bu kızla artık olmaz ama kim girerse girsin hayatına onu unutamazsın

Benim halimden anlarsin diye dusunuyorum. Cok kotu birsey. Yani her animiz beraberdi bizim. Baska birini opunce bile onu goruyorum karsimda. Cok zor bir durum ya..

benimki nişanlanacagini herkes benden gizlemis ben öğrendim ve Rusya'da calisiyordum o zaman hemen trabzona bu ordan ankaraya ve nişanı bastım seviyorsan gözün kararir böyle hayatinda biri olduğunu duyduğum da Kahroldum aradım bana dedi ki mutluyum lütfen hayatımdan cik artık dedi bende herşey için teşekkürler ederim deyip gittim o gün Nisandan bikaç saat önce gittim dedim mutlu musun Hayır dedi kız şimdi benle eğer cok seviyorsan sevdiğini düşünüyorsan mücadele etmeye devam et bu da sana tavsiyemdir

yürüyen Merdiven bunları oku bak bu konuda buram buram tecrübeli insanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

quote:

quote:

Artık Facebook, WhatsApp gibi yerlerden yazman olmaz. Madem unutamadın, bir kafede, sokakta orda burda çık karşısına konuş. Yüz yüze.

Ikna edemem diye dusunuyorum gorusmek icin. En azindan bir kac gun mesajla yumusatsam oyle gorusurum. Ama direk gel konuscaz diyip getiremem onu.

Sana ayrica tesekkurler. Moral oldu ciddi manada. Akisina biraktim herseyi. Konuyu acarken 15 yas grubu akin eder diye korkmustum ama konudaki insanlar cidden akli selim kisiler ve daha onemlisi tecrubeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 23 Kasım 2013; 14:09:17 >

• quote:

quote:

quote:

geçmiş olsun nerden baksan 8-9 yıllık ilişkim var 100 kez ayrılıp barıştım bağlandıysan alıştıysan yerini dolduramıyorsun burdan sana bilir kişi sözler söylemek istemem bu kızla artık olmaz ama kim girerse girsin hayatına onu unutamazsın

Benim halimden anlarsin diye dusunuyorum. Cok kotu birsey. Yani her animiz beraberdi bizim. Baska birini opunce bile onu goruyorum karsimda. Cok zor bir durum ya..

benimki nişanlanacagini herkes benden gizlemis ben öğrendim ve Rusya'da calisiyordum o zaman hemen trabzona bu ordan ankaraya ve nişanı bastım seviyorsan gözün kararir böyle hayatinda biri olduğunu duyduğum da Kahroldum aradım bana dedi ki mutluyum lütfen hayatımdan cik artık dedi bende herşey için teşekkürler ederim deyip gittim o gün Nisandan bikaç saat önce gittim dedim mutlu musun Hayır dedi kız şimdi benle eğer cok seviyorsan sevdiğini düşünüyorsan mücadele etmeye devam et bu da sana tavsiyemdir

yürüyen Merdiven bunları oku bak bu konuda buram buram tecrübeli insanlar var

Abi sen böyle özel şeyleri buralarda anlatmazdın noldu

• Hayatta eskisi gibi olmaz.net
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.