Şimdi Ara

4.3 Patchi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Yeni patche göz atıyordum.Birde ne göreyim?Artık normal itemlerimizin tipini değiştirebiliyormuşuz.Örneğin t10 setini t3 gibi kullanabilecekmişiz.Bu yeniliğe siz ne diyorsunuz?
    Bence çeşitlilik bakımından çok güzel olur.

• Günayyydın diyorum Hocam evet ole Hoş Olucak Ama Bir sürü konu açıldı :) biraz forumu takip edeydin:d
  • 1 ay önce konusu açıldı bunun.
  • Pardon beyler.Uzun zamandır oynamıyordum şimdi görünce şok oldum,ne yapacağımı bilemedim.
  • 4.4 geliyoooo hey gidi karadeniz
  • Ne zaman gelir peki 4.3 pathci? Herhalde Cataclysm'in son patchi olacak Deathwing raidinin ekleniyor oluşuna bakılırsa. Bir de eğer patch yakın bir tarihte geliyorsa hesabımı açtırıp bir deathwing'e veda etmek lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2009 1.3 Patch Çıktı
    16 yıl önce açıldı
    CoD4 1.5 Patch çıktı!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deathwing eklenmiyor sanırım. Çünkü Bir expansion'un 2 sene sürmesi gerekir ki biz daha 1 seneyi doldurmadık.
  • wotlk ne kadar sürdü ki 8-9 ay civarı sürdü.dkların geldiği zamandan beri o kadar oldu gibi
  • Patch 4.3 - Deathwing, Transmogrifier, Void Storage
    Tom Chilton (Kalgan) answered a couple of questions from Gamona.de on Patch 4.3, and we got a bunch of very interesting news out of it. Patch 4.3 will feature:

New Raid - The Deathwing raid, making it very likely to be the last patch before the next expansion.

4.3 e daha var zaten daha ptr gelmedi. ha deathwing gelir kesilir onlar yine bulurlar ek bişeyler. lich king den sonraki ruby sanctum gibi oyalanır millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

wotlk ne kadar sürdü ki 8-9 ay civarı sürdü.dkların geldiği zamandan beri o kadar oldu gibi

WotLK mu 8-9 ay sürdü?
    WotLK Kasım 2008'de geldi. Cataclysm ise Aralık 2010. Icecrown Citadel tek başına 6-7 ay WoWu domine etti.

4.3'ün gelmesine hayli var daha, Mart'tan önce zannetmiyorum.
    Cataclysm'in diğer patchler gibi 2 sene sürmeyeceğine dair spekülasyonlar daha çıkmadan dolanıyordu zaten. 1-1.5 sene dolmadan yeni expansionın gelmesine hazırlıklı olun derim ben.
  • bence mart ayini bulmaz bi patch cikacagini 5 ay öncesinden duyurmazlar 1-2 aya kadar gelir
  • PTR'da şu an 4.3 var mı? Varsa dediğin gibi 1-2 aya gelir ama PTR'a vermedilerse Mart öngörüsü çok yanlış değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.