Şimdi Ara

4/4S 3M Karbon Kaplama İnceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.081
Cevap
21
Favori
147.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bende 1 adet aldım yarın elime ulaşacaktır. güvenilır bir satıcı teşekkür ederim.
  • sonuncu bende
  • Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
    Teslim alan arkadaşlar güle güle kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 26 Ocak 2011; 10:14:16 >
  • ya hu az kalsın fırlatıyordum makineyi alttaki hoparlör yüzünden saolasın yardımın için dostum ayrıca carbon çok güzel oturuyor cihaza alacak arkadaşlar düşünmesin derim , ayrıca o kahveyi unutmıcam

Orijinalden alıntı: miralay__

ya hu az kalsın fırlatıyordum makineyi alttaki hoparlör yüzünden saolasın yardımın için dostum ayrıca carbon çok güzel oturuyor cihaza alacak arkadaşlar düşünmesin derim , ayrıca o kahveyi unutmıcam

Ne demek, ufacık bi yardım ettim sadece
    Güle güle kullanın , teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 3 Aralık 2010; 12:51:13 >
  • sam0 merak ettiğim yapıştırmışsında neden acaba ön tarafa uygulamadığın karbon fiberi görüntüsünümü beğenmedin ben satın almayı düşünüyorum fakat ilk etken ön tarafı en önemli yer orasınında bir resmini paylaşabilecek olan varmı ? şimdiden teşekkürler.

Edit : Invisible shield yada zagg ekran koruyucu üstüne uygulayabilir miyiz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LexisOrAlv -- 4 Aralık 2010; 2:05:10 >
    bilecikayakkabi : iPhone 3GS 32 GB // ifteri61 :(Xbox 1.Jenerasyon) /// rainbowr6 : (Creative Usb X-fi Surround 5.1 ses kartı) /// explat : (z-5500 3 adet uydu hopörlör ayağı) yankiuslu : ( LG 22" Full HD LCD TV )
  • Alan arkadaşlar yorumlarını eklerlerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 8 Aralık 2010; 19:28:52 >
    [email protected]
    RAFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 , burak9006 , Merichack , ishtare , yasinsahin , enderc , dragonchaser , psychomic , yunuslar , buteo , muratozcirpici , boRa , Berkodamus , TheMarjinalS , faruk
  • mesajım bulunsun
    [email protected]
    RAFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 , burak9006 , Merichack , ishtare , yasinsahin , enderc , dragonchaser , psychomic , yunuslar , buteo , muratozcirpici , boRa , Berkodamus , TheMarjinalS , faruk
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

bir adet istiyorum ne zaman gelir

PM

İphone4 ana konu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/mpage_1/f_/key_//tm.htm#36914223
    Ekmeğim, aşım helal olsun yiyene, içene. Ama hakkım helal değil, dost gibi görünüp kuyumu eşene.
  • bumper var mı elinde sam0 kardeş varsa resimlerini yollar mısın yada sayfaya ekler misin. renk çeşidini değilde model çeşidini koyarsan sevinirim.

Ayrıca karbon fiber çok güzel. Cuk diye oturdu iphone 4 e. teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: erdogan3333

bumper var mı elinde sam0 kardeş varsa resimlerini yollar mısın yada sayfaya ekler misin. renk çeşidini değilde model çeşidini koyarsan sevinirim.

Ayrıca karbon fiber çok güzel. Cuk diye oturdu iphone 4 e. teşekkür ederim.

PM Attım

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Sam0 kardeş hayırlı satışlar dilerim

Teşekkürler sağolasın

• Yeni parti geldi arkadaşlar, önceden ayıranların ürünleri bugün kargolanıyor, elimde stok mevcut isteyenler PM ile ya da ilk sayfada belirttiğim iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirler

Orijinalden alıntı: zGr.
    öncelikle satıcıdan başlamak isterim. Dürüst , oldukça ilgili ve satışı için özenli bir arkadaşımız. Kendisiyle sorunsuz olarak iletişime geçip , gönül raharlığı ile alışveriş yapabilirsiniz

ürüne gelirsekte , oldukça şık ve güzel malzemeli bir ürün. telefona şuan uygulama imkanım yok ama araştırdığım kadarıylada herhangi bir sorun yaşamadan kullanıcam

teşekkürler

Aynen....
  • Evet ürünü , iphone'a uyguladım.

arka yüzey için sıkıntı yok ztn , biraz el becerisi ile kenarlarıda monte edebiliyorsunuz , ztn milimetrik olarak iyi belirlenmiş boşlukları oyuzden tam olarak yerleşiyor kenarlarınada

sert ve iyi bir malzeme , çizilmelere ve darbelerde dayanaklı.

teşekkürler tekrardan
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.