Şimdi Ara

LG G4 H815 TR Root Yapmak %100 Sorunsuz Kesin Sonuç // Denendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
5.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  LG G4 H815 TR Root Yapmak %100 Sorunsuz Kesin Sonuç // Denendi
    LG G4 kullanıcıları için uzun bir süredir sıkıntı olan root işlemi sonunda TR kodlu cihazlar içinde yapılabilir hale geldi. Daha önceden avrupadaki cihazlarda bootloader kilidinin açılabiliyor olması sebebiyle vs root atılabiliyordu. LG G4 H815TR cihazlar için henüz bu kilidi açma imkanı sunulmaması sebebi ile root işlemleri biraz daha farklı şekilde yapılmakta. Forum XDA'daki üyelerin çalışması sonucu keşfedilen bu işlem normal root işlemlerine göre biraz karmaşık diyebiliriz. Öyleki linux işletim sistemi kurup ordan işlem yapmanız gerekecek. Ancak gözünüz korkmasın anlattığımız işlemleri eksiksiz takip edip uyguladığınız taktirde başarılı bir şekilde işlemi gerçekleştirebileceksiniz.

Ben burdan takip ederek yaptım ve sonuç başarılı oldu. Tavsiye ederim.

İşlem adımları açık ve anlaşılır şekilde anlatılmış. Dosyalara ve yapılış adımlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın...

LG G4 H815TR Root

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sembolbu -- 17 Kasım 2015; 9:50:43 >

• Merhaba

İmaj işlemi sırasında # işareti gelmiyorsa gibi bir durum ile karşılaştın mı ? Teşekkürler.

• orda biraz beklemek gerekir. Ancak hiç bir şekilde # gelmiyorsa telefonun usb kablosunu çıkarıp tekrar takın ve aynı komutu tekrar yazın olacaktır.
    Tek Prensibim Dosdoğru Olmaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.