Şimdi Ara

4/4S 3M Karbon Kaplama İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.081
Cevap
21
Favori
147.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün son derece kaliteli satici son derece durust hersey 10.sam0 a tesekkurler...:)
  • ürün elime bugün geçti problemsiz bir alışveriş oldu çok şık bir görüntüsü var gerçekten uygulaması da çok basit ;)
    RAFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 , burak9006 , Merichack , ishtare , yasinsahin , enderc , dragonchaser , psychomic , yunuslar , buteo , muratozcirpici , boRa , Berkodamus , TheMarjinalS , faruk
  • Bugüne kadar kullandığım en güzel kılıf desem yeridir. Uygulaması çok pratik ve enfes duruyor. Telefonun estetiğine gölge düşürmek istemiyorsanız "Karbon Fiber" uygulaması tam size göre. Üstelik, gelen pakette pek de alışılmadık şekilde sürpriz çıkıyor. Teşekkürler satıcıya ilgisinden ve ürünün kalitesinden dolayı...10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kby -- 11 Aralık 2010; 1:29:38 >
  • Acaba ilerde cebe gire çıka bir aşınma olur mu, merak ediyorum. Uzun süredir kullananlar yorum yapabilir mi? [bu arada benim gibi bu tür koruyucuları yamuk yumuk uygulayanlardansanız sizde, eli yatkın birisine yaptırın. Benim kız arkadaşım yaptı, sorunsuz oldu ;) ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: kby

Acaba ilerde cebe gire çıka bir aşınma olur mu, merak ediyorum. Uzun süredir kullananlar yorum yapabilir mi? [bu arada benim gibi bu tür koruyucuları yamuk yumuk uygulayanlardansanız sizde, eli yatkın birisine yaptırın. Benim kız arkadaşım yaptı, sorunsuz oldu ;) ]

Sanırım en uzun süredir kullanan benim
    Ürünün katalog özelliklerine bakacak olursak 4 sene boyunca dışarda kullanımda yıpranmayacağını, 12 senede içerde kullanımda yıpranmayacağını, solmayacağını belirtmişler.
    Ben 2 aydır kullanıyorum, objektif gözlemlerimle konuşuyorum; en ufak yıpranma veya aşınma olmadı
    Bazı arkadaşlar diyebilir, sattığın ürünü öveceksin tabi falan diye ama övmek için demiyorum, gözlemlediğim şeyi söylüyorum, zaten samimiyetime güvenen arkadaşların ürünü "yersiz" öveceğim akıllarına bile gelmeyeceğine inanıyorum

Kaldıki ürün "gerçekten" çok kaliteli ve bazı ürünler gibi "emanet" gibi durmuyor, dokunan zaten ne kadar sağlam ve kaliteli olduğunu hemen hissediyor, ben özellikle ürün hakkında çok yorum yapmıyorum kullanıcılar değerlendirsin diye.
    Ama en uzun süredir kullananda ben olacağımı düşündüğüm için cevap verdim.

Yukardaki güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ayrıca arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 10 Aralık 2010; 23:21:41 >

• ürün bugün elime geçti. ip4ü olan herkeze tavsiye ediyorum cok kaliteli ve cok şık bir koruyucu. satan arkadasda cidden cok ilgili ve insanın kafasında en ufak bır soru işareti bırakmıyor. tekrardan teşekkür ediyorum
    ZarakiKenpachi---Mitrox--visceroid---SolidRock---Fatih! ---dargmen---atakandurden ---
    ozgur_erdogan--vaypcnet--coldfire3---noyancelebi---vogast---Jöntürkler---
    army6rr---wNchstR---spawn1984---Burcink---realmadboy ---hdenizk---Fateeh33---
    imphetus---darendeli--naz_eg---Daywalkerrr--CuneydErgin---BAHADIRXIHSAN---sercan.oray---
    1906nedir---Sam0---ereneren---Pcdunyasi---ancev--ulasasmadili---erotomania---junex--
    -darendeli--ancev---Rapstar--metyn07---Cj---psychocake----Virtue34......yetter....nucLear.....
    chatrhymer.....Hicks....zanbay....zakuro...ZgodaN....ISLAMBOL...slackerx....SupremeXXL....
    Edmond_Dantes...omer1990....JDeveloper...vs.....
  • pm :)

Orijinalden alıntı: Cyborgx

pm :)

Cevapladım
  • usa bodyguardz'i bilirsiniz, ben onu kullanıyorum ancak simkart yuvası ve sarj bağlantı yuvası kenarları ince olduğu için 2 hafta da cebe sokup çıkarta çıkarta o ince ksımlarda kaymalar oldu, estetik olarak hiç güzel gözükmediği ince kenarlardaki kaplamaları çıkarrtım sadece ön ve arka korumaları kullanıyorum, acaba bunda da aynı sıkıntı yaşanabilir mi?

