Şimdi Ara

4.3 klon imei Arıza Patch! :(S3) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
18.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: legolas01x

quote:

Orijinalden alıntı: tacar54

arkadaşım sen niye telfonu nu böyle eziyetlerre bulaştırıyosun ki git bi cafeye bul wifi adam gibi resmi güncelle öyle torent miş internetten miş hatta mümkünse git kiesten güncelle Allah Allah sonra tel niye böyle neden böyle yapıyor. tövbe estağfirullah

dostum rusyadayım burda öyle internet cafe filan yok ;) wi-fi den birşey indermek istersen eğer 250 mb kadar sınır var birşeyi bilmeden yorum yapma lütfen önce sor.. ;)

O zaman rusyadayım yaz oraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım sen niye telfonu nu böyle eziyetlerre bulaştırıyosun ki git bi cafeye bul wifi adam gibi resmi güncelle öyle torent miş internetten miş hatta mümkünse git kiesten güncelle Allah Allah sonra tel niye böyle neden böyle yapıyor. tövbe estağfirullah

dostum rusyadayım burda öyle internet cafe filan yok ;) wi-fi den birşey indermek istersen eğer 250 mb kadar sınır var birşeyi bilmeden yorum yapma lütfen önce sor.. ;)

pardon ya kusura bakma çok ayıp etmişim :( her konuya neden senin gibi gereksiz yorum yapan insanlar gelir anlamam daha klon imei de kies olmucağını bilmiyorsun gelmiş akıl vermeye çalışıyorsun .. gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum seninle bilmediğin konularda yorum yapma sadece bu konu için geçerli değil..

• rec25 kullanıcısına yanıt
    rec XXLEK4 rom unu indirdim ama çalışmadı şimdi verdiğin linki indiriyorum umarım olur .. imeim 0049 hala efs dediğimiz şeyden imei mi düzeltemezmiyim acaba ?
  • legolas01x kullanıcısına yanıt
    rec verdğin link note 2 rom u ?
  • 4.1.2 romuna gecis yaptigimda bendede ayni sorun oluşmuştu mg4 modem dosyasini odinle flashladigimda duzelmisti. Bugün ben de 4.3 romunu yukledim ve bur sorun yasamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

4.1.2 romuna gecis yaptigimda bendede ayni sorun oluşmuştu mg4 modem dosyasini odinle flashladigimda duzelmisti. Bugün ben de 4.3 romunu yukledim ve bur sorun yasamadim

dostum bana odinle flashlamak ne demek anlatırmısın yani odinle rom attım mı diyorsunuz yoksa farklı bir işlemmi yapıyorsun ne yaptığını en ufak detayına kadar anlatırmısın rica etsem.. yurt dışındayım ve çaresiz kaldım yapabilirsem çok mutlu olacağım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

4.1.2 romuna gecis yaptigimda bendede ayni sorun oluşmuştu mg4 modem dosyasini odinle flashladigimda duzelmisti. Bugün ben de 4.3 romunu yukledim ve bur sorun yasamadim

dostum bana odinle flashlamak ne demek anlatırmısın yani odinle rom attım mı diyorsunuz yoksa farklı bir işlemmi yapıyorsun ne yaptığını en ufak detayına kadar anlatırmısın rica etsem.. yurt dışındayım ve çaresiz kaldım yapabilirsem çok mutlu olacağım

Öncelikle bu dosyaları indir.

http://s3.dosya.tc/server13/DOoGrs/Odin3_v3.04.rar.html

Buraya odin programını ve modem.bin dosyasını attım yapman gereken aşağıdaki videoyu izlemek PDA yerine Phone kısmına tıklayıp modem.bin dosyasını göstermek ve flashlamak.

Nasıl flashlayacağın hakkında bu video sana yardımcı olabilir.

Olacağının garantisini vermiyorum ama ben bu yöntemle sorunumu halletmiştim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

pardon ya kusura bakma çok ayıp etmişim :( her konuya neden senin gibi gereksiz yorum yapan insanlar gelir anlamam daha klon imei de kies olmucağını bilmiyorsun gelmiş akıl vermeye çalışıyorsun .. gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum seninle bilmediğin konularda yorum yapma sadece bu konu için geçerli değil..

abi bu adama şiimdi sövsen sen ceza alcan, ben sövsem ben ceza alıcam en iyisi susmak

• evet omega note 2 romu.

mesut kardeş, eğer IMEI orijinalse 4.3 romlarda sıkıntı olmuyor.

