Hocam şimdi bize alternatif sunacaklar kabul etmeyince iptal edelim diyecekler, biz de iptal etmeyin ben mobilden tarihi değiştiririm mi diyeceğiz? |
4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (15. sayfa)
-
-
-
Sucukları alan arkadaşlar SKT'leri hakkında buraya bilgi bırakırlarsa hepimiz için daha faydalı olur.
@msb_bjk gözünüz aydın hocam. SKT'leri ne durumda?
-
Tamamen migros üçkağıtçılığı başka bir şey değil. Pahalı ürünleri saklıyorlar. Madem beceremiyorlar satmak istemediği ürünleri kaldrsınlar.
Kampanya döneminde kaldırıp 3-4 gün sonra tezgaha koymanın başka bir açıklaması yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Şahin aldım 100 TL den 3.5 kg falan ama 100 TL bir sucuğa da çok fazla. Ne yapsak bilemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
12.04 galiba hocam eve geçince net bakarım.
-
Valla öyle hocam maalesef kıymanın kilosu 100 tl'ye dayandığı yerde ucuz maalesef
-
100 tl bir sucuğa nasıl fazla oluyor, şaka yapıyorsunuz sanırım. Bugün 1 kg dana eti kaç lira haberiniz varmı, ilden ile değişmekle beraber şuan ortalama 100 lira etin kilosu, onu da geçtim iyi bir peynirin kilosu da 100 lira yani 100 liralık şahin sucuk çok uygun bu piyasada
-
20.06.2022 bana gelen şahin sucuk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başyazıcı evlik küveti siteden aldık 2kg eve geldi 216gram, millet apik cumhuriyet bulamayınca hırsını bundan almış herhalde :)
Gelir gelmez denedim tadı güzel, tarçın falan yok, gayet dengeli türk insanının seveceği bir tadı var yalnız çok yaş, 1-2 gün asıp bekletin.
İkbal, namet, polonez kangal arasında tercih yapıp alacağım gene. edit: Carreforsa mesajı imdadımıza yetişti oradan devam ettik.
Bizim burada yıllardır güvendiğim kasapta gözümün önünde çekilen kıyma 108tl et 130 falandı 70 80 e kıyma mı kaldı artık? varsa da almayın bence :) (paketli karışık kıymaları hiç atmayın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Şubat 2022; 14:21:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Size alternatif sunacaklar, alternatif istemiyorum ben kendim siparişi uygulamadan erteleyeceğim dersiniz. Başka bir seçenek olarak da aramalarını beklemeyin, stoklarda olup olmadığı görünüyor zaten, sipariş günü kontrol edersiniz stok yoksa doğrudan erteleyebilirsiniz. Daha önceki yıllarda bu şekilde ürün teslim almıştım.
-
Bende az önce elendim hocam, apikoğlu yok dediler Polonez kitlemeye çalıstılar, iptal edin dedim. Erteleme ile uğraşmak istemedim.quote:
Orijinalden alıntı: msb_bjkValla öyle hocam maalesef kıymanın kilosu 100 tl'ye dayandığı yerde ucuz maalesef
carrefour da bazı sucuklarda indirim yapmış başyazı,erşan,polonez birkaç marka daha 99 lira
-
Gece 2 kg apikoğlu sipariş verdim, sabah stokta yok görünüyordu, benimkiler geldi. Zamlardan sonra benim için sucuk da pastırma gibi tarih oldu diye düşünüyordum, bir süre de daha sucuk yiyebileceğiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarı etikli daha mı iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fırsatçı adamsın...
https://kofteciyusuf.com/dana-kiyma-cig.html
-
Apikoglu nisan
Polonez lux temmuz
Polonez kasap haziran
Polonez kasap sucuk ağzı kapalı pakette geldi. SKT Temmuz 2022. Bunları dondurucuya atmaya gerek var mı? Paketi normal buzdolabında saklayıp 3 4 sonra pakedi açıp kullanmamda sakınca var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X