Şimdi Ara

4/4S 3M Karbon Kaplama İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.081
Cevap
21
Favori
147.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samet kardeşimin ilgisina alakasına hayran kaldım..Kendisi gerçekten mükemmel birisi 1haftadır aradı sordu ilgilendi Allah razı olsun.
    Ürün elime ulaşınca bir güzel not daha bırakıcam inşallah.
    Çok rahat güvenip alışveriş yapabilirsiniz samet kardeşimle.
    Hayırlı Satışlar Kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf -- 17 Aralık 2010; 21:09:45 >

Orijinalden alıntı: Nifu

Samet kardeşimin ilgisina alakasına hayran kaldım..Kendisi gerçekten mükemmel birisi 1haftadır aradı sordu ilgilendi Allah razı olsun.
    Ürün elime ulaşınca bir güzel not daha bırakıcam inşallah.
    Çok rahat güvenip alışveriş yapabilirsiniz samet kardeşimle.
    Hayırlı Satışlar Kardeşim..

Çok teşekkür ederim Furkan hocam o sizin mükemmelliğiniz , telefonlarınız hayırlı olsun tekrar, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle tekrar çok teşekkürler

• Allah razı olsun tekrar hocam çok teşekkürler emin olun güven esas problemdir bu tür işlerde.
    Hayırlı günlerde hem telefonları hemde ürününüzü kullanırız inşallah
    tam bir ateşli mod olmuş.
    Savaşta generalsen bir bundan birde iphone olacak.
    Ama tarayıcıdan yer belirlemeyi kapatmayı unutma savaştayken acma, ben bile kurtaramam yoksa
    Microsoft Xbox One Controller
    zalman mekanik
    Logitech G402
    https://twitter.com/emregok
    http://steamcommunity.com/id/emregok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungood20

en güzel bu işte bu alınır.
    alıcaksanız bundan olsun hemde üstüne cok şık durmuş
    tam bir ateşli mod olmuş.
    Savaşta generalsen bir bundan birde iphone olacak.
    Ama tarayıcıdan yer belirlemeyi kapatmayı unutma savaştayken acma, ben bile kurtaramam yoksa

Hocam yorumunuzun özellikle son cümlesini pek idrak edemesemde güzel şeyler yazdınız sanırım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 17 Aralık 2010; 23:08:24 >

• Urunu aldim uyguladim sorunsuz bir sekilde kullaniyorum suanda. Cok şık duruyor gercekten. Satici da son derece guvenilir fiyat da bence makul :)

Edit: Paketin içinden ayrıca hiç beklemediğim 3'ü bir arada Jacobs kahve çıktı ve ürünü uygulama hakkında bir kağıt da bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 18 Aralık 2010; 22:50:51 >
  • ürünü aldım süper bir satıcı paketin içinde bir süpriz beni bekliyormuş meğer

Uyguladım gerçekten güzel ürün telefon çok şık duruyor

teşekkürler @ Sam0 @
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM; Soultrap,Lacrymatoire,sedoman34,feyt180,xfx2600,kornw,pSyCo,Seminole,yildize,huso,geoxid,Urzais100,aemless,altwo(MURAT),Sam0,ereneren,greenflash,dr_gorunmez,recep1986,lastzombie,darthmanager,ckaracar,Resident,the_gunner,muratdem88,Psychonemesis,[email protected].İ.H,FAKAZLI,Passolezzet,jesusevam,lokooo,rezes,paradox_2006
  • arkadaşlar bende cumartesi sipariş verdim pazartesi(bugün) elime geçti kargo gerçekten hızlıydı, güvenilir biri.Ürünü daha kullanmadım ama uygulayınca yazarım buraya.

Mesajını bekliycem.
    PM leri cevapladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 21 Aralık 2010; 15:05:56 >

Ben 3 tane iphone 4 aldım senden sadece 1 tane karbon kaplama aldım gerçekten telefonu süper koruyor kaplıyor çok güzel sende süper bir satıcısın ama ben nedense çok tutmadım bu karbon olayını ya telefonu göstermiyor yani arkasının o parlaklığını göremiyorsun

ama alacağım senden bir kaç tane daha bu karbondan eskiden 3GS için kılıf koleksiyonum vardı sıra 4G de eline farklı birşeyler gelirse ilk pm bana mesela beyaz karbon kaplama nasıl olur Samet kardeşim? bunu düşün

• Ben de biraz once satin aldim kargoyu hazirlamaya baslamis bile urun geldikten sonra deneyip izlenimlerimi paylasirim tesekkurler :)
  • Daha önceden bir tane iPhone 4 için aldım. Kalitesini ve şıklığını beğendiğimden dün bir iPhone 4 ve birde 3Gs için aldım.

İlgi 10/10
    Kargolama 10/10
    Ürün Kalitesi 10/10
    Hediye içinde ayrıca teşekkür ederim.

Güvenilir ve hızlı alış-veriş için teşekkürler Samet.
    Hepiniz güle güle kullanın
  • Şu an 3GS kullanıyorum ama i4 aldığımda kesinlikle alacağım bir üründür bu. Zaten karbon desenine özel bir ilgim var, umarım benim almayı düşündüğüm zamanda satışınız devam eder. Mükemmel bir ürün, müşteri memnuniyeti bunun kanıtıdır.

Orijinalden alıntı: Sam0

Güzel yorumlarınız için tek tek teşekkürler arkadaşlar
    Hepiniz güle güle kullanın

E benim beyaz karbon teklifime cevap yok

Samet hocam ayıp ettin seni böyle bilmezdim

Şaka bir yana beyazda fena olmaz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.