Şimdi Ara

4.3 klon imei Arıza Patch! :(S3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
18.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ,az önce bir arkadaşımın tavsiyesine uyup 4.3 indirdim arıza patch in çalışacağını düşünerek ama şu İmeim 0049 lu birşeyler oldu efs yedeğim var ama hiç bişey yapamıyorum varmı yardımcı olabilecek bilen biri ? Buarada bulunduğum yerde internet kesilip durduğu için download ları torrent üzerinden yapabiliyorum rom tavsiye edecekseniz lütfen torrentli rom tavsiye edin şimdiden tşk. ederim

Edit: s3 (irlanda vodafone rom )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas01x -- 7 Kasım 2013; 21:00:33 >

• Merhaba ,
    Attığın rom ile birlikte modemde değişmitir büyük ihtimalle buda imei ni bu hale getirir.
    Düzgün çalışan bir modem flashlarsan sorun düzelir.
    xxemg4 olabilir mesela. 5 mb lık bir dosyadır kesilmeden etkilenmeden indirirsiniz heralde.
  • CaRBiNe kullanıcısına yanıt
    Benimde imei aynı şekilde hocam efs yedeği yok nasıl düzeltebilirim
  • Dediğim gibi modeminiz değişmiştir 4.3 romları ile gelen modem uyumsuzluk yarattığı için.
    Tekrar düzgün çalışan bir modem flashlıyacaksınız.
    Modemi bulup indirdikten sonra cwm de install zip yapıp yüklerseniz sorun düzelir.
    malesef hocam düzelmedi. 4.1.2 rom yükledim root cwm yükledim üstüne modem dosyasını yükledim malesef başka yapabileceğim birşey var mıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

malesef hocam düzelmedi. 4.1.2 rom yükledim root cwm yükledim üstüne modem dosyasını yükledim malesef başka yapabileceğim birşey var mıdır.

http://forum.andronova.net/showthread.php?60290-MODEM-A%F0da-Kay%FDtl%FD-De%F0il-(%DEebeke-Hatas%FD)-%C7%F6z%FCm%FC-4-1-4-2-T%FCm-Romlara/page21

Mmcin üyeside sizin durumdaymış ve çözmüş linki inceleyin Hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Efs dosyası silinmiş olabilir.
    Daha detaylı birşeyler yapmak için yüklediğiniz rom ile ilgili xda formunda benzer sorunu yaşayanlar olabilir.
    Orda sorunuza cevap arayın.
    En son servise gidersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 pasaport 2 imei (yardım)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağolun bozulmadan önceki yüklediğim romu yükledim ve düzeldi çok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

Çok sağolun bozulmadan önceki yüklediğim romu yükledim ve düzeldi çok sağolun

Bundan sonra cwm den yedeğini alırsınız hocam sevindim düzelmesine.

merhaba carbine ;

Öncelikle cevap verdiğin için teşekür ederim ancak sorunum hala devam ediyor, Mg4 uzantılı modemi yükledim ama imei m geri gelmedi vede hala ağda kayıtlı değil hatası alıyorum .. 4.1.2 orjinal Tr romunu kurmamı istiyorlar ama 3 gündür her kesildiğinde inmiyor dosya bir türlü varmıdır bunun başka çaresi efs yedeğimde var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.. 4.3 te kalıp stabil bir şekilde telefonumu kullanamazmıyım ?
  • legolas01x kullanıcısına yanıt
    bu arada modemi flashlamadan kastınız nedir yani odinden mi yükleyim pek teknik terim bilmiyorum k.bakmayın ..
  • Forumdan bi arkadaşta hollanda romunu yüklemiş geri gelmiş imei
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Forumdan bi arkadaşta hollanda romunu yüklemiş geri gelmiş imei

hollanda romu çıktı mı ki ? sammobile.com da yayınlanmamış sanırım 4.2 yada 4.1 den mi bahsediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas01x

quote:

Orijinalden alıntı: ozqur35

Forumdan bi arkadaşta hollanda romunu yüklemiş geri gelmiş imei

hollanda romu çıktı mı ki ? sammobile.com da yayınlanmamış sanırım 4.2 yada 4.1 den mi bahsediyorsunuz ?

Evet 4.1.2 den bahsediyorum yani onun söylrdiginden benim anladıgım bu

• 4.1.2 romlarda istediğiniz romu yükleyin IMEI sorunu oluşmuyor. yani oluşsa da çözülüyor.
    ancak 4.3 romlarda hiç bir romu çalıştıramadık.
    ağda kayıtlı değil, yalnızca acil aramalar,sinyal yok gibi hatalar alıyoruz.
    IMEI ise NULL/NULL şeklinde görünüyor. veya 00490001129920 şeklinde bi imei peydah oluyor.

@ariza ile iletişim kurmaya çalışlıyoruz ancak daha çözümü yok.

takipte kalın çözüm yayınlandığı an burada bildirilecek
    https://www.google.com.tr/search?q=klon+imeili+cihaza+4.3+rom+y%C3%BCkleme&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&ei=YzN-UtaGE8rCtQa1hoD4Dw
    ilk siteye bakınız. veya hangisi güncelse ona bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rec25 -- 9 Kasım 2013; 15:07:43 >

• Arkadaslar benim cihazla klon imeli s3 suanda kullandigim 4.1.2 romu fakat 4.2.2'de ariza patch calisirmi? ve hangi rom daha stabil bana soylermisiniz ve nereden indirecegimide soylerseniz cok sevinirim, simdiden cevaplariniz ve alakadar oldugunuz icin cok tesekkurler
  • rec25 kullanıcısına yanıt
    çok sağol rec takipte kalacağım ,4.1.2 nin rom dosyasını torrentli bir şekilde bulabilir miyim peki ?
  • yok hocam 4.1.2 de çalışıyor arıza patch.

omega 4.1.2 torrent download linkihttp://www.444 android.com/showthread.php?t=6040&p=122220&viewfull=1#post122220
    boşluğu silin
  • legolas01x kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sen niye telfonu nu böyle eziyetlerre bulaştırıyosun ki git bi cafeye bul wifi adam gibi resmi güncelle öyle torent miş internetten miş hatta mümkünse git kiesten güncelle Allah Allah sonra tel niye böyle neden böyle yapıyor. tövbe estağfirullah
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacar54

arkadaşım sen niye telfonu nu böyle eziyetlerre bulaştırıyosun ki git bi cafeye bul wifi adam gibi resmi güncelle öyle torent miş internetten miş hatta mümkünse git kiesten güncelle Allah Allah sonra tel niye böyle neden böyle yapıyor. tövbe estağfirullah

dostum rusyadayım burda öyle internet cafe filan yok ;) wi-fi den birşey indermek istersen eğer 250 mb kadar sınır var birşeyi bilmeden yorum yapma lütfen önce sor.. ;)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.