Şimdi Ara

4.5 Milyona Seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar genel olarak üstünede altına inebilirim rakamın elektrikli benzinli farketmez seçenekler çoğaldığı için önümü göremez oldum sıfır ya da az kullanılmış olur suv otomobil olur desteklerinizi rica ederim en akılcı ve mantıklı seçimi yapmaya çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunların arasında premium duruş + güvenilirlik + konfor + uzun kullanım hepsini Volvo XC60 tek başına sağlar.

💎ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE...
    FORUM KONUMUZ...
  • Bu parayı direk vereceksen arkadaşa katılıyorum xc60
    T8 bulursan kaymaklı ekmek kadayıfı olur
    Elektrikli alacaksan bu kadar vermeye zaten gerek yok
    2.5m aralığında araba dolu piyasa

G01 makyajlı

XC60'ın temiz ve az km'leri için daha yüksek rakam gerekiyor.

• Konu çok başka yerlere gitti, bayiden sıfır çıkaralım diyince mercedes yeni nesil elektrkli cla 350 4.422m ya da x1 plugin hibrit 4.448m seçenekler var cla test ettim bugün x1 de bu parayı c suv veya c sedana vermek zor ama

6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • by_bulls kullanıcısına yanıt

Yeni cla hakkında ki düşünceleriniz nedir ? Beğendiniz mi otomobili

Selam Arkadaşlar, Ersin ben. Berkay ile kendi kanalında geçen hafta yayınladığı "bmw tarafından dolandırıldım" videosu sayesinde tanıştım. Daha doğrusu HWP ekibinden Mert, bana gönderdiği WhatsApp mesajında "Abi, senin videoyu çekmişler" dediğinde ancak Berkay'ın videosundan haberdar oldum ve izledim. Yakın zamanda "Borusan (yani BMW) Beni Nasıl Dolandırdı?" isimli bir video çekmek zorunda kalacağım için Mert'in yaptığı bu güzel espriye gülemeden Berkay'ın videosunu izlerken buldum kendimi. Ve bir kez daha üzülerek büyük şirketlerin müşterilerine nasıl davrandıklarına, müşteriyi sindirmek için neler yapmaya hazır olduklarına şaşırdım. Her türlü haksızlığın karşısında olmamız gerektiğini düşünüyorum. Para verip satın aldığımız her ürün ve hizmetle ilgili haklarımızın yasalar tarafından (bence şu an için eksik bile olsa) korunduğunun da farkına varmamız gerekiyor. O nedenle de Berkay'ı kanalımıza davet edip yaşadıklarını bir kez daha anlatmasını rica ettim. O da sağ olsun biz kırmadı. Umarım yasal süreçler de Berkay'ın arzuladığı gibi sonuçlanır. Kendisi gelişmelerden bizi haberdar ettikçe ben de videonun altındaki sabit yorumu güncelleyerek sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Ayrıca bu videonun "BMW i5 nasıl bir araba?", "BMW güvenilir bir marka mı?", "BMW'nin satış sonrası hizmetleri nasıl?" gibi sorulara da Berkay'ın gözünden cevap verdiğini düşünüyorum. HWP Ailesine KATIL'mak için; https://www.youtube.com/channel/UCyZR2GDbjO7-iBxdTH4V_IQ/join HWP Discord; https://discord.gg/ZfEFbNAMD2 HWP Muhabbet Facebook Grubu; https://www.facebook.com/groups/HWPMuhabbet/ HWP Facebook; https://www.facebook.com/HWPtr HWP Instagram; https://www.instagram.com/hwptr/ HWP Twitter; https://twitter.com/Hwptr HWP Telegram; https://t.me/hwptr
    https://www.youtube.com/watch?v=MijPyPSE3qU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 5 Mart 2026; 19:38:39 >

Premium marka bir araç diye yola çıktım hatta sınırladım iyice mercedes, bmw olsun dedim ama işin içinden çıkamadım

Araba çok değişik herşey var sanki ama suv dan bu kadar yere yakın bir araba kastı, yoksa pek kusur bulamadım araca, bugün x1 msport test arabası ile teste çıktım yeni cla x1 e yalıtım konfor ya da her konuda sollar gibi geldi, yarın tekrar test sürüşüne çıkacağım 4+1 standart evden 2+1 lüx bir eve çıkmış hissi olmasa netimde

Doğru öneriler ama arayışım ilk başta az km yeni gibiydi, sinek mide bulandırır deyip bir şeyler göre göre sıfır bayiye doğru yönlendim bu araçların geneli belli bir kilometre ve yaşanmışlıklarla gelecek

Yeni cla 350 4matic elektrikliyi servis geçen ay ikame araç olarak verdi 2 gün kullandım. Araç güzel, hızlanma muhteşem. Donanım vs çok iyiydi heads up burmaster vs vardı. Ancak içi dar ve arkada kimse oturmasın ayak için yer yok neredeyse. Alırmıydın diye sorarsanız herhalde almazdım. Elektrikli olacaksa temiz EQE kovalardım, çok daha rafine bir araç. Benzinli olacaksa da C200 bakardım (şu anda c200 kullanıyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 6 Mart 2026; 13:22:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kafa araba alamaz kusura bakma. Lafa benzin elektrik dizel farketmez diye girip sonra 4.5 milyona iyice 0 kaliteli birşey diye bir araba alışverişi sözkonusu olamaz,hele hele premium. 500 beygir olsun bakimlar bedava olsun on yıl garanti versin yazmayı unutmuşsun artık o derece

BMW Mercedes gibi markalarda fiyatlar zaten belli, telefonlarınızda hesap makinesi var,size 4 milyonluk arabayı 2 milyona vermezler

Zaten o paraya sattıkları arabalar da giriş seviyesi otomobiller,cla dediğiniz arabada 1.33 reno megane motoru kullandılar

Eğer premium Mercedes BMW bakıyorsanız ikinci el 520i g30 kasa bakarsınız

Tabi gerçekten araba almaya niyetiniz varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D393252F -- 6 Mart 2026; 9:52:29 >

Aşırı pahalı, şu ortamda,hele hele 0km arabalarda çıkan arızalar düşünülünce en mantıklı premium araba ikinci el olandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D393252F -- 6 Mart 2026; 9:46:29 >

Model y performance isteklerinizin tamamını karşılıyor bence. Hatta önerilen birçok araçtan daha dolu olarak geliyor. En güzel özelliği bence bakım olmaması.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.