ama klon IMEI 4.3 rom çalıştırmıyor. yani şebeke gelmiyor, oldu deyip ümit vermeyelim.

konu başlığına dikkat.
    Hocam zaten aynı rom bende yüklü tek sorunum 4.2.2. ariza çalışıyormu diyeyidi fakat çalışmıyormuş, neyse sağlık olsun. Fakat başka bir forum'da gördüm elemanın biri 4.2.2. yi klon ime'li s3'e yükledikten sonra şebeke sorununu ariza ile hallettim demiş bende merak ettim acaba mümkünmüdür diye, çünkü ara yüzü tıpkı s4 gibi oluyor kilit ekranı falan daha güzel ve daha stabil duruyordu...
  • Merhaba arkadaşlar,

benim de s3 I9300 ile ilgili aynı problemlerim mevcut idi. Ancak Zuluman arkadaşımızın yapmış olduğu aşağıdaki adresteki modem ve kerneli yükledikten sonra hepsi düzeldi. Şuan çatır çatır kulalnıyorum. Zuluman arkadaşa tekrar tekrar teşekkürler.

https://drive.google.com/folderview?id=0B6MIUd7HJudAbU5YaGkzOUowMG8&usp=sharing
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanki80

Merhaba arkadaşlar,

benim de s3 I9300 ile ilgili aynı problemlerim mevcut idi. Ancak Zuluman arkadaşımızın yapmış olduğu aşağıdaki adresteki modem ve kerneli yükledikten sonra hepsi düzeldi. Şuan çatır çatır kulalnıyorum. Zuluman arkadaşa tekrar tekrar teşekkürler.

https://drive.google.com/folderview?id=0B6MIUd7HJudAbU5YaGkzOUowMG8&usp=sharing

probleminiz imei nizin 0049 olarak değişmesi miydi benim gibi ? ve düzeldimi acaba ? patcherdan sonra bütün kernelleri mi indiriyorum bir tanesini mi seçiyorum yoksa ?anlatırmısın lütfen

• Telefonu açtım şu an hiç birşey yapmadım ve birden bu ekran geldi ve gitmiyor [
     4.3 klon imei Arıza Patch!  :(S3)
  • legolas01x kullanıcısına yanıt
    arkadaşım, aşağıdakileri indir cwmden kur yeterli olur bende öyle oldu.

i9300_LiteGX-KERNEL_v2.0.0_CWM
    Patched_BUUGMJ3_modem.zip

daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsin ;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918601&page=113
  • ÇÖZÜM BULUNDUUUUUUUUUU

Konu: KLON İMEİ Lİ NOTE 2 YE ANDROİD 4.3 ROM YÜKLEME

http://www.444 android.com/showthread.php?t=11687
    boşluğu silin
    rec benim telefonum s3 ve imeisi değişti bu işlem s3 e uyarmı imeim gelirmi ?
  • quote:

rec benim telefonum s3 ve imeisi değişti bu işlem s3 e uyarmı imeim gelirmi ?

uymaz kardeşim.
    s3 için anlatım aynı patch farklı
    burda konusunu açıcaklar akşam
    http://www.444 android.com/forumdisplay.php?f=117
    hocam bu 4.3 rom yüklersem şebeke sorunu halolurmu? olmasada 4.2.2. romu varmı şebeke sorunsuz olanı lütfen yardım edin
  • merhaba arkadaslar benım cıhazım trden alınma garanlıtı 4.3 yukledım 4.12 roma gerı donmek ıstedım kıesden yukledım acıldıgında 0049 lu ımeı geldı . 4.3 e donunce sebeke tekrar gelıyor ama ben resmı son tr yı ıstıyorum onda ımeı sıfırlıyor bı cozumu varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoyuerel

merhaba arkadaslar benım cıhazım trden alınma garanlıtı 4.3 yukledım 4.12 roma gerı donmek ıstedım kıesden yukledım acıldıgında 0049 lu ımeı geldı . 4.3 e donunce sebeke tekrar gelıyor ama ben resmı son tr yı ıstıyorum onda ımeı sıfırlıyor bı cozumu varmıdır ?

kardeşim daha resmi güncelleme gelmediği için öyle oluyor.
    gelir yakında, note2ye geldi. sıkıntısız yükleyeceksin o an.
    şimdi 0049 imei sorunu için bu konudaki çözüme bakabilirsinhttp://www.444and roid.com/showthread.php?t=9397

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.