Orijinalden alıntı: kby

Acaba ilerde cebe gire çıka bir aşınma olur mu, merak ediyorum. Uzun süredir kullananlar yorum yapabilir mi? [bu arada benim gibi bu tür koruyucuları yamuk yumuk uygulayanlardansanız sizde, eli yatkın birisine yaptırın. Benim kız arkadaşım yaptı, sorunsuz oldu ;) ]

bende yaklasık 1.5 aydır kullanıyorum ilk partiden alanlardandım sanırım henuz hiç bir asınma kalkma vs yapmadı ilk gun ki gibi duruyor o konuda pek sorun olacak gibi degil. üstelik ben bu 1.5 aylık sure içinde en az 3-4 defa soktum baska kılıf kullandım sonra geri taktım fln yapışkanı falan kesinlikle gitmiyor. yanlız paketinde yapıştırılmış halde geldiği kagıtları atmayın ilerde değişiklik istediginizde onları kullanmanız mantıklı olacaktır.

@ p_r_o_t , o ince yerlerde ben sorun yasamadım acıkcası. yapıştıktan sonra uclarının kalkması cok zor. ben kot cebinde kullanıyorum ne cok dar ne cok geniş bir cep ve sorun yasamadım. yanlız benim aldıgımda üstteki mikrofon deliği yoktu (sizde oylemidir bilmiyorum) ben orayı igne ile kendim deldim ve bu işlem bile cok kolay oluyor. carbonfiber kaplamayı delmek kolay anlamında demedim yanlıs anlasılmasın. deldikten sonra dagılmıyor ve tam istediğiniz boyutta delebiliyorsunuz anlamında.biraz el becerisi ile sanki orjinal kendiliğinden delikliymiş gibi oluyor.

eger bu tip karbonfiber kaplamalara meraklıysanız kesinlikle cok memnun kalırsınız. çizilmeye karsı cok etkili kesinlikle. darbeye karsı okadar etkili olacagını dusunmuyorum ama ustunde bu varken kesinlikle cizilmeyecektir cihazınız. kesinlikle tavsiye ediyorum

• @wardak cevabın için teşekkürler
    Evet sen ilk partiden alanlardansın, ilk partideki ürünlerde üst mikrofon deliği yoktu evet ama artık 2. partiden itibaren o delikte var
    2. partiyi tükettik. Şu anda 3. parti ürünler satışta ve onlarda hızla tükeniyor, almayı düşünen arkadaşlar gönlünü ferah tutsun, ürünün her zaman arkasındayım

Orijinalden alıntı: Sam0

@wardak cevabın için teşekkürler
    Evet sen ilk partiden alanlardansın, ilk partideki ürünlerde üst mikrofon deliği yoktu evet ama artık 2. partiden itibaren o delikte var
    2. partiyi tükettik. Şu anda 3. parti ürünler satışta ve onlarda hızla tükeniyor, almayı düşünen arkadaşlar gönlünü ferah tutsun, ürünün her zaman arkasındayım

ozaman delikliyle değişim talep ediyom :P şaka maka kılıftan kaplamadan çok sıkılıp değiştiren ben hala kullanıyorum karbonfiber i okadar kılıf fln aldım ama içime sinen sadece karbonfiber oldu. bunların beyazındanda varsa bir tanede onlardan istiyorum sam0

• Ürün elime ulaştı teşekkür ederim, akşama uygulamasını yapacağım.
  • dostum saolasın ilgilendiğin ve çabucak kargoladığın için. uzun süredir iphone kullanıyorum, 2 aydır da iphone 4. açıkçası herzaman kılıfsız kullanmak taraftarıyım halada öyle ama kıyamıyor insan işte. denemediğim bir vapor kaldı onada gücüm yetmiyor. fakat bu karbon fiber kaplama gerçektende çok yakıştı. silikon kılıfı sadece ve sadece oğlum oyun oynamak istediği zaman takıyorum, malum angry bird de kendinden geçiyor

bugün elime ulaştı hemen kolay bir şekilde uyguladım. açıkçası çok ince geldi ilk başta hatta artan parçaları ataçla çizmeyi denedim fakat kolay kolay çizilmiyor bu bana dahada güven verdi. ayrıca ben sim kart girişini açmadım hiç çıkarmıyorum sim kartı. dahada hoş oldu bu şekilde. zaten istediğim zaman sim kart yerini sökebilirim.

tekrar teşekkürler, fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir ürün güle güle harca paranı

ayrıca bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır demişler.. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 17 Aralık 2010; 10:03:50 >

• Cep Kapalı pm attım alalım 1 tane telefon daha gelmedi ama kılıfını gelsin
  • Bende cok memnun kaldım telefonun gercek inceligini anladım uygulaması basit kolay ilk once cok zor yapacağını sanıyorsun ama hic bir sorun cıkmıyor Siparis verdikten 15 saat sonra urun elime ulastı. Kahve icinde ayrıyetten tesekkurler 40 yıl hatırın olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai364 -- 17 Aralık 2010; 10:00:56 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.