Arkadaşlar merhaba.Yeni patche göz atıyordum.Birde ne göreyim?Artık normal itemlerimizin tipini değiştirebiliyormuşuz.Örneğin t10 setini t3 gibi kullanabilecekmişiz.Bu yeniliğe siz ne diyorsunuz? Bence çeşitlilik bakımından çok güzel olur.
Günayyydın diyorum Hocam evet ole Hoş Olucak Ama Bir sürü konu açıldı :) biraz forumu takip edeydin:d
1 ay önce konusu açıldı bunun.
Pardon beyler.Uzun zamandır oynamıyordum şimdi görünce şok oldum,ne yapacağımı bilemedim.
4.4 geliyoooo hey gidi karadeniz
Ne zaman gelir peki 4.3 pathci? Herhalde Cataclysm'in son patchi olacak Deathwing raidinin ekleniyor oluşuna bakılırsa. Bir de eğer patch yakın bir tarihte geliyorsa hesabımı açtırıp bir deathwing'e veda etmek lazım
Deathwing eklenmiyor sanırım. Çünkü Bir expansion'un 2 sene sürmesi gerekir ki biz daha 1 seneyi doldurmadık.
wotlk ne kadar sürdü ki 8-9 ay civarı sürdü.dkların geldiği zamandan beri o kadar oldu gibi
Patch 4.3 - Deathwing, Transmogrifier, Void Storage Tom Chilton (Kalgan) answered a couple of questions from Gamona.de on Patch 4.3, and we got a bunch of very interesting news out of it. Patch 4.3 will feature:
New Raid - The Deathwing raid, making it very likely to be the last patch before the next expansion.
4.3 e daha var zaten daha ptr gelmedi. ha deathwing gelir kesilir onlar yine bulurlar ek bişeyler. lich king den sonraki ruby sanctum gibi oyalanır millet.
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
wotlk ne kadar sürdü ki 8-9 ay civarı sürdü.dkların geldiği zamandan beri o kadar oldu gibi
WotLK mu 8-9 ay sürdü? WotLK Kasım 2008'de geldi. Cataclysm ise Aralık 2010. Icecrown Citadel tek başına 6-7 ay WoWu domine etti.
4.3'ün gelmesine hayli var daha, Mart'tan önce zannetmiyorum. Cataclysm'in diğer patchler gibi 2 sene sürmeyeceğine dair spekülasyonlar daha çıkmadan dolanıyordu zaten. 1-1.5 sene dolmadan yeni expansionın gelmesine hazırlıklı olun derim ben.
bence mart ayini bulmaz bi patch cikacagini 5 ay öncesinden duyurmazlar 1-2 aya kadar gelir
PTR'da şu an 4.3 var mı? Varsa dediğin gibi 1-2 aya gelir ama PTR'a vermedilerse Mart öngörüsü çok yanlış değil